همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

خب اگر من بخوام مثلا یه بازی آرکید بخرم و بعد دانلودش کنم باید چه کار کنم؟؟؟؟
اگر بخوام 2 تومن خرج کنسول کنم ازش نشه استفاده کرد که فقط پول دور ریختم...

عزیز ، ایران تحریم است و چون کردیت کارت در ایران اصلا معنی نداره (!) به همین علت در ایران نمیشه خرید کرد و در صورت دور زدن مایکروسافت بن خواهی شد.شما بازیهای اورجینال بخر و آنلاینشون رو بازی کن ولی سراغ DLC و بازی آرکید نرو . باید امیدوار بود که شرایط ایران خوب بشه و کشور ما هم توسط مایکروسافت ساپورت شود.

این هم گوشه ای از متای بازی هایی که تا بحال برای Xbox One عرضه شده بجز چند مورد البته :

اینم برای Ps4 برای مقایسه:

خیلی جالبه که تو لیست ps4 پر از بازیهای arcade در حالی که برای وان فقط 2 تا هست! این مقایسه درست نیست!
مثلا flower و resogun و lego و خیلیا دیگه باید از لیست حذف شن

عزیز ، ایران تحریم است و چون کردیت کارت در ایران اصلا معنی نداره (!) به همین علت در ایران نمیشه خرید کرد و در صورت دور زدن مایکروسافت بن خواهی شد.شما بازیهای اورجینال بخر و آنلاینشون رو بازی کن ولی سراغ DLC و بازی آرکید نرو . باید امیدوار بود که شرایط ایران خوب بشه و کشور ما هم توسط مایکروسافت ساپورت شود.
DLC های رایگان که بعضی کمپانی ها منتشر می کنن مثل همین فورتزا 5 هم شامل همین قانون میشه؟
مرسی

خرید DLC ها از طریق خود Xbox مانعی نداره و نیازی به کردیت نداره. اما باید V.C.N شیر کنید!

XboxOne-Godl-670x415.jpg

No Fake
24 عیار
قیمت : $9,750 - £6,000
مفت ....
:d

خرید DLC ها از طریق خود Xbox مانعی نداره و نیازی به کردیت نداره. اما باید V.C.N شیر کنید!
اينجا دو تا موضوع پيش مياد:
1-شير كردن وي چي ان خودش دليل اصلي بن شدنه (چند تا از بچه هاي سايت گفتن)
2-روي Xbox one معلوم نيست بشه شير كرد يا نه

Fitness Program اش تو ایران کار می کنه؟ همون که مجموعه های beachbody هست
مرسی

اگه منظورت Xbox Fitness هست بله کار میکنه و هیچ مشکلی ندارد.من هر روز باهاش ورزش و تمرین میکنم خیلی باحاله خیلی. دیروز کلی چربی سوزوندم خودش میگه:d

- - -ویرایش - - -

چیز پی ان شیر کنید تا سریعا بن شوید!! حرفی هستید که ساپورت مایکروسافت به من گفت:d

یعنی در حال حاضر با این شرایط نمیشه اصلا خرید کرد؟ با Gift کارت ها و از طریق ؤی پی ان از سایت XBOX.com چطور؟

خیر- البته میشه خرید کرد ولی احتمال بن شدنت همیشه هست.پس بهتره چیز پی ان شیر نکنی و فقط از content ها و DLC های Free استفاده کنی.معمولا بیشتر بازیهای اوریج یه سری محتویات اضافه به صورت DLC دارند.مثلا من داخل بسته BF4 واسم کد یکی از DLC های BF4 گذاشته بودن.این چون مجانی هست راحت میتونی ازش بدون هیچ مشکلی استفاده کنی;)

خیر- البته میشه خرید کرد ولی احتمال بن شدنت همیشه هست.پس بهتره چیز پی ان شیر نکنی و فقط از content ها و DLC های Free استفاده کنی.معمولا بیشتر بازیهای اوریج یه سری محتویات اضافه به صورت DLC دارند.مثلا من داخل بسته BF4 واسم کد یکی از DLC های BF4 گذاشته بودن.این چون مجانی هست راحت میتونی ازش بدون هیچ مشکلی استفاده کنی;)

آخه شاید بعدا یه بازی آرکید دلم خواست بخرم!! :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or