ممنون باکینکت بدون بازیمبارک باشه....با باندل بی باندل با کینیت بی کینیکت چی باندل ...چی گرفتی کلا؟
اگه دوستان لطف کنن سئوال من رو جواب بدن ممنون میشم.
ممنون باکینکت بدون بازیمبارک باشه....با باندل بی باندل با کینیت بی کینیکت چی باندل ...چی گرفتی کلا؟
صدای هارده ... چیزی نیستممنون باکینکت بدون بازی
اگه دوستان لطف کنن سئوال من رو جواب بدن ممنون میشم.
!سلام دوستان
من میخوام یک گیم پد ایکس باکس وان برا PC بخرم
سوالم اینه که دسته فیک و تقلبی هم تو بازار هست یا خیر؟
فقط یک نوع دسته هست یا مدل های مختلف هم داره؟ (چون یکجا خوندم نوشته بود مدل چینی گیم پد کوچیکتره!) اگه اره کدوم بهتره ؟
و درایور برا ویندوز اومده براش؟
دسته ایکس باکس وان روی ویندوز ۸ به بالا درایور نمیخواد. من جایی ندیدم دسته فیک اومده باشه.!
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
کاربر گرامی این آدرس یکی از معتبر ترین آدرس ها برای عدم دریافت مالیات هستش و آدرس متعلق به یکی از دوستان ایرانی بنده در آمریکا بوده است . این آدرس روی بیشتر اکانت های ایکس باکس لایو اعمال شده و تضمین شده هست. مشکل از یک جای دیگه هستش و ربطی به آدرس نداره!دوستان خواهشا یه آدرس درست واسه آمریکا به من بدین مالیات هم بهش تعلق نگیره، پیر شدم نتونستم خرید کنم این آدرس هم که توی این تاپیک http://forum.bazicenter.com/thread92862/ بود زدم ولی بازم کریدیت کارت میخواد، واقعا ممنون میشم کمک کنید @};-
از روی جعبه من هر چی گشتم پیدا نکردم ولی باید اگه خواستی بخری با فروشنده شرط کنی که مثل من نشی. پشت کنسول نوشتهاز کجا بفهمم کنسول ساخت چه سالیه؟
احتمالا دوست عزیز شما هوم ایکس باکس پروفایل خودتون رو به کسی اهداء کردین و به همین علت در حالت آفلاین قادر به تماشا کردن فیلم و ... نیستید!دوستان يه سوال دارم من نميدونم چرا اكس باكسم عد از يه مدت اجازه ي استفاده از بازي و نرم افزاراي مثل بلو ر ي پلير رو تو حالت افلاين نميده
ميدونين مشكل از كجاست
من حتما بايد انلاين شم تا كار كنن
قبلا اينطوري نبود ولي جديدا اينطور شده گلد هم دارم
كه فكر ميكنم البته به نرم افزاري مثل بلوري پلير كاري نداشته باشه
ممنون از راهنمايي
پيشاپيش
الان من چند تا سئوال دارم
۱-فن دستگاه یه صدای میده که وقتی خونه ساکت هست رو مخه (تو نت گشتم یکی از مشکلات شایع هست طوری که ماکروسافت فراخوان داده که هرکی مشکل داره با صدا بیاره عوض کنیم) کسی دستگاهش این صدا رو داره؟
۲-وقتی دیسک بازی رو تو کنسول میزاری درایوش شروع میکنه به صدا دادن چند بار باید بیرون بیاری هر بار هم یه مدل صدا میده از کم تا زیاد ولی بعد از چند بار میشه که دیگه صدا نمیده کسی این مشکل رو داره؟