saman008
کاربر سایت
شما فقط دستور بده.اره کنسولم هک میکنیم!!!اگه قیمت ها تو ایران همین بمونه میگم از دبی برام از دبی بیارن خرجش کم تر میشه فقط اگه تا اون موقع هک بشه ایرانیا بلد هستن کنسول رو هک کنن؟
شما فقط دستور بده.اره کنسولم هک میکنیم!!!اگه قیمت ها تو ایران همین بمونه میگم از دبی برام از دبی بیارن خرجش کم تر میشه فقط اگه تا اون موقع هک بشه ایرانیا بلد هستن کنسول رو هک کنن؟
سلامرفتم یک تحقیقی کردم.forza 5 یک آپدیت 6 گیگی داره که همون اول که بازی اجرا کنی.میگه دانلود کن (خودم فکر میکردم کمتر باشه:d )
6 GB Update?
من انباكسينگو اماده كردم،قرار بود روي صفحه سايت قرار بگيره ولي هنوز قرار نگرفته:dفعلا که قول آنباکسینگ با حضور جیرجیرک در اولویت قرار داره ولی متاسفانه صاحابش اختلاص کرده و از کشور متواری شده:d
ميشه دانلود نكرد.البته Forza 5 محتواتي داره كه بعد از اين آپديت به بازي اضافه ميشه ولي بازي هاي ديگه مثل Battlfield 4 بدون آپديت هم ميشه افلاين بازي كردسلام
یه سوال دارم؟ اگر این اپدیتهایی که میاد رو دانلود نکنم اشکال داره؟ من کلا فقط فیفا آنلاین بازی میکنم
اگر بخوام افلاین بازی کنم مشکلی پیش نمیاد که
راهنمایی لطفا
نسخه فيزيكي ميشه فروخت و نيازي به كريديت كارت ندارهیک سوال بازی های xone دیگه نمیشه فروخت دیگه نه؟البته اونطور که میدونم میشه ولی باید کردیت کارت اینا داشته باشی یک مقدار پول بدی که در ایران نمیشه درسته؟
نسخه فيزيكي ميشه فروخت و نيازي به كريديت كارت نداره[/QUOT
مطمئنید؟اخه بچه ها گفته بودن نمیشه؟کسی که دست دو میخره باید یک پولی به مایکرو بده از طریق لایو خبرشم بود چند مدت پیش
اوني كه شما ميگي مربوط به سياست هاي قبلي ماكروسافت و الان ديگه اون سياست ها عوض شده و drm و... برداشته شده و ميشه بازي هارو بدون هيچ محدوديتي عوض كرد يا فروختمطمئنید؟اخه بچه ها گفته بودن نمیشه؟کسی که دست دو میخره باید یک پولی به مایکرو بده از طریق لایو خبرشم بود چند مدت پیش
اوني كه شما ميگي مربوط به سياست هاي قبلي ماكروسافت و الان ديگه اون سياست ها عوض شده و drm و... برداشته شده و ميشه بازي هارو بدون هيچ محدوديتي عوض كرد يا فروخت
خب خداروشکر پس دیگه موردی نداره
سلام
یه سوال دارم؟ اگر این اپدیتهایی که میاد رو دانلود نکنم اشکال داره؟ من کلا فقط فیفا آنلاین بازی میکنم
اگر بخوام افلاین بازی کنم مشکلی پیش نمیاد که
راهنمایی لطفا