impish82
عضو جدید
حالا چرا باندل call of duty رو به remedy دادن؟؟این هم هدیه مایکروسافت به رمدی به مناسبت کریسمس :
![]()

حالا باندل forza 5 یا fifa14 رو میدادن یه چیزی ولی باندل call of duty چرا؟؟؟
حالا چرا باندل call of duty رو به remedy دادن؟؟این هم هدیه مایکروسافت به رمدی به مناسبت کریسمس :
![]()
تو دمو جدا اینجوری بود
اگه هک بشه من دیگه Ps4 نمیخرم
- - -ویرایش - - -
بچه ها راستی اگه کسنسول هک بشه فرمان صوتی از بین میره ؟
داداش برو قسمت اخبار رو بخون 100 تا تاپیک هست در مورد کلاک cpu X1 و PS4 . (که البته قدیمی هم هست این مورد خیلی وقت پیش معلوم شد )نمیخوام جواب بدم فقط خواهشا یا وارد این مسایل نشین یا اگه میشین با دلیل و منبع یچی بگین
الان ربط این HR به titanfall چیه ؟ من دو روزه دارم رو این قضیه فکر می کنم هنوز به نتیجه ای نرسیدم :dیه چیز باحال!:d اون شماره آخر تریلر بود مال Hammond robotics?:d ملت زنگ زدن دیدن از این تلفن های Se*y هست!:d اما یه سایت جالب هم کشف شده:
Hammond Robotics
HR در اصل سازنده تایتان ها هست!اگر تو اون تریلر دوم دقت میکردی (که از استرایدر رونمایی کرد) در اصل تبلیغ این شرکت بود که یهو Militia حمله کردن هرکاری کردن نتونستن فیلم رو قطع کنند!الان ربط این HR به titanfall چیه ؟ من دو روزه دارم رو این قضیه فکر می کنم هنوز به نتیجه ای نرسیدم :d
.بعد گفتم یکم هیجان بدم رفتم یک قسمت جدید ساختم و یک ببر نر گذاشتم تو اون قسمت بعد خواستم تو همون مکان یک آهو بذارم نشد.میمون هم نشد.آخر گفتم بذار یک شیر نر بذارم اونجا شاید یکم هیجان به وجود بیاره
کلا هاردها وضعشون خرابه!:d ولی اگر اشتباه نکنم وان اکسترنال هارد میخوره که خب این خودش خوبه!:d بعدم ما بدتر از این رو هم تجربه کردیم!(هارد 20 گیگی!:d)