همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

همانطور که بهرام جان گفت نه مشکلی برای آفلاین بازی کردنت پیش نمیاد ولی آنلاین اگه خواستی BF4 بازی کنی حتما آبدیت ها رو باید انجام بدی چون اجباری هست و البته آبدیت ها خیلی عالی هستن این آبدیت آخر خیلی از مشکلات مولتی BF4 رو حل کرد.
-----------------------------------

بچه ها این کنسول واقعا فراتر از انتظاراتم هم نشون داده.تنظیمات صوتی کینکتش واقعا عالیه.من یه سری چیزها نمیدونستم اما دیروز کمی بیشتر وقت گذاشتم روی کینکت کنسول و متوجه شدم واقعا روش کار کردن و چیز خیلی خفنی درست کردن.هر کی واسه مهمونی میاد خونمون با اینکه بیشترشون گیمر نیستن اما میگن ما هم یکی میخریم واسه پذیرایی خونمون که از امکانات بی نظیرش استفاده کنیم! این دقیقا همون اهداف و سیاست های مایکروسافت بوده که همه رو جذب کنه به سمت خودش.حالا از قدرت بازیهاش و آنلاین گیمینگ هم فاکتور گرفتم.زود باشید در خریدش شک نکنید عزیزان;)

19Rodar returns:D...
نکته منفیم داره کنسول یا نَ فرشادجان:دی؟؟؟

19Rodar returns:D...
نکته منفیم داره کنسول یا نَ فرشادجان:دی؟؟؟

:d
بله یک سری باگها و مشکلات داره که البته کاملا نرم افزاری هستن و مایکروسافت داره با آبدیت هاش همه رو درست میکنه.در واقع این چیزا طبیعی هست و در کل مشکلی ایجاد نمیکنه
یکی از مشکلات ، مشکل پارتی چت بود که با آبدیت حل شد
مشکل دیگری که الان وجود داره و کمی رو مخه مشکل کرش شدن App و بعضی بازیها به صفحه Home کنسول هستش که قراره در روزهای آینده مایکروسافت با یک آبدیت جدید این مشکل رو هم حل کنه.

آخرین ویرایش:
خرید کردن از لایو هم مثل 360 مشکل داره(استفاده از چیز پی ان) یا راحت میشه خرید کرد؟؟؟

بله مشکل داره.ضمنا طبق قوانین مایکروسافت بهتر است اگر پروفایلتون رو دوست دارید و نمیخواید بن بشید از XBL خرید نکنید.خرید کردن برای ایران غیر فعال است و خرید کردن همانا و بن شدن همان:d

خب اگر من بخوام مثلا یه بازی آرکید بخرم و بعد دانلودش کنم باید چه کار کنم؟؟؟؟
اگر بخوام 2 تومن خرج کنسول کنم ازش نشه استفاده کرد که فقط پول دور ریختم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or