مرسی خیالم در مورد شماره یک راحت شد.
اقای
Phantom Pain V
فرمودن که بازی ها رو اجاره کن بعد پس بده.
از کجا اجااره کنم؟(تهران هستم )
شما بازی هایی مثل devil within رو مثال زدی که 20 ساعته تمومه.
اما بازی هایی مثل hardline که هم سینگل دارن و هم مولتی چی؟
من مطمئنم hardline رو 20 ساعت سینگل میزنم و 80 ساعت مولتی میزنم.
این رو که نمیتونم اجاره کنم. باید بخرم بعد بفروشم که متاسفانه واسه x1 مشتری گیر نمیاد. (بر خلاف ps4)
اینجا جای پرسیدن این سوال نیست تو تاپيک خودش بپرس اما بازی قشنگیهdying light چه طور بازی ای هست ،من به بازی های زامبی علاقه دارم به نظرتون چه طوره ؟
دوست و اشنایی ندارم که x1 یا ps4 داشته باشه.@avvzz
شما اگه دوست و رفیق و آشنایی داری که X1 داشته باشه خب کارت راحته و مشکل خاصی از بابت پیدا کردن بازی نداری، به هر حال تعویض و اینا بین آشناها خیلی راحت تره ولی اگه خودت تنهایی و مجبوری عموما اینترنتی خرید و فروش کنی یه مقدار کارت سخت تره ولی بازم جوری نیست که بازی ها گیر نیان. به هر حال تو اینترنت یا توی مغازه ها بازی دسته دوم پیدا میشه، حالا یه سری بازی خاص شاید کمتر گیر بیان ولی بازی های معروف تر هم واسه خرید پیدا میشن و هم برای فروش مشتری داره. ولی بازم قبل از گرفتن کنسول مطمئن بشو که مشکلی با خرید و فروش بازی هاش نداری که بعدا پشیمون بشی
دوست و اشنایی ندارم که x1 یا ps4 داشته باشه.
شما گفتی که : ولی بازم قبل از گرفتن کنسول مطمئن بشو که مشکلی با خرید و فروش بازی هاش نداری که بعدا پشیمون بشی
من چجوری مطمئن شم؟
تنها مشکل من همین تعویض هست
- - -ویرایش - - -
راستی از جواباتون خیلی ممنونم
من هم وان رو خیلی بیشتر دوست دارم.دوست عزيز من يه چيزي بگم فقط. نميدونم شما فن كنسولي يا نه يا كلا از چه سبكي خوشت مياد ولي من با دو كنسول كار كردم و وان واقعا سرتره. هم بازي هاش هم امكانات. شما بيشتر به فكره انحصاري ها باش. اينم مطمين باش كه تعويض بازي هاي پلي واقعا راحت تره.
میشه منو راهنمایی کنید به تایپیک بازیDying light ؟اینجا جای پرسیدن این سوال نیست تو تاپيک خودش بپرس اما بازی قشنگیه
دوست عزیز اونایی باید بابت تعویض بازی ها مشکل داشته باشن و بترسن که به نت و یه همچین فرومی یا پرشین تولز دسترسی نداشته باشن و گرنه شما که ماشاالله واردی و توی این فروم ها میای دیگه نگران بازی نباش، 10 تومن کمتر بیشتر میخری میفروشی ، 10 تومن که چیزی نیست آدم بخواد بازی کپیشو روی pc بازی کنه مثل cod aw حدود 10 12 تا دی وی دی میشه که قیمتش حدود 10 15 تومن میشه.من هم وان رو خیلی بیشتر دوست دارم.
اما از تعویض بازی هاش نگرانم.
مرسی بابت کمکت
مرسی بابت جوابتمیشه منو راهنمایی کنید به تایپیک بازیDying light ؟
ممنون بابت جواب
- - -ویرایش - - -
دوست عزیز اونایی باید بابت تعویض بازی ها مشکل داشته باشن و بترسن که به نت و یه همچین فرومی یا پرشین تولز دسترسی نداشته باشن و گرنه شما که ماشاالله واردی و توی این فروم ها میای دیگه نگران بازی نباش، 10 تومن کمتر بیشتر میخری میفروشی ، 10 تومن که چیزی نیست آدم بخواد بازی کپیشو روی pc بازی کنه مثل cod aw حدود 10 12 تا دی وی دی میشه که قیمتش حدود 10 15 تومن میشه.
من خدا رو شکر تا الان فقط NBA 14 رو دستم مونده بقیه همرو با فایده فروختم ، البته اینم بگم که تا حالا فقط حدود 5 تا بازی فیزیکی خریدم.
یعنی امکان داره از سخت افزار ps4 جلو بزنه؟