همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

تبلیغ one با حضور زلاتان:دی
ویدئویی از xbox one
البته شاید دیده باشین
کیفیت کینکت وان با 360 چقدر فرق میکنه
قابلیت جدیدی هم بهش اضافه شده?
بله خیلی بهتر شده! حتی ضربان قلب حرکت انگشتان ابرو خنده رو هم متوجه میشه!
اکس باکس لایو مشکلی نداره تو ایران؟ بچه های دیگه با PSN خیلی مشکل دارن مثل اینکه
خیر همین الان خیلیا تو لایو هستن و مشکلی ندارن!
فقط برای خرید از لایو مجبوری از ورژن وبش استفاده کنی! چون آیپی ایران رو بسته

آخرین ویرایش:
خب به سلامتی من از بن در اومدم:d همون موقع که ایکس باکس جدیدم اومد بن شدم ضد حال خوردم:dفرصت نشد بیام اینجا بگم.این کنسول محشره محشر.دوستان حتما بخرید.فعلا من و بهرام و یکی از دوستانم امیر علی فقط تو لایو هستیم ایرانی خیلی کمه اضافه بشین که با هم حالشو ببریم;)

این گیمر تگ نسل بعدی من هست هر کی خواست ادم کنه : Farshad online

بازی هم BF4 و Forza 5 و Killer instant رو دارم فعلا

رفتم یک تحقیقی کردم.forza 5 یک آپدیت 6 گیگی داره که همون اول که بازی اجرا کنی.میگه دانلود کن (خودم فکر میکردم کمتر باشه:d )
6 GB Update?

دستشون درد نکنه کلا :d هر چی حجم دارم و ندارم باید خرج فورتزا کنم :d

دوستان به زودی قراره یک آبدیت جدید برای Xbox one بیاد که بعضی از مشکلات جزئی Xbox Live رو حل کنه.مشکلاتی از جمله کرش شدن ناگهانی بعضی بازیها و APP ها به داشبورد.امروز داشتم با ساپورت مایکروسافت در این مورد صحبت میکردم گفت مهندسین ما دارن روی این آبدیت کار میکنند و به زودی این آبدیت بیاد همه مشکلات حل میشه.

اینم متن جواب مایکروسافت به من:
Yes, Farshad. I'm sure that will work since I have encountered the same issue and it works.
Our engineers are still currently working on the updates, Farshad.
Don't worry. Once everything will be all set and our engineers are done with the updates, I'm sure everything will be fine.

من شخصا این مشکل رو واسه بازیهام ندارم فقط واسه اسکایپ این مشکل رو دارم.

بچه ها مایکروسافت هنوزم اجازه نمیده بازی های دسته دوم رو استفاده کنیم یا این قانونم مثل همون 24 وصل به اینترنت از بین رفت؟
تمامی این قواینن با توجه به خواست طرفدارها برداشته شده شما میتونی بازی رو بخری بازی کنی بعد به عنوان بازی دسته دوم بدون هیچ مشکل و درصدی اون رو به یکی هدیه بدی یا بفروشیش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or