همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

وایـــــــــ . من فروردین یا قبلش میخرم . دیگه نمیتونم منمتظر بمونم . برا تولدم میخـــــــــرم . به امید خدا وقتی بخرم از الآن قول یه فیلم آنباکسینگ ایرانی رو بهتون میدم :d

رفتم یک تحقیقی کردم.forza 5 یک آپدیت 6 گیگی داره که همون اول که بازی اجرا کنی.میگه دانلود کن (خودم فکر میکردم کمتر باشه:d )
6 GB Update?
سلام
یه سوال دارم؟ اگر این اپدیتهایی که میاد رو دانلود نکنم اشکال داره؟ من کلا فقط فیفا آنلاین بازی میکنم
اگر بخوام افلاین بازی کنم مشکلی پیش نمیاد که
​راهنمایی لطفا

628dce52f694c21d1.jpg

628dc43ac1b739b42.jpg

فعلا که قول آنباکسینگ با حضور جیرجیرک در اولویت قرار داره ولی متاسفانه صاحابش اختلاص کرده و از کشور متواری شده:d
من انباكسينگو اماده كردم،قرار بود روي صفحه سايت قرار بگيره ولي هنوز قرار نگرفته:d

- - -ویرایش - - -

سلام
یه سوال دارم؟ اگر این اپدیتهایی که میاد رو دانلود نکنم اشکال داره؟ من کلا فقط فیفا آنلاین بازی میکنم
​راهنمایی لطفا
ميشه دانلود نكرد.البته Forza 5 محتواتي داره كه بعد از اين آپديت به بازي اضافه ميشه ولي بازي هاي ديگه مثل Battlfield 4 بدون آپديت هم ميشه افلاين بازي كرد

یک سوال بازی های xone دیگه نمیشه فروخت دیگه نه؟البته اونطور که میدونم میشه ولی باید کردیت کارت اینا داشته باشی یک مقدار پول بدی که در ایران نمیشه درسته؟

یک سوال بازی های xone دیگه نمیشه فروخت دیگه نه؟البته اونطور که میدونم میشه ولی باید کردیت کارت اینا داشته باشی یک مقدار پول بدی که در ایران نمیشه درسته؟
نسخه فيزيكي ميشه فروخت و نيازي به كريديت كارت نداره

مطمئنید؟اخه بچه ها گفته بودن نمیشه؟کسی که دست دو میخره باید یک پولی به مایکرو بده از طریق لایو خبرشم بود چند مدت پیش
اوني كه شما ميگي مربوط به سياست هاي قبلي ماكروسافت و الان ديگه اون سياست ها عوض شده و drm و... برداشته شده و ميشه بازي هارو بدون هيچ محدوديتي عوض كرد يا فروخت

آخرین ویرایش:
سلام
​راهنمایی لطفا

همانطور که بهرام جان گفت نه مشکلی برای آفلاین بازی کردنت پیش نمیاد ولی آنلاین اگه خواستی BF4 بازی کنی حتما آبدیت ها رو باید انجام بدی چون اجباری هست و البته آبدیت ها خیلی عالی هستن این آبدیت آخر خیلی از مشکلات مولتی BF4 رو حل کرد.
-----------------------------------

بچه ها این کنسول واقعا فراتر از انتظاراتم هم نشون داده.تنظیمات صوتی کینکتش واقعا عالیه.من یه سری چیزها نمیدونستم اما دیروز کمی بیشتر وقت گذاشتم روی کینکت کنسول و متوجه شدم واقعا روش کار کردن و چیز خیلی خفنی درست کردن.هر کی واسه مهمونی میاد خونمون با اینکه بیشترشون گیمر نیستن اما میگن ما هم یکی میخریم واسه پذیرایی خونمون که از امکانات بی نظیرش استفاده کنیم! این دقیقا همون اهداف و سیاست های مایکروسافت بوده که همه رو جذب کنه به سمت خودش.حالا از قدرت بازیهاش و آنلاین گیمینگ هم فاکتور گرفتم.زود باشید در خریدش شک نکنید عزیزان;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or