همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

بچه ها من یه پروفایلی تو ایکس ۳۶۰ داشتم که بالای ۱۰۰۰۰۰g آچیومنت براش گرفته بودم ولی وقتی ۳۶۰ رو فروختم اون پروفایلم رو پاک کردم!
اول اینکه من از کدوم سایتی می تونم سرچ کنم و اون پروفایلم ( رو به لایو هم کانکت کرده بودمش) پیدا کنم!
دوم هم اینکه من رمز یا ایمیلی که داشت رو یادم نیس راهی هست به نوعی اون رو منتقل کنم به وان؟!

بچه ها من یه پروفایلی تو ایکس ۳۶۰ داشتم که بالای ۱۰۰۰۰۰g آچیومنت براش گرفته بودم ولی وقتی ۳۶۰ رو فروختم اون پروفایلم رو پاک کردم!
اول اینکه من از کدوم سایتی می تونم سرچ کنم و اون پروفایلم ( رو به لایو هم کانکت کرده بودمش) پیدا کنم!
دوم هم اینکه من رمز یا ایمیلی که داشت رو یادم نیس راهی هست به نوعی اون رو منتقل کنم به وان؟!
از اینجا:
https://www.mygamerprofile.net/gamercards.php

بدون رمز یا ایمیل هم بعید میدونم بشه کاری کرد.

از اینجا:
https://www.mygamerprofile.net/gamercards.php

بدون رمز یا ایمیل هم بعید میدونم بشه کاری کرد.
صفحه رو باز نمی کنه! اخطار زیر رو می ده:
this conection is untrusted
پ ن !
درست شد!
الان پروفایلمو پس از مدتها دیدم! اشک تو چشام جمع شده :(
یه راهی باید باشه منتقلش کنم دیگه نمیشه؟!:((

آخرین ویرایش:
سلام
من یه هدست میخوام بگیرم.
سوالم اینه که هدستم که جک 3.5 میلی متری داره رو چجوری باید به x1 وصل کنم؟؟؟اصلا میشه وصل کرد؟
سوال بعدی؟
این دوتا هدست چه فرقی با هم میکنن که 200 هزار تومن اخلاف قیمت دارن؟؟؟/
Razer Kraken Analog Music And Gaming Headphone - هدفون آنالوگ مخصوص بازی و موزیک ریزر کراکن

Razer Kraken For Xbox One Headset - هدست ریزر کراکن مناسب برای Xbox One

دوستان من 1 کنسول خریدم چنتا بازی دی جیتالی روشه فورزا 5 روش هست ولی 39 درصد دانلود شده
ایا بازی هایه دی جی تالی ایکس باکس وان افلاین هم اجرا میشن الان فورزا 5 رو تا به اینتر نت متصل نشم اجازه ورود به بازی نمیده

سلام
من یه هدست میخوام بگیرم.
سوالم اینه که هدستم که جک 3.5 میلی متری داره رو چجوری باید به x1 وصل کنم؟؟؟اصلا میشه وصل کرد؟
سوال بعدی؟
این دوتا هدست چه فرقی با هم میکنن که 200 هزار تومن اخلاف قیمت دارن؟؟؟/
Razer Kraken Analog Music And Gaming Headphone - هدفون آنالوگ مخصوص بازی و موزیک ریزر کراکن

Razer Kraken For Xbox One Headset - هدست ریزر کراکن مناسب برای Xbox One
اولی یه کیت برای جک 3.5 میلیمتری داره که شما اونو وصل میکنی به کنترلر و هدست رو وصل میکنی بهش
کلا بدون اون کیت نمیتونی خروجی صدا داشته باشی رو کنسول !
سلام
دوستان میخوام کنسولم رو با فلش آپدیت کنم....لینکی از این آپدیت اخر مایکروسافت هست؟
آپدیت های که چند وقت یه بار میان نمیشه رو فلش ریختشون ... باید با نت دانلود کنی
دوستان من 1 کنسول خریدم چنتا بازی دی جیتالی روشه فورزا 5 روش هست ولی 39 درصد دانلود شده
ایا بازی هایه دی جی تالی ایکس باکس وان افلاین هم اجرا میشن الان فورزا 5 رو تا به اینتر نت متصل نشم اجازه ورود به بازی نمیده
میشه ...

سلام دوستان من برا مرخصی از سربازی امدم و سربازیم تا تیر ماه تموم میشه
سوالی که دارم اینه
مبادله بازی های ایکس باکس وان چطوره؟راحت تر شده به نسبت سال قبل؟میدونم اصلا به پای پلی 4 نمیرسه ولی اگه در حدی باشه که تو تهران راحت باشم عیبی نداره
در ضمن اگه جایی رو میشناسید که دیتای بازی ایکس وان میفروشه بهم بگید ممنون میشم
چون چندجا هست که اکانت بازی هاش رو میفروشن و من از قیمتاشون راضیم شیر میکنن و ارزون در میاد قیمت نصف میشه

سلام
یه سوال داشتم؟
ایا امکان داره که من بازی X رو دیجیتالی بخرم ولی دانلودش نکنم؟
فایل دانلودیش رو از کس دیگه ای که دانلود کرده با فلش بریزم توی xbox و بتونم بازی کنم.
امکان داره؟

سلام
یه سوال داشتم؟
ایا امکان داره که من بازی X رو دیجیتالی بخرم ولی دانلودش نکنم؟
فایل دانلودیش رو از کس دیگه ای که دانلود کرده با فلش بریزم توی xbox و بتونم بازی کنم.
امکان داره؟

اره میشه فقط باید یه جا گیر بیاری که دیتا بدن منم همین رو میخوام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or