همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

اگه منظورت Xbox Fitness هست بله کار میکنه و هیچ مشکلی ندارد.من هر روز باهاش ورزش و تمرین میکنم خیلی باحاله خیلی. دیروز کلی چربی سوزوندم خودش میگه:d

- - -ویرایش - - -
مرسی که جواب دادید، ویدئو هارو استریم می کنه یا اینکه دانلود می کنه بعدش پلی می کنه؟ مرسی

هیچ مشکلی نیست میتونید خرید کنید!
شما از سایت xbox.com میری خرید میکنی! فقط باید آیپیت عوض شده باشه! یعنی نفهمن آیپی ایرانی چون آیپی ایران بستس و ارور میده!
برای خرید از سایت XBOX.COM حتما باید کریدیت کارت داشته باشی

والا تو آخرین بن ویوی که مایکروسافت داشت اون دوستایی که داشتم، بن شدن؛ همشون هم کنسول بن کردن و هم پروفایل!
خوب اونا کنسول کپی خور داشتن! کنسول اوریج که الکی بن نمیشه:دی بن هم بشه با یه شکایت از بن در میاد! چون باید شرایط بن تو قوانین باشه
مایکرو کسیرو الکی بن نمیکنه هرکیم میگه هیچکاری نکردم بن شدم دروغ میگه

دوستان دسته(کنترلر)ایکس باکس وان هم مثل ps4 رو کامپیوتر کار میکنه؟
اگه آره به چه صورت(منظورم اینه که باید براش ریموت بگیریم یا نه)؟
روی ویندوز 7 هم کار میکنه؟

دوستان دسته(کنترلر)ایکس باکس وان هم مثل ps4 رو کامپیوتر کار میکنه؟
اگه آره به چه صورت(منظورم اینه که باید براش ریموت بگیریم یا نه)؟
روی ویندوز 7 هم کار میکنه؟
دقیقا مثل دسته 360 گیرنده مخصوص خودشو داره و اره رو pc کار میکنه. باید منتظر عرضه رسمی دسته وان برای pc باشین مایرکوسافت قبلا تایید کرده که به این شکل کار میکنه.
اگرم خیلی عجله دارین همین الان هکرها مطمئن شبیه ساز ساختن برای اینکار(البته نمیدونم اینکار توسط هکرها انجام شده یا نه)
یا اینکه صبر کنید تا مایکروسافت دسته رو بصورت رسمی عرضه کنه.

دقیقا مثل دسته 360 گیرنده مخصوص خودشو داره و اره رو pc کار میکنه. باید منتظر عرضه رسمی دسته وان برای pc باشین مایرکوسافت قبلا تایید کرده که به این شکل کار میکنه.
اگرم خیلی عجله دارین همین الان هکرها مطمئن شبیه ساز ساختن برای اینکار(البته نمیدونم اینکار توسط هکرها انجام شده یا نه)
یا اینکه صبر کنید تا مایکروسافت دسته رو بصورت رسمی عرضه کنه.

گیرنده عرضه شده یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or