K.s.h.n.H
کاربر سایت
همون اول که میخوای اکانت بسازی میگه شماره تلفن بده بعد میتونی شماره ایران هم بدی میگم اگه اکانت آمریکا باشه شماره ایران بدم بعدا مشکلی پیش نمیاد ؟! بن نمیکنن ؟ منظورم این بود :dاونو باید پیدا کنی دیگه
همون اول که میخوای اکانت بسازی میگه شماره تلفن بده بعد میتونی شماره ایران هم بدی میگم اگه اکانت آمریکا باشه شماره ایران بدم بعدا مشکلی پیش نمیاد ؟! بن نمیکنن ؟ منظورم این بود :d
بله حرفشون درسته خود من همین امروز ایکس باکسم به دستم رسید ریجن ۲ بدون کینکت معولی باندل هم نبود ، درایوش خرابه و ۳ تا بازی داخلش گذاشتم به هیچ وجه دیسک رو نمیخونه هر فنی هم بگی توی نت بود سرش زدم ولی درست نشد که نشد ، کلاً اینطوری بگم که درایوش کلاً کار نمیکنه.سلام خدمت دوستان گرامی...من میخوام ریجن ۲ بخرم بدون کینکت و بدون باندل...یعنی نمیخوام باندلی باشه...
یکی بهم گفت این ایکس باکس های بدون باندلی همشون ریفر هستن...یعنی تعمیر شده اند...یا قدیمی اند و مال ۹ ماه پیش اند...
براشون صرف نداره بدون باندل وارد کنن...برای همین اگه کسی بدون باندل داره میفروشه..کنسول ریفر و رفرش و تعمیری بوده!...
این حرف چقد صحت داره؟...
والا ماهم چندماه پیش اونم بدون باندل و معمولی خریدیم داره عین آدم کار میکنهسلام خدمت دوستان گرامی...من میخوام ریجن ۲ بخرم بدون کینکت و بدون باندل...یعنی نمیخوام باندلی باشه...
یکی بهم گفت این ایکس باکس های بدون باندلی همشون ریفر هستن...یعنی تعمیر شده اند...یا قدیمی اند و مال ۹ ماه پیش اند...
براشون صرف نداره بدون باندل وارد کنن...برای همین اگه کسی بدون باندل داره میفروشه..کنسول ریفر و رفرش و تعمیری بوده!...
این حرف چقد صحت داره؟...
والا ماهم چندماه پیش اونم بدون باندل و معمولی خریدیم داره عین آدم کار میکنه
لپ تاپ فقط خروجی داره ، ورودی نداره که بشه وصل کرد .دوستان عزیز یه سوال میخواستم بدونم میشه ایکسباکس و به لبتاب وصل کرد بجای تلویزیون و تصویرو از لبتاب بگیرم با کابل HDMi ؟
تو سایت میشه یا نرو نمیدونم من تاحالا گزینهای مربوط به چیزی که فرمودید ندیدم اما پشت کنسول مشخصاتی که میخوای و زدهامروز صبح xbox one رو خریدم...واقعا عالیه...کیفیت ساختش حرف نداره...اصلا صدا نداره!...
الان داره آپدیت میکنه...
یه سوال؟...میشه توی سایت مایکروسافت سریال نامبر کنسول رو زد و اطلاعات کلی درباره تاریخ ساخت و چیزای دیگه بدست آورد؟
لپ تاپ فقط خروجی داره ، ورودی نداره که بشه وصل کرد .
با استفاده از کارت کپچر میشه ولی نه ارزش داره و نه کیفیت .