cod aw رو میشه با چند تا دسته چند نفره به صورت آفلاین روی یه دستگاه بازی کرد ؟ split screen
farcry 4 چی ؟ میشه دو نفره coop به صورت آفلین بازی کرد ؟ توی x360 که میشد.
CoD میشه ولی FC4 نمیشه
cod aw رو میشه با چند تا دسته چند نفره به صورت آفلاین روی یه دستگاه بازی کرد ؟ split screen
farcry 4 چی ؟ میشه دو نفره coop به صورت آفلین بازی کرد ؟ توی x360 که میشد.
farcry 4 یعنی چه طوری نمیشه ؟ یعنی فقط کافیه به نت متصل باشیم و بعد میتونیم دو نفره روی یه دستگاه با دو تا دسته به صورت coop بازی کنیم ؟ یا نه باید به نت وصل باشی و با یه بازی کن دیگه که اونم آنلاین هستش دو نفره coop بازی کنی ؟CoD میشه ولی FC4 نمیشه
farcry 4 یعنی چه طوری نمیشه ؟ یعنی فقط کافیه به نت متصل باشیم و بعد میتونیم دو نفره روی یه دستگاه با دو تا دسته به صورت coop بازی کنیم ؟ یا نه باید به نت وصل باشی و با یه بازی کن دیگه که اونم آنلاین هستش دو نفره coop بازی کنی ؟
باید به نت وصل باشی و با یه بازی کن دیگه که اونم آنلاین هستش دو نفره coop بازی کنی
شما خودت این بازی رو داری ؟ میشه دو نفره با هم بازی کنیم ؟باید به نت وصل باشی و با یه بازی کن دیگه که اونم آنلاین هستش دو نفره coop بازی کنی
هر نیم ساعت 1 گیگ یعنی در هر ثانیه 550 کیلو بایت بر ثانیه دانلود میکردی !!!!!!!!!! یعنی هر 2 ثانیه 1 مگ ! پس سرعت نتت خیلی بالاست، به نظر من اگه آدم سرعت 128 یا 256 بگیره از سرعت 1 مگ یا 2 مگ خیلی بهتره چون اگه یه موقع حواست پرت بشه در عرض 1 ساعت 2 گیگ میپره !!!!! ولی اگه سرعتت پایین باشه دیگه این اتفاق به این سرعت نمیفته، تازه واسه آنلاین بازی کردن پینگ یا همون latency حرف اول و آخر رو میزنه که سرعت 2 مگ با 128 کیلو بایت هیچ فرقی توی پینگ ندارن و هر دو تاشون یک پینگ رو دارن ( بسته با isp و شهر و سروری که داری توش بازی میکنی متغیره) فقط خطوط سرعت بالا یه مزیت دارن که آپدیت ها رو میتونی خیلی سریع بگیری.سلام بچه ها یه سوال من 3 روزه نتم به سرعت موشک تموم میشه ایکس باکس وانم هم که packet loss 100% میزنه این میتونه دلیل تموم شدن سریع ترافیک نتم باشه؟ هر نیم ساعت 1گیگ تموم میکنه دارم دیوونه میشم....
در مورد سوال اولت یه ذره بیشتر توضیح بده...دوستان یه سوال فنی
میشه افلاین بازی رو نصب کرد بعد جدا اپ رو دانلود کرد ؟ :d
در مورد سوال اولت یه ذره بیشتر توضیح بده...
بهترین حالت برای نصب بازیهای x1 اینه که ابتدا بازی رو افلاین نصب کنی و بعد از نصب کامل آنلاین بشی و آپدیتهاشو بگیری
شما باید از طریق همون سایت بری PRIVACY و توی تنظیماتش قسمت BILLING رو بزنی بعد روی BILLING INFO بزن که یه گزینه ADD میاد واست اونجا باید آدرس بدییک عدد سوال دارم ! :d
از طریق xbox.com وقتی میخوای اکانت بسازی فقط کشور و زیپ کد میخواد پس چجوری باید آدرس دقیق بدم که بعدا برای خرید از استور مشکلی پیش نیاد اصلا آدرس نمیخواد که ! و اونجا که شماره تلفن میخواد میتونی واسه ایران هم بدی اگه شماره خودم رو بدم ولی اکانت آمریکا بسازم بعدا مشکلی پیش نمیاد ؟
پیشاپیش ممنون :d
شماره تلفن چی اون رو نمیدونی ؟! :dشما باید از طریق همون سایت بری PRIVACY و توی تنظیماتش قسمت BILLING رو بزنی بعد روی BILLING INFO بزن که یه گزینه ADD میاد واست اونجا باید آدرس بدی