saeidrezay
کاربر سایت
چی می گی اینکه چیزی نیست اینجا یادگیری که سهله با این تحریم و... بچه ها کمتر از یه روز بعد لانچ کنسولارو داشتن![]()
پول عزیزم حرف اول رو پول میزنه که ملت ما یکی از ثروتمند ترین ها تو دنیاست
چی می گی اینکه چیزی نیست اینجا یادگیری که سهله با این تحریم و... بچه ها کمتر از یه روز بعد لانچ کنسولارو داشتن![]()
بله خیلی بهتر شده! حتی ضربان قلب حرکت انگشتان ابرو خنده رو هم متوجه میشه!کیفیت کینکت وان با 360 چقدر فرق میکنه
قابلیت جدیدی هم بهش اضافه شده?
خیر همین الان خیلیا تو لایو هستن و مشکلی ندارن!اکس باکس لایو مشکلی نداره تو ایران؟ بچه های دیگه با PSN خیلی مشکل دارن مثل اینکه
اسم پروفایل با اسم گیمرتگ فرق می کنه یا یکی هستند ؟
رفتم یک تحقیقی کردم.forza 5 یک آپدیت 6 گیگی داره که همون اول که بازی اجرا کنی.میگه دانلود کن (خودم فکر میکردم کمتر باشه:d )
6 GB Update?
Yes, Farshad. I'm sure that will work since I have encountered the same issue and it works.
Our engineers are still currently working on the updates, Farshad.
Don't worry. Once everything will be all set and our engineers are done with the updates, I'm sure everything will be fine.
تمامی این قواینن با توجه به خواست طرفدارها برداشته شده شما میتونی بازی رو بخری بازی کنی بعد به عنوان بازی دسته دوم بدون هیچ مشکل و درصدی اون رو به یکی هدیه بدی یا بفروشیش!بچه ها مایکروسافت هنوزم اجازه نمیده بازی های دسته دوم رو استفاده کنیم یا این قانونم مثل همون 24 وصل به اینترنت از بین رفت؟
خدارو شکر . فقط یه سوال از کسایی که هر دو کنسول رو دارن یا با هر دو بازی کردن ؟ گرافیک زیاد فرق می کنه یا نه؟