ادابتورت فیکه؟دوستان از دیشب کنسول من موقع بازی خود به خود خاموش میشه. به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
سلام
دوستان من قصد خرید ایکس باکس وان رو دارم اما از کجا بفهمم که دستگاه فروشنده ریفر نباشه؟
این سایت .... که قیمت وان رو زده 1160 میلیون تومان دستگاهش پلمپ و نو ؟ یا ریفره ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام دوستم . دستگاه ریفر یه نوار دورش داره که روش نوشتهجواب من رو هم بدید لطفا
کسی راه حل درست و راحت و آسون داره که همزمان چنتا دیته رو بشه وصل کرد مثلا تو فیفا بعد بازی کرد؟
تو ps4 یا 360 دسته رو روشن میکنی اتوماتیک فیفا خودش میشناسه.
دستگاهم ریجن 1 هست ولی آداپتور ریجن2 براش وصل کردم. از کجا بدونم فیک هست یا نه؟ یعنی به آداپتور مربوط میشه این مشکل من؟ادابتورت فیکه؟
90% به خاطر آداپتور هست، یه ترانس تبدیل برق بگیر ایشالا مشکلت حل میشهدستگاهم ریجن 1 هست ولی آداپتور ریجن2 براش وصل کردم. از کجا بدونم فیک هست یا نه؟ یعنی به آداپتور مربوط میشه این مشکل من؟
سلام دوستان من یه کد بازی گلد دارم ولی وقتی وارد میکنم تهش این (omething went wrong Give it another try. If this happens again, let us know by entering the code below at xbox.com/errorhelp so we can investigate) ارور میاد، باید چیکار کنم تا درست بشه؟
حدسم اینه که ***** باید باشه به خاطر اینه خوب چطوری میشه کد دانلود بازی رو آماده کرد تا با کنسول دانلود کرد؟
سلام دوستان کدوم بازیها مولتی پلیر عالی دارن