همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

نه شما فقط یک اپدیت اولیه که حدود یک گیگ هست رو دانلود کنید از اون به بعد تا ده سال بعد افلاین بازی کنید هیچ مشکلی نداره.

میشه دستگاه رو از جایی تهیه کرد که این آپدیت رو کرده باشن از قبل یا حتما باید خودمون آپدیت کنیم ؟

برای تهیه اش کدوم مدلش رو بگیریم که به روز ترین هستش ؟ ممنون

- - -ویرایش - - -

سلام
خیر استفاده از ایکس باکس لایو اجباری نیست. تنها یکبار در ابتدای راه اندازی کنسول نیاز به اتصال به ایکس باکس لایو دارد.
و در صورتی که نسخه فیزیکی بازی ها را تهیه کنید نیازی به دریافت آخرین آپدیت بازی و ... نیست. آپدیت های کنسول هم میتونید آفلاین دانلود کنید و با فلش مموری 4 گیگ، دارای فرمت NTFS انجام بدید.
Xbox One Offline System Update Diagnostic Tool
http://support.xbox.com/en-US/xbox-one/system/system-update-operating-system

ممنونم

بله قصد داریم دو بازی فیزیکی براش تهیه کنیم و زیاد قصد آنلاین بازی کردن نیست
بیشتر قصد فوتبال بازی کردن با دوستان دورهمی هستش

میشه دستگاه رو از جایی تهیه کرد که این آپدیت رو کرده باشن از قبل یا حتما باید خودمون آپدیت کنیم ؟

برای تهیه اش کدوم مدلش رو بگیریم که به روز ترین هستش ؟ ممنون

- - -ویرایش - - -

ممنونم

بله اكثر فروشگاه ها اگه بخوايد براتون اپديت رو هم انجام ميدن (حالا بعضيا رايگان بعضي هم پول ميگيرن) ، شما ريجن پال رو تهيه كنيد كه با برق ايران سازگار هستش و نيازي به خريد اداپتور نيست، جديد و قديم هم با هم فرقي نداره كنسول هاي اوليه يه مقدار عيوب جزيي داشتن كه الان ديگه كلان از اون سري تو بازار نيستش ، در كل خرابي ايكس وان بسيار پايينتر از ps4 هستش،

راستي پيشاپيش مباركتون باشه
موفق باشيد

Sent from my iPhone using Tapatalk

ممنونم

خواهش میکنم.
اوکی مشکلی نخواهید داشت. بری آپدیت هم بله معمولا درخواست کنید فروشنده محترم براتون تحویل میدن و آپدیت میکنن.
ایشالا به سلامتی

بچه ها قرار شد Xbox 1 بگیرم مدل بدون کینکت من xbox رو میخوام برای بازی انحصاری هاش بخرم بازی کنم مخصوصا Forza بازی کنم چون ps4 دارم بیشتر بازی ها رو روی اون انجام میدم الان که قیمتش شده یک میلیون صد به نظرتون هزینه کنم براش دوستان بدون فن بازی جواب بدید این دستگاه با اینترنت من سازگار هست اگه به نت وصل باشم صد درصد ابدیت کنم بازی رو بدون ابدیت اجرا نمیشه نه اینقدر پول بدم نتونم بازی کنم ؟
ضرر کنم

بچه ها قرار شد Xbox 1 بگیرم مدل بدون کینکت من xbox رو میخوام برای بازی انحصاری هاش بخرم بازی کنم مخصوصا Forza بازی کنم چون ps4 دارم بیشتر بازی ها رو روی اون انجام میدم الان که قیمتش شده یک میلیون صد به نظرتون هزینه کنم براش دوستان بدون فن بازی جواب بدید این دستگاه با اینترنت من سازگار هست اگه به نت وصل باشم صد درصد ابدیت کنم بازی رو بدون ابدیت اجرا نمیشه نه اینقدر پول بدم نتونم بازی کنم ؟
ضرر کنم
بله صدردصد ارزش داره.ی کنترلرش بگیری دستت متوجه این حرف میشی

تریال فیوژن رو تو لایو زده try it free جریانش چیه؟؟یعنی دمو عه؟اگر دمو بود که می نوشت دمو! حجمش هم حجم خوده اصله بازیه,لایو باگ داده؟فری تو ال شده؟

تریال فیوژن رو تو لایو زده try it free جریانش چیه؟؟یعنی دمو عه؟اگر دمو بود که می نوشت دمو! حجمش هم حجم خوده اصله بازیه,لایو باگ داده؟فری تو ال شده؟

یکی دوساعت میشه بازیش کرد بعدش میگه باید بخریش
یه نیم دلاری ام از زیر دستشون در نمیره شدیدا رو اصول عمرا باگ نگیره استور

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or