stryk3r
کاربر سایت
دوست من با این کارت هم خرج الکی برا خودت درست میکنی هم اینکه ایکس باکس وان رو تبدیل به ps2 میکنی ( از نظر کیفیت )چه کارت کپچری
بگید من میخرم
خب چه کاریه !
دوست من با این کارت هم خرج الکی برا خودت درست میکنی هم اینکه ایکس باکس وان رو تبدیل به ps2 میکنی ( از نظر کیفیت )چه کارت کپچری
بگید من میخرم
مبارک باشه....10 سال روزی 10 ساعت مثل ساعتای قدیمی کار کنه واست...ساعتهای جدید همچین مال نیستناصلا سمت ریجن یک نرو....ممکنه دردسر درست کنه برات...ریجن 2 بگیر که خیالت راحت باشه..
حواست باشه یه سری از فروشنده ها میان یک آداپتور تبدیل بی کیفیت و پرسروصدا میزارن داخل پک ریجن 1 و به اسم ریجن 2 میفروشن...
آداپتور ریجن ریجن 2 اصلا هیچ صدایی نداره...
اینطور اجناس رو هم سعی حضوری بخری...همیشه خرید حضوری بهتره مخصوصا توی ایران...
مبارک باشه....10 سال روزی 10 ساعت مثل ساعتای قدیمی کار کنه واست...ساعتهای جدید همچین مال نیستن
بله عزیز میشهدوستان اگر من کد دیجیتالی بازی رو خریدم بعد میشه با اجاره کردن دیسک دیتا رو نصب کنم تا دیگه نیازی به دانلود نباشه ؟؟
بازی کردن بی کیفیت بهتر از بازی نکردن هستدوست من با این کارت هم خرج الکی برا خودت درست میکنی هم اینکه ایکس باکس وان رو تبدیل به ps2 میکنی ( از نظر کیفیت )
خب چه کاریه !
سلام... خیر عزیزم نمیشه فقط از خود کنسول میشه دانلودش کردسلام
آقا داخل جعبه دستگاه ایکس وان من یه کارت بود واسه بازی کینکت اسپرت ریوال، که یه کد روش داشت که میشه با دستگاه اون کدو زد و بازی رو رایگان دانلود کرد، حالا سوالم اینه که آیا میشه بازی رو خودم جداگانه با اون کد با کامپیوتر دانلود کنم و بریزم روی کنسول؟ اگه میشه چجوری؟
ممنون
درودسلام... خیر عزیزم نمیشه فقط از خود کنسول میشه دانلودش کرد
درود
آیا امکانش هست که من کد دیجیتالی بازی رو خریداری کنم و بجای دانلود بازی برم بازی کرایه کنم و دیتاش رو بریزم و بعد بدون دیسک اجرا کنم؟
کد بازی عایا از دیسک ارزونتره؟ چقدره؟