همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

همون اول که میخوای اکانت بسازی میگه شماره تلفن بده بعد میتونی شماره ایران هم بدی میگم اگه اکانت آمریکا باشه شماره ایران بدم بعدا مشکلی پیش نمیاد ؟! بن نمیکنن ؟ منظورم این بود :d

نميدونم اونو از اساتيد بپرس :d

Sent from my iPad using Tapatalk

سلام خدمت دوستان گرامی...من میخوام ریجن ۲ بخرم بدون کینکت و بدون باندل...یعنی نمیخوام باندلی باشه...

یکی بهم گفت این ایکس باکس های بدون باندلی همشون ریفر هستن...یعنی تعمیر شده اند...یا قدیمی اند و مال ۹ ماه پیش اند...

براشون صرف نداره بدون باندل وارد کنن...برای همین اگه کسی بدون باندل داره میفروشه..کنسول ریفر و رفرش و تعمیری بوده!...

این حرف چقد صحت داره؟...

سلام خدمت دوستان گرامی...من میخوام ریجن ۲ بخرم بدون کینکت و بدون باندل...یعنی نمیخوام باندلی باشه...

یکی بهم گفت این ایکس باکس های بدون باندلی همشون ریفر هستن...یعنی تعمیر شده اند...یا قدیمی اند و مال ۹ ماه پیش اند...

براشون صرف نداره بدون باندل وارد کنن...برای همین اگه کسی بدون باندل داره میفروشه..کنسول ریفر و رفرش و تعمیری بوده!...

این حرف چقد صحت داره؟...
بله حرفشون درسته خود من همین امروز ایکس باکسم به دستم رسید ریجن ۲ بدون کینکت معولی باندل هم نبود ، درایوش خرابه و ۳ تا بازی داخلش گذاشتم به هیچ وجه دیسک رو نمیخونه هر فنی هم بگی توی نت بود سرش زدم ولی درست نشد که نشد ، کلاً اینطوری بگم که درایوش کلاً کار نمیکنه.

این حرف چقد صحت داره؟...
والا ماهم چندماه پیش اونم بدون باندل و معمولی خریدیم داره عین آدم کار میکنه

از کجا میشه فهمید تاریخ ساخت کنسول برای چه زمانی بوده؟...

و اینکه چطور تشخیص بدیم کنسول پلمپ هستش و قبلا باز نشده؟...

تشکر میکنم از دوستان عزیزم برای پاسخ دهی شان...

- - -ویرایش - - -

باندل اساسین بگیرم...دوتا بازی دیجیتالی اساسین رو میخوام بفروشم....کسی میخواد پیام بده...

دوستان عزیز یه سوال می‌خواستم بدونم می‌شه ایکس‌باکس و به لبتاب وصل کرد بجای تلویزیون و تصویرو از لبتاب بگیرم با کابل HDMi ؟

عاقا این بازی هایی مثل فارکرای 4 آنلاینش چچوریه ....من تا حالا آنلاین بازی نکردم این جور چیزا رو...

1___حالا انلاینش رو چجوری با طرف مقابل بازی میکنیم ..
2____نقش ما چیه نقش طرف مقابل چیه ..چطوری حالیش میکنیم که چی کار میخوایم کنیم..؟
3___و این که در طرف کی داره بازی میکنه مقابل ماست یا با ماست؟
4___ چند نفر تویه آنلاین میتونن باشن ؟؟؟؟

خود سوال هام هم فک کنم همشون پر از ابهام بودن که چه جوابی داشته باشن
اینها ابهاماتیه که از آنلاین بازی کردن بازیهایی مثل فارکرای یا کال اف و غیره دارم....
کسی میتونه مارو راهنمایی کنه؟

دوستان عزیز یه سوال می‌خواستم بدونم می‌شه ایکس‌باکس و به لبتاب وصل کرد بجای تلویزیون و تصویرو از لبتاب بگیرم با کابل HDMi ؟
لپ تاپ فقط خروجی داره ، ورودی نداره که بشه وصل کرد .
با استفاده از کارت کپچر میشه ولی نه ارزش داره و نه کیفیت .

امروز صبح xbox one رو خریدم...واقعا عالیه...کیفیت ساختش حرف نداره...اصلا صدا نداره!...

الان داره آپدیت میکنه...

یه سوال؟...میشه توی سایت مایکروسافت سریال نامبر کنسول رو زد و اطلاعات کلی درباره تاریخ ساخت و چیزای دیگه بدست آورد؟

امروز صبح xbox one رو خریدم...واقعا عالیه...کیفیت ساختش حرف نداره...اصلا صدا نداره!...

الان داره آپدیت میکنه...

یه سوال؟...میشه توی سایت مایکروسافت سریال نامبر کنسول رو زد و اطلاعات کلی درباره تاریخ ساخت و چیزای دیگه بدست آورد؟
تو سایت می‌شه یا نرو نمیدونم من تاحالا گزینه‌ای مربوط به چیزی که فرمودید ندیدم اما پشت کنسول مشخصاتی که می‌خوای و زده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or