همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان کسی اطلاع نداره که اداپتور تبدیل برق 220 به 110 با وات 100 برای ایکس باکس وان قابل استفاده هست یا نه؟بازم تاکید میکنم ادتپتور 100 w هست

دوستان کسی اطلاع نداره که اداپتور تبدیل برق 220 به 110 با وات 100 برای ایکس باکس وان قابل استفاده هست یا نه؟بازم تاکید میکنم ادتپتور 100 w هست

تا اونجایی که من میدونم بهترین اداپتور تبدیل 300 وات و 500 وات هستش برا ایکس باکس وان.100 رو نمیدونم اما شاید جواب نده و نکشه ولتاژ.

از دیروز که 3 بار دستگاه رو روشن کردم تا فورتزا هورایزون رو بازی کنم هر بار که بار اول دیسک بازی رو انداختم نخونده و مجبور شدم یک بار اجکت کنم و دوباره بندازم بخونه!!!
دیسک هم سالم و تمیزه!
مشکل از چیه؟!:(

از دیروز که 3 بار دستگاه رو روشن کردم تا فورتزا هورایزون رو بازی کنم هر بار که بار اول دیسک بازی رو انداختم نخونده و مجبور شدم یک بار اجکت کنم و دوباره بندازم بخونه!!!
دیسک هم سالم و تمیزه!
درايوت صدا میده؟

درايوت صدا میده؟
نه اصلا صدایی نمیاد! وقتی که بار دوم میندازم میخونه کوچکترین صدایی نداره و بدون مشکل اجرا می کنه!
ویرایش:
مشکل به صورت خود جوش حل شد!
چند بار پشت سر هم امتحان کردم دیگه مشکلی پیش نیومد.

آخرین ویرایش:
دوستان کیا موافق هستن یه گروه تو وایبر درست کنیم ؟
دوست عزیز این گروه توی وایبر ساخته شده و کاربر هم زیاد داره، اینم لینکش توی همین فروم، داخل تایپیک که رفتی به استارتر عزیز پیغام بده و شمارتو براش بفرست و گو که توی گروه وایبر اددت کنه ، خودم هم توی گروه هستم همین یه هفته پیش عضو شدم.

دیسک هم سالم و تمیزه!

کنسولو فکتوری ریست کن اگ درباره رنگ جوراب فل اسپنصر در کنفرانس ای تری میپرسیدی هفتاد و پنچ نفر جواب میدادن اما سوال درست حسابیو کسی ج نمیده

Sent from my iPhone using Tapatalk.

کنسولو فکتوری ریست کن اگ درباره رنگ جوراب فل اسپنصر در کنفرانس ای تری میپرسیدی هفتاد و پنچ نفر جواب میدادن اما سوال درست حسابیو کسی ج نمیده

ممنون!
تقریبا هر ۵-۶ بار یک بار که دیسک رو می ندازم اینطوری میشه!!
بار دوم که می ندازم دیگه بدون مشکل میاد!
مطمئنم درایوم هم مشکلی نداره چون کوچکترین صدایی نداره و قبل فورتزا هم جی تی ای و تایتان فال رو همیشه راحت اجرا کرد و این مشکل ها رو نداشت!
این مشکل تقریبا از وقتی پیش اومد که یه آپدیت ۲۰۰-۳۰۰ مگی چند روز پیش ( قبل عید) اومد و من دان کردمش!
وقتی هم دیسک رو می خونه اصلا ذره ای صدا نداره! و انگار خاموشه!
بازم می گم هر چند وقت یکبار اینطور میشه!
حالا شما گفتید من ریستور فکتوری کردم ببینیم بازم پیش میاد یا نه!!
--------------------------------------
یه ۲ تا سوال دیگه که خواهشا اینبار رو جواب بدید :d
تو بخش سیتینگ قسمت دیسپلی گزینه ی ۲۴ بیت به ازای هر پیکسل بهتره یا ۳۶ بیت به ازای هر پیکسل ( عمق رنگ)؟
دوم هم اینکه چرا آواتار ها دیگه رو صفحه ی اصلی نمیاد و باید وارد بخش پروفایل شد؟!

ممنون!
مطمئنم درایوم هم مشکلی نداره چون کوچکترین صدایی نداره و قبل فورتزا هم جی تی ای و تایتان فال رو همیشه راحت اجرا کرد و این مشکل ها رو نداشت!
این مشکل تقریبا از وقتی پیش اومد که یه آپدیت ۲۰۰-۳۰۰ مگی چند روز پیش ( قبل عید) اومد و من دان کردمش!
تو بخش سیتینگ قسمت دیسپلی گزینه ی ۲۴ بیت به ازای هر پیکسل بهتره یا ۳۶ بیت به ازای هر پیکسل ( عمق رنگ)؟
دوم هم اینکه چرا آواتار ها دیگه رو صفحه ی اصلی نمیاد و باید وارد بخش پروفایل شد؟!

سوال اول جوابش اینه به تی وی ربط داره
سوال دومو از ثاحبای مایکرو بپرس

من وقتی میخوام عکس هایی که تو بازی می گیرم رو Save کنم پیغام میده که نمیتونه عکس رو سیو کنه. هر عکسی مربوط به هر بازی که باشه این پیغام میاد. البته عکس رو که می گیره، منظورم با برنامه Upload هست. کسی میدونه مشکل از کجاست؟ 200 تا عکس گرفتم حیفه نتونم به اشتراک بزارم! :دی

ممنون!
سوال اول "منِ فیک" جواب دادن که تا حدودی درسته و من کاملش می‌کنم.:|:d
گزینه 36 بیت از لحاظ تکنیکی بهترین گزینست اما تا به امروز بازی یا فیلمی ساخته نشده که از 24 بیت به بالا پشتیبانی کنه و در نتیجه فرقی نداره استفاده از این دو گزینه. منبع
مایکروسافت قبلا اعلام کرده بود که به زودی برنامه هایی برای آواتار ها داره و به نظر میرسه باید منتظر یک آپدیت برای این بخش و احتمالا تغییرات در آواتار ها باشیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or