همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام دوستان
من میخوام یک گیم پد ایکس باکس وان برا PC بخرم
سوالم اینه که دسته فیک و تقلبی هم تو بازار هست یا خیر؟
فقط یک نوع دسته هست یا مدل های مختلف هم داره؟ (چون یکجا خوندم نوشته بود مدل چینی گیم پد کوچیکتره!) اگه اره کدوم بهتره ؟
و درایور برا ویندوز اومده براش؟
!

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

دوستان لطفا بحث اینکه کدوم کنسول بهتره و کدوم رو بخرم دیگه تو این تاپیک ادامه پیدا نکنه، واسه این قضیه تاپیک مخصوص هست. از این به بعد هر کامنتی در این مورد ارسال بشه پاک خواهد شد.

دوستان خواهشا یه آدرس درست واسه آمریکا به من بدین مالیات هم بهش تعلق نگیره، پیر شدم نتونستم خرید کنم این آدرس هم که توی این تاپیک http://forum.bazicenter.com/thread92862/ بود زدم ولی بازم کریدیت کارت میخواد، واقعا ممنون میشم کمک کنید :(@};-
کاربر گرامی این آدرس یکی از معتبر ترین آدرس ها برای عدم دریافت مالیات هستش و آدرس متعلق به یکی از دوستان ایرانی بنده در آمریکا بوده است . این آدرس روی بیشتر اکانت های ایکس باکس لایو اعمال شده و تضمین شده هست. مشکل از یک جای دیگه هستش و ربطی به آدرس نداره!

الان من چند تا سئوال دارم
۱-فن دستگاه یه صدای میده که وقتی خونه ساکت هست رو مخه (تو نت گشتم یکی از مشکلات شایع هست طوری که ماکروسافت فراخوان داده که هرکی مشکل داره با صدا بیاره عوض کنیم) کسی دستگاهش این صدا رو داره؟
۲-وقتی دیسک بازی رو تو کنسول میزاری درایوش شروع میکنه به صدا دادن چند بار باید بیرون بیاری هر بار هم یه مدل صدا میده از کم تا زیاد ولی بعد از چند بار میشه که دیگه صدا نمیده کسی این مشکل رو داره؟

دوستان يه سوال دارم من نميدونم چرا اكس باكسم عد از يه مدت اجازه ي استفاده از بازي و نرم افزاراي مثل بلو ر ي پلير رو تو حالت افلاين نميده
ميدونين مشكل از كجاست
من حتما بايد انلاين شم تا كار كنن
قبلا اينطوري نبود ولي جديدا اينطور شده گلد هم دارم
كه فكر ميكنم البته به نرم افزاري مثل بلوري پلير كاري نداشته باشه
ممنون از راهنمايي
پيشاپيش

دوستان يه سوال دارم من نميدونم چرا اكس باكسم عد از يه مدت اجازه ي استفاده از بازي و نرم افزاراي مثل بلو ر ي پلير رو تو حالت افلاين نميده
ميدونين مشكل از كجاست
من حتما بايد انلاين شم تا كار كنن
قبلا اينطوري نبود ولي جديدا اينطور شده گلد هم دارم
كه فكر ميكنم البته به نرم افزاري مثل بلوري پلير كاري نداشته باشه
ممنون از راهنمايي
پيشاپيش
احتمالا دوست عزیز شما هوم ایکس باکس پروفایل خودتون رو به کسی اهداء کردین و به همین علت در حالت آفلاین قادر به تماشا کردن فیلم و ... نیستید!
راه حل اون هم اینه که یک عدد پروفایل دیگه روی کنسول بسازین!

الان من چند تا سئوال دارم
۱-فن دستگاه یه صدای میده که وقتی خونه ساکت هست رو مخه (تو نت گشتم یکی از مشکلات شایع هست طوری که ماکروسافت فراخوان داده که هرکی مشکل داره با صدا بیاره عوض کنیم) کسی دستگاهش این صدا رو داره؟
۲-وقتی دیسک بازی رو تو کنسول میزاری درایوش شروع میکنه به صدا دادن چند بار باید بیرون بیاری هر بار هم یه مدل صدا میده از کم تا زیاد ولی بعد از چند بار میشه که دیگه صدا نمیده کسی این مشکل رو داره؟

اون صدای نویز صدای فن پاوربریک هست که میتونی داخل ستینگ قسمت پاور بزاری رو انرژی سیوینگ که دستگاه کامل خاموش بشه
درایو منم صدا میده فکر کنم طبیعیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or