همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام بر همه دوستان
به کمک فوری دوستان برای خرید کنسول نیاز دارم
من الان آنلاین هستم و اگر دوستانی که این کنسول رو دارن لطف کنن یک لحظه به من متصل بشن و چند سوال رو پاسخگو باشن ممنون میشم
اینم ایدی یاهوی من
newshr776@yahoo.com
با تشکر

متاسفانه چقدر ایکس باکس دارا کم شدن.
همش اومدن گفتن پی اس 50 درصد بهتره و از این چرت و پرتا منم که هر چی با جفتشون بازی کردم نتنها برتریه پی اس رو حس نکردم بلکه به نظرم ایکس وان بهتر و روشن تر بود.
مردم ما هم ساده گفتم 50 درصد بهتره اوف پس بریم بخریمش حالا تعداد ایکس وان کم شده .
عاشق لایو بودم که مثل اینکه خیلی خلوته.البته به هر حال اگه ی پی اس مجانی هم بدن به خاطر دسته و نت مسخرش نمیگیرم :) والااااا

من خودم جفتشو خریدم که انحصاریها رو از دست ندم . در مورد دسته با دسته وان راحت ترم دلیلشم اینکه قبلا 360 داشتم و به دسته ایکس باکس عادت دارم مخصوصا جای اون پد چهارجهته که رو ps فرق میکنه تو بازیهایی مثل فوتبال اذیتم میکنه ولی بازیهایی مثل GTA که از قابلیتهای دسته ps4 کامل استفاده میکنه مثلا صدا از تو دسته درمیاد وقتی تلفن میزنی خیلی باحاله . در مورد شفافیت درسته ایکس وان به نسبت ps4 بازیهاش یه مقدار شفافتره ولی تو بازیهای سنگین مثل یونیتی از نظر تکنیکی و جزییات و فریم ریت یه مقدار ps4 بهتر عمل میکنه . در مورد شبکه آنلاین ایکس باکس لایو یه سر و گردن بالانره. psn کلا تعطیله . از نظر کیفیت ساخت ایکس وان بالاتره اصلا دست بزنی میفهمی . کینکت وان هم برای خانواده ها جذابه مخصوصا اونهایی که بچه کوچک دارن . تو بازیهای انحصاری سونی فعلا خوب نبوده . تنها بازی خوبش بلادبرن بوده . بقیه مثل اردر خراب کرد . لست آف آس هم که ریمستر پلی سه بود .
از نظر فراوونی بازی ps4 یه سر و گردن بالاتره . من الان بازیهای ps4 میخرم 70-80 تومت دیجیتالی شیرینگ ولی ایکس وان همه بالای 200 یعنی 2.5 برابره و همین باعث شده سه تا بازی وان داشته باشم یازده تا پلی فور !

خود به خود حذف نمیشه! اینجا تاپیک X1 هست نه تاپیک بررسی دسته PS4.

درباره دسته پی اس که حرف نزدیم میگم دستش اشغاله نسبت به ایکس وان یعنی دارم تعریف میکنم از دسته ایکس پس یعنی درباره ایکس وان حرف میزنم :|

- - -ویرایش - - -

منظورم کجای بازی سنتر

بازار سنتر | محصولات | بازی ها | بازی های Xbox One
اینجا

دوستان لطفا توجه کنید
پیشنهاد میکنم یه گروه تلگرامxbox one درست کنیم تا بتونیم بهتر راحت تر و سریع تو باهم ارتباط برقرار کنیم و به مشکلاتمون در این زمينه رسیدگی کنیم...
چرا تلگرام؟؟
چون این برنامه سرعت و امنیت بسیار بالایی داره و از همه مهم تر میشه با ایجاد یک یوزرنیم شمارمون رو مخفی کنیم..هر گروهش 200 نفر ظرفیت که یعنی حالا حالا ها پر هم نمیشه....

https://www.google.com/url?sa=t&sou...YestV4CxVGa1t-8IA&sig2=DE3yToVAQjW9sxiGYZnbFA
اینم لینک دانلودشه که حجمش هم نسبت به برنامه های دیگه بسیار کمتره..

اینم یوزرنیم منtelegman

اگر دوست دارین میتونین یوزرتون رو بدید من گروه درست کنم ... یا هر کس رو مناسب میدونین درست کنه

آخرین ویرایش:
چند وقتی است به درخواست یکی از دوستان در حال ادیت تصاویر از تیم اکس باکس هستم و تو توییتر هم شیر میکنیم شون (هایپ قبل از e3 :دی)... اینم یکی از اون کاراست... که خوشبختانه تا اینجا کن لاب، کامیا، سم لیک و گرینبرگ پسندیدن و باز توییت کردنش :دی گفتم اینجا هم به اشتراک بزارم... امیدوارم شما هم خوشتون بیاد :)
پ.ن: برای تاپیک شاید بی ربط باشه :دی پس معذرت میخوام :)

True Heroes Of Game Industry

ocun3l0tky3hkmmgj4t.jpg

از همشون خنده تر سم لیکه اون گوشه.=))
دمت گرم عالیه.:x

- - -ویرایش - - -

درباره دسته پی اس که حرف نزدیم میگم دستش اشغاله نسبت به ایکس وان یعنی دارم تعریف میکنم از دسته ایکس پس یعنی درباره ایکس وان حرف میزنم :|

- - -ویرایش - - -

بازار سنتر | محصولات | بازی ها | بازی های Xbox One
اینجا

خوب عزیز دل شما که میدونی اوضاع از چه قراره دیگه چرا؟اینجور بحث هارو خصوصی ادامه بدین،تو تاپیک که میزارین بحث(البته بخونید جنجال)میشه.

دمت گرم فرزاد عالی بود یک لوگو لیبل هم بساز براش age of Xbox :d

- - -ویرایش - - -

خیلی قشنگ بود فرزاد آون بنده خدا عینکی خوف افتاده. یک لوگو هم براش بساز age of Xbox

از همشون خنده تر سم لیکه اون گوشه.=))
دمت گرم عالیه.:x

- - -ویرایش - - -

خوب عزیز دل شما که میدونی اوضاع از چه قراره دیگه چرا؟اینجور بحث هارو خصوصی ادامه بدین،تو تاپیک که میزارین بحث(البته بخونید جنجال)میشه.

عزیزم من فقط نظرمو گفتم قصد جنجال ندارم الکی هم نگفتم استفاده کردم که میگم.درضمن اینجا تاپیک ایکس باکسه
بیخیال ولش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or