همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

این هم هدیه مایکروسافت به رمدی به مناسبت کریسمس :

47675d73a68305db1.jpg
حالا چرا باندل call of duty رو به remedy دادن؟؟ :-?
حالا باندل forza 5 یا fifa14 رو میدادن یه چیزی ولی باندل call of duty چرا؟؟؟

پ.ن : Bahram B

ممنون که Zoo Tycoon رو ترکوندی ! :|:d
تو دمو جدا اینجوری بود
مراحل آموزشی اول گفت.برو به فیل غذا بده .بعد باید یک گرگدنو میشستی.بعد هم میرفتی پیشه یک میمون تا هر کاری میکنی انجام بده.با چند تا کار دیگه بعد مینوشت اموزش تمومه:| ( همه این بخش ها از کینکت هم پشتیبانی میکنه)
بعد رفتم سراغ بخش اصلی.کلا یک باغ وحش تو انگلیس باز بود اونو انتخاب کرد رفتم تو بازی دیدم باغ وحشه ساخته شدس و بازم فیل داره:d.بعد گفتم یکم هیجان بدم رفتم یک قسمت جدید ساختم و یک ببر نر گذاشتم تو اون قسمت بعد خواستم تو همون مکان یک آهو بذارم نشد.میمون هم نشد.آخر گفتم بذار یک شیر نر بذارم اونجا شاید یکم هیجان به وجود بیاره>:) ولی هیچ کاری بهم نداشتن:|.یکم چرخیدم تو بازی بعد هم از بازی اومدم بیرون:d.تجربه من بود.اگه وقت کردم بیشتر بازی میکنم ببینم دمو دیگه میشه چکار کرد:d

نمیخوام جواب بدم فقط خواهشا یا وارد این مسایل نشین یا اگه میشین با دلیل و منبع یچی بگین
داداش برو قسمت اخبار رو بخون 100 تا تاپیک هست در مورد کلاک cpu X1 و PS4 . (که البته قدیمی هم هست این مورد خیلی وقت پیش معلوم شد )

یه چیز باحال!:d اون شماره آخر تریلر بود مال Hammond robotics?:d ملت زنگ زدن دیدن از این تلفن های Se*y هست!:d اما یه سایت جالب هم کشف شده:
Hammond Robotics
الان ربط این HR به titanfall چیه ؟ من دو روزه دارم رو این قضیه فکر می کنم هنوز به نتیجه ای نرسیدم :d

الان ربط این HR به titanfall چیه ؟ من دو روزه دارم رو این قضیه فکر می کنم هنوز به نتیجه ای نرسیدم :d
HR در اصل سازنده تایتان ها هست!اگر تو اون تریلر دوم دقت میکردی (که از استرایدر رونمایی کرد) در اصل تبلیغ این شرکت بود که یهو Militia حمله کردن هرکاری کردن نتونستن فیلم رو قطع کنند!

.بعد گفتم یکم هیجان بدم رفتم یک قسمت جدید ساختم و یک ببر نر گذاشتم تو اون قسمت بعد خواستم تو همون مکان یک آهو بذارم نشد.میمون هم نشد.آخر گفتم بذار یک شیر نر بذارم اونجا شاید یکم هیجان به وجود بیاره

شاید اگر شیر ماده می ذاشتی هیجان مورد نیاز رو به وجود می آورد ! :d

من خودم نسخه ی اصلی رو روی 360 یه 5-6 ساعتی بازی کردم . اون غدا دادن مسخره با کینکت یا کنترل اجباری نیست میشه با قرار دادن یه بخش غذایی داخل محوطه سیرشون کرد ! :d البته احتیاج به پر کردن داره . . . برای شست و شو و تمیز شدنشون هم همین طور .
کلا نباید دنبال هیجان باشی . یه بازی آروم که اعصابت رو راحت می کنه هر چند عمقش خیلی خیلی کم شده و مثلا توی نسخه های قبل میشد شیر رو کنار اهو گذاشت و . . . :d ولی خب بازی سریع شده و بزن درویی میشه ازش به شدت لذت برد ! :d

کلا هاردها وضعشون خرابه!:d ولی اگر اشتباه نکنم وان اکسترنال هارد میخوره که خب این خودش خوبه!:d بعدم ما بدتر از این رو هم تجربه کردیم!(هارد 20 گیگی!:d)
------
سازنده Peggle هم گفته که منتظر سورپرایز های بیشتری باشین(این حرف رو در راستای عرضه یک DLC مجانی زده!:d)
http://www.oxm.co.uk/67858/free-peggle-2-xbox-one-dlc-will-add-local-multiplayer/

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or