باسلام
این کینکت وان ارزش خرید داره؟
وقتی تو بازی های وان نگاه کردم بجز rivals بازی دیگه ای براش ندیدم...
این مسئله وجود داره شما وقتی دکمه بک رو میزنید تو بعضی مواقع آخرین برنامه ای که قبلا بسته شده و عکسش رو بزرگترین کاشیه هوم اسکرین هست اجرا میشه.. بهتره به جای بک با دکمه هوم کنترلر به صفحه اصلی برید و بد به قسمت مورد نظر که به این مشکل هم برخورد نکنید ....دوستان ببخشید من به یک مشکل عجیب بر خوردم!
ببینید وقتی بازی رو کامل میبندم (quit میکنم) میام هوم اسکرین، مثلا میرم تو منوی ستینگ کنسول و سریع کلید back (برگشت B) رو میزنم، یهو اتوماتیک بازی رو اجرا میکنه!!!!!!!!!!! ولی وقتی با فاصله کلید بک رو میزنم تا بیام هوم اسکرین،این اتفاق نمیوفته!
خواستم بدونم اشکال کار از کجاست؟؟؟؟؟
چون تا کلید A رو رو ایکون نزنیم قاعدتا نباید بازی اجرا بشه، اما وقتی با عجله چه از ستینگ چه مرورگر و چه هرجای دیگه خارج میشم سریع بازی اجرا میشه!!
من حتی تیک AUTO START BLUE RAY رو هم برداشتم،که فکر کنم ربطی به این قضیه نداره!
برای رفع این مشکل تنظیم خواصی وجود داره؟؟؟؟؟؟ یا طبیعی هست و باگ نرم افزاریه؟
دوستان ببخشید من به یک مشکل عجیب بر خوردم!
ببینید وقتی بازی رو کامل میبندم (quit میکنم) میام هوم اسکرین، مثلا میرم تو منوی ستینگ کنسول و سریع کلید back (برگشت B) رو میزنم، یهو اتوماتیک بازی رو اجرا میکنه!!!!!!!!!!! ولی وقتی با فاصله کلید بک رو میزنم تا بیام هوم اسکرین،این اتفاق نمیوفته!
خواستم بدونم اشکال کار از کجاست؟؟؟؟؟
چون تا کلید A رو رو ایکون نزنیم قاعدتا نباید بازی اجرا بشه، اما وقتی با عجله چه از ستینگ چه مرورگر و چه هرجای دیگه خارج میشم سریع بازی اجرا میشه!!
من حتی تیک AUTO START BLUE RAY رو هم برداشتم،که فکر کنم ربطی به این قضیه نداره!
برای رفع این مشکل تنظیم خواصی وجود داره؟؟؟؟؟؟ یا طبیعی هست و باگ نرم افزاریه؟
هيچ کس نمیتونه تعصب رو کنار بزاره تویه این موارد ...هر کس هر چیز رو ک دوست داره به نظرش بهترینه(بحث مفصل رواشناسی و از اینا که جاش اینجا نیست)سلام من واقعا موندم کدوم کنسول و بگیرم راهنماییم میکنید کدوم بدون تعصب بهتره ؟؟ از همه لحاظ ؟ شرمنده سوال مو اینجا میپرسم
ممنون قلبم میگه وان چون عاشق ایکس باکس هستم و الان 360 دارم ولی بعضیا میگن پلی 4 کیفیت بازیاش بهتره و در اینده چون سخت افزارش بهتره بازیاش هم کیفیتشون بهتره فقط همین موضوع منو دچار سردرگمی کرده . به نظر شما عمر کدوم یکی بیشتره ؟
مبارک باشه....با باندل بی باندل با کینیت بی کینیکت چی باندل ...چی گرفتی کلا؟سلام منم بالاخره ایکس باکس وان گرفتم. تاریخ ساختش ۲۹.۱۲.۲۰۱۳ هستش البته به اسم آخر ۲۰۱۴ بهم دادن که وقتی آوردم خونه باز کردم دیدم.
از وقتی روشنش کردم تا الان که داره آپدیت میکنه یه صدایی بغیر از صدای فنش ( که البته خیلی کم صدا است) میده بنظرم صدای کار کردن هاردش هست میخواستم ببینم این صدا طبیعیه ؟ رفته رو مخم
من فکر کنم انقدر این جمله ر گفتم الان دوستان میگن باز این اومد:d: من خودم سره همین ماجرا خیلی اشتباه کردم فرق سخت افزاری ر توی بازی ها پیدا کردنش انقدر سخت هست که فقط در حد همین حرف شما غیره ممکنه توی یه مانیتور 25 بتونی 900 یا 1080 ر تشخیص بدی مگر اینکه بشینی 1 ساعت زل بزنی توی بازی های انحصاری هم کامل مایکر جلو هست سونی از اول نسل به نظرم یه بازی bb ر داره که اون هم به دلیل rpg بودنش خیلی خیلی سلیقه ای هست (مثلا خود من کلا rpg متنفرم)ممنون قلبم میگه وان چون عاشق ایکس باکس هستم و الان 360 دارم ولی بعضیا میگن پلی 4 کیفیت بازیاش بهتره و در اینده چون سخت افزارش بهتره بازیاش هم کیفیتشون بهتره فقط همین موضوع منو دچار سردرگمی کرده . به نظر شما عمر کدوم یکی بیشتره ؟