همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

Xbox One firmware update aims to address multiplayer, notification issues | VG247
  • Addresses SmartGlass issues for some users when coming in and out of connected standby
  • Addresses multiplayer issues for some users when re-joining games
  • Addresses issues with inconsistent notifications for some users
  • Addresses dashboard performance for some users
  • Offers improvements for Xbox One’s TV, system update, and content update services for scaling over time
  • Updated wireless networking driver to improve connectivity issues for some users
Thanks, Kotaku.

دوستان یه سوال
من الان یه گلد یه ساله خریدم. مثلا 1 ماه دیگه می خوام دستگام را بفروشم وان بگیرم. آیا پروفایلم را باید بریزم روی فلش بعد وان را که گرفتم بریزم روش؟! اگه اینطوری لینک مربوط به آموزش نحوه ریختن اطلاعات رو فلش و اینا را هم بذارید ممنون میشم. بعد یعنی همه اطلاعات با اون گلدی که خریدم همش منتقل میشه دیگه ؟!

دوستان یه سوال
من الان یه گلد یه ساله خریدم. مثلا 1 ماه دیگه می خوام دستگام را بفروشم وان بگیرم. آیا پروفایلم را باید بریزم روی فلش بعد وان را که گرفتم بریزم روش؟! اگه اینطوری لینک مربوط به آموزش نحوه ریختن اطلاعات رو فلش و اینا را هم بذارید ممنون میشم. بعد یعنی همه اطلاعات با اون گلدی که خریدم همش منتقل میشه دیگه ؟!
با فلش نميشه ريخت،كنسولو كه خريدي همون اول ميپرسه اكانت لايو داري يا نه،بعد ميگي دارم و ايميل و پسورد اكانتتو ميزني و شروع ميكنه پروفايلتو دانلود كردن
همه اطلاعات منتقل ميشه به Xbox one

اقا من یه چیز رو متوجه نشدم
الان ما باید بازیها رو حتما رو هارد نصب کنیم دیگه؟
بعد ما میتونیم بازیهایی رو که لازم نداریم از رو هارد پاک کنیم؟
چون دوستان میگن که اصلا دسترسی به اطلاعات هارد کنسول نداریم و اینکه چه قدر فضای هارد پر شده معلوم نیست!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or