دوستان کسی اطلاع نداره که اداپتور تبدیل برق 220 به 110 با وات 100 برای ایکس باکس وان قابل استفاده هست یا نه؟بازم تاکید میکنم ادتپتور 100 w هست
درايوت صدا میده؟از دیروز که 3 بار دستگاه رو روشن کردم تا فورتزا هورایزون رو بازی کنم هر بار که بار اول دیسک بازی رو انداختم نخونده و مجبور شدم یک بار اجکت کنم و دوباره بندازم بخونه!!!
دیسک هم سالم و تمیزه!
مشکل از چیه؟!
نه اصلا صدایی نمیاد! وقتی که بار دوم میندازم میخونه کوچکترین صدایی نداره و بدون مشکل اجرا می کنه!درايوت صدا میده؟
من موافقمدوستان کیا موافق هستن یه گروه تو وایبر درست کنیم ؟
دوست عزیز این گروه توی وایبر ساخته شده و کاربر هم زیاد داره، اینم لینکش توی همین فروم، داخل تایپیک که رفتی به استارتر عزیز پیغام بده و شمارتو براش بفرست و گو که توی گروه وایبر اددت کنه ، خودم هم توی گروه هستم همین یه هفته پیش عضو شدم.دوستان کیا موافق هستن یه گروه تو وایبر درست کنیم ؟
سلام دوستان
ایا میشه xbox one رو خرید اپدیت کرد و بعد به لایو وصل نشد مثلا به مدت سه ماه و با دیسک بازی کرد؟
از دیروز که 3 بار دستگاه رو روشن کردم تا فورتزا هورایزون رو بازی کنم هر بار که بار اول دیسک بازی رو انداختم نخونده و مجبور شدم یک بار اجکت کنم و دوباره بندازم بخونه!!!
دیسک هم سالم و تمیزه!
مشکل از چیه؟!
ممنون!کنسولو فکتوری ریست کن اگ درباره رنگ جوراب فل اسپنصر در کنفرانس ای تری میپرسیدی هفتاد و پنچ نفر جواب میدادن اما سوال درست حسابیو کسی ج نمیده
Sent from my iPhone using Tapatalk.
ممنون!
تقریبا هر ۵-۶ بار یک بار که دیسک رو می ندازم اینطوری میشه!!
بار دوم که می ندازم دیگه بدون مشکل میاد!
مطمئنم درایوم هم مشکلی نداره چون کوچکترین صدایی نداره و قبل فورتزا هم جی تی ای و تایتان فال رو همیشه راحت اجرا کرد و این مشکل ها رو نداشت!
این مشکل تقریبا از وقتی پیش اومد که یه آپدیت ۲۰۰-۳۰۰ مگی چند روز پیش ( قبل عید) اومد و من دان کردمش!
وقتی هم دیسک رو می خونه اصلا ذره ای صدا نداره! و انگار خاموشه!
بازم می گم هر چند وقت یکبار اینطور میشه!
حالا شما گفتید من ریستور فکتوری کردم ببینیم بازم پیش میاد یا نه!!
--------------------------------------
یه ۲ تا سوال دیگه که خواهشا اینبار رو جواب بدید :d
تو بخش سیتینگ قسمت دیسپلی گزینه ی ۲۴ بیت به ازای هر پیکسل بهتره یا ۳۶ بیت به ازای هر پیکسل ( عمق رنگ)؟
دوم هم اینکه چرا آواتار ها دیگه رو صفحه ی اصلی نمیاد و باید وارد بخش پروفایل شد؟!
سوال اول "منِ فیک" جواب دادن که تا حدودی درسته و من کاملش میکنم.:dممنون!
تقریبا هر ۵-۶ بار یک بار که دیسک رو می ندازم اینطوری میشه!!
بار دوم که می ندازم دیگه بدون مشکل میاد!
مطمئنم درایوم هم مشکلی نداره چون کوچکترین صدایی نداره و قبل فورتزا هم جی تی ای و تایتان فال رو همیشه راحت اجرا کرد و این مشکل ها رو نداشت!
این مشکل تقریبا از وقتی پیش اومد که یه آپدیت ۲۰۰-۳۰۰ مگی چند روز پیش ( قبل عید) اومد و من دان کردمش!
وقتی هم دیسک رو می خونه اصلا ذره ای صدا نداره! و انگار خاموشه!
بازم می گم هر چند وقت یکبار اینطور میشه!
حالا شما گفتید من ریستور فکتوری کردم ببینیم بازم پیش میاد یا نه!!
--------------------------------------
یه ۲ تا سوال دیگه که خواهشا اینبار رو جواب بدید :d
تو بخش سیتینگ قسمت دیسپلی گزینه ی ۲۴ بیت به ازای هر پیکسل بهتره یا ۳۶ بیت به ازای هر پیکسل ( عمق رنگ)؟
دوم هم اینکه چرا آواتار ها دیگه رو صفحه ی اصلی نمیاد و باید وارد بخش پروفایل شد؟!