همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

یا ابلفضل!:d
لینکش تو اخبار همین سایت هست پیدا میکنم میزارم...

- - -ویرایش - - -

http://www.vg247.com/2013/12/09/xbox-one-sets-new-australian-sales-record-report/
ایکس باکس وان تونسته رکورد جدیدی رو تو استرالیا به جا گذاشته هر چند سونی هنوز آماری ارائه نکرده اما منابعی گفتن که این خبر درسته

- - -ویرایش - - -

http://www.vg247.com/2013/12/09/xbox-one-sets-new-australian-sales-record-report/
ایکس باکس وان تونسته رکورد جدیدی رو تو استرالیا به جا گذاشته هر چند سونی هنوز آماری ارائه نکرده اما منابعی گفتن که این خبر درسته

ایکس باکس وان تونسته رکورد جدیدی رو تو استرالیا
Xbox one همون کنسولی نیست که نرمال نبود و قرار بود نصف بفروشه؟سال بعد ورشکست شه و کینکتشو بردارن بعد موفق نشن Xbox Two رو بدن بیرون؟!:d

من که حتما اینو میخرم فقط یه سوال دارم اونم اینه که اگه هاردش پر بشه هیچ کار نمیشه کرد؟

قبل از این که پر بشه کنسول اخطار میده که باید اقدامات لازم رو انجام بدی :d

امکان تغییر هارد هم هست ولی توصیه شده این کارو انجام ندین . اگر نگران ظرفیت هارد دیسک هستی صبر کن یه چند ماه دیگه کنسول با ظرفیت هارد بیشتر میاد .

خیلی خلاصه:
دسته: بستگی به علاقه شخصی (اما از قول سونی دسته One برای شوتر بهتره)

بازی:
PS4: Knack,KZ:SF
Xbox one: Forza5 , Ryse, zoo tycoon ,KillerIinstinct, Deadrising 3,Peggle 2

قابلیت پخش بازیهای از طریق اینترنت : PS4
کیفیت بازیهای مولتی: PS4
قیمت: PS4 ارزونتره

سرور اختصاصی برای بازی: Xbox One
محیط آنلاین : Xbox one
رابط کاربری(UI) : ـ Xbox One

باطری شارژی : PS4
دسته چقدر شارژ نگه میداره؟:
PS4: 6-7 ساعت
X1:
50 ساعت باطری قلمی
35 ساعت باطری شارژی (جدا باید خریده بشود)

حالا بستگی به اینکه کدوم قابلیت هارو دوست داری یکیرو انتخاب کن:d

الان میشه بگی این فرقا سره چیه؟

1655411606e5bb9c2.jpg

598b9abd8d2987f41.jpg
قدرت PS4 چی؟! ببین تو همه ی زمینه ها ضعیفه! تصاویر کاملاً گویاست

افشین جان ( Eury ) اشاره کرده که کیفیت بازی های مولتی در ps4 بهتره .

البته فعلا"
yahoo_4.gif

آرـع. متوجه شدم.:دی

ولی این مشکل واقعاً مشکله توچشم زنی هستش به نظرم!

آخرین ویرایش:
اقا جون اصلا x1 حتی جلوی wii u هم کم اورده ، تو رو خدا دیگه تو تاپیک خودمون دست از سرمون بردارید . :|

تاپیک خودمون؟! :دی سند داری نشون بده!:دی

من خودم یکی از فن های هر دو کنسولم و هر دوشونو میگیرم ولی حقایق رو هم باید بیان کرد. البته اوله نسلی هست و تا بالانس شدن کیفیت بازی های مولتی زمانه زیادی مونده! ولی همینم بیانگر خیلی از چیز هاست و همه هم میدونن. تاپیک منو شما هم نداریم.

اولا xbox two وجد نداره و مایکر کنسول ر بر اساس اعداد نمیده دوما فعلا آمار تویه اروپا آمریکا که تقریبا تو اروپا که مایکر بود و تو آمریکا که کلا کایکرو بود فعلا 4 تونسته مایکر ر تو اونجا له کنه دیگه واای به حال ژاپن اسیا دوما استرالیا انقدر مهم شده الان تو تهران بگن وان رکورد شکونده یعنی سونی دیگه باید جمع کنه دیگه
موندم کی برا کنسول نابود پول بیشتر میده (از نظر سخت افزار)
بهتره بيخيال مقايسه بشيم،اينجا تاپيك Xbox one نه تاپيك مقايسه،شما هم هر كنسولي كه گرافيك بهتري داره رو بخر:|

تاپیک خودمون؟! :دی سند داری نشون بده!:دی

من خودم یکی از فن های هر دو کنسولم و هر دوشونو میگیرم ولی حقایق رو هم باید بیان کرد. البته اوله نسلی هست و تا بالانس شدن کیفیت بازی های مولتی زمانه زیادی مونده! ولی همینم بیانگر خیلی از چیز هاست و همه هم میدونن. تاپیک منو شما هم نداریم.

دوست عزیز منظور من اینه که به اندازه کافی توی بقیه تاپیک ها در مورد مقایسه و اینجور چیزا بحث شده دیگه اینجا فکر نکنم جاش باشه . :d

سلام اقا 1 سوال داشتم این قسمت wach tv ایکس باس وان تو ایران قابل استفاده هست
بچه هایی که تو ایران تست کردن میشه یه توضیح مختصری بدن
بعد اینکه فقط برای این کار باید به tv وصل باشه کنسول یا مانیتور هم میشه:confused:

اقا کسی نیست جواب مارو هم بده

دوست عزیز منظور من اینه که به اندازه کافی توی بقیه تاپیک ها در مورد مقایسه و اینجور چیزا بحث شده دیگه اینجا فکر نکنم جاش باشه . :d

اصلا مقایسه ی این دو کنسول کاره بیهوده ای و هر یک مکمل دیگریه ولی بعضی چیزا هست که آدمو ناراحت میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or