همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

بحث ر کسی شروع کرد که نظر اشتباه داده بود گفتم اینار بدونید همین خواستم اطلاع رسانی کنم :d
چند وقت پیش چند ترول فن در تاپیک PS4 چند حرکت ... کرده بودن خواستم از خجالتشون در بیام ;)

ببین یکی از بچه گفت دسته سلیقه ای ولی اگه خوب بودن به امکانات باشه پس دسته وی یو بهترین(;)) هزار بار گفتم دسته باید شیک باشه که مال وان هست:d

- - -ویرایش - - -

آقا اصلا دسته Sega بهترین . بس کنین خواهشا کل کل نکنین ;)

ببین این تاپیک تقریبا دیگه کاربرد نداره درسته؟؟ چون تمام موضوعات تاپیک جدا دارن و بچه هام برا خرید از کسایی که هر دو دارن و تاپیک زدن سوال میکنن پس زیاد نمی خواد حساس باشی؟;)

بهتره فن بازی کور کورانه درنیارید دیگه بهتر بودن دسته ی 4 اصبات شده خواستید لینک اون پست ر تو IGN بدم
اصبات = اثبات :d
یه غلط 19 ;)
شما هم از امضات همه چی معلومه :>
الان به همه اصبات ببخشید اثبات شد که دسته 4 بهتره و دسته one اشغالی بیش نیست ممنون که ارشادمون کردی :bighug:

اولا من خودم 360 داشتم فکر کنم یه بار به خودتم گفتم و هنوزم هم دسته ی 360 ر به 3 ترجیح میدم دوما این نظر من نیست نظر چند تا کارشناس از یکی از معروف ترین مجلات و ... دنیای گیم اند البته اگه قابلشون بدونیدا از این به بعد هم به IGN میگم از این نقد ها نذاره
بنده ی خدا میگم IGN گفته میگی نظر نده:))

- - -ویرایش - - -

بهتره فن بازی کور کورانه درنیارید دیگه بهتر بودن دسته ی 4 اصبات شده خواستید لینک اون پست ر تو IGN بدم
1-وزن کمتر کنترلر 4
2-اسپیکر
3-باتری خور بودن دسته وان=))=))4-چند تکنولوژی دیگه که اسمش ر یادم نیست
5-کلا یه مزیت دسته ی وان به 4 نداره مگر اینکه بگی من با دسته ی وان حال میکنم;)
جالبش اینه که 3 یا 4 تا تکنولوژی بیشتر داره دسته ی 4 با وزن کمتر بعد بیاید نظر بدید دسته ی وان بهتره واقعا که کارشناس ها باید بیان درس پس بدن:))

عجب!!شما دوستان با همون توهمات و اصباتتون زندگی کنید بهتره تا بیاید این جا کارشناسانه نظر بدید!

اصبات = اثبات :d
یه غلط 19 ;)
شما هم از امضات همه چی معلومه :>
الان به همه اصبات ببخشید اثبات شد که دسته 4 بهتره و دسته one اشغالی بیش نیست ممنون که ارشادمون کردی :bighug:
شما خوب درسات ر یاد گرفتی برو به درس و مشقت برس :d(شوخی)
جدا از شوخی داشتم سریع تایپ میکردم حالا بیخیال اصبات یا اثبات

بچه ها بیخیال دعوا نکنین سوال من رو جواب بردین وگرنه خودم باهاتون دعوا می کنم :d (شوخی)
اگه بعزی بازی های که آیپدت میخواد رو آپدیت نکینم نمیزاره بازی کنیم؟
فقط موقعی به لایو میخوای وصل شی باید اپدیت دانلود کنی مثل X360
فکر کنم موقعی که X1 خریدم دیگه نتونم بیام لایو با این اینترنت....:|

عجب!!شما دوستان با همون توهمات و اصباتتون زندگی کنید بهتره تا بیاید این جا کارشناسانه نظر بدید!
جالبه نظر ign شده توهم ;;)

- - -ویرایش - - -

جالبه که مجله EDGE اون موقع دو کنسول رو مقایسه کرد و کنترلر بهتر رو کنترلر X1 انتخاب کرد!(تاپیکش تو همین BC هم هست...)
میشه لینک بدی میدونم هست منظوره بدی ندارم میخوام نگاه کنم
آخه ign نقد کرده بود از همه نظر کنتر ها ر نقد کرد و از همه نظر به کنترلر 4 رای داد دیگه چه چیزی مونده که ign نگفته نمیدونم

ما که گیج شدیم Xbox one بخریم یا Ps4 :(
خیلی خلاصه:
دسته: بستگی به علاقه شخصی (اما از قول سونی دسته One برای شوتر بهتره)

بازی:
PS4: Knack,KZ:SF
Xbox one: Forza5 , Ryse, zoo tycoon ,KillerIinstinct, Deadrising 3,Peggle 2

قابلیت پخش بازیهای از طریق اینترنت : PS4
کیفیت بازیهای مولتی: PS4
قیمت: PS4 ارزونتره

سرور اختصاصی برای بازی: Xbox One
محیط آنلاین : Xbox one
رابط کاربری(UI) : ـ Xbox One

باطری شارژی : PS4
دسته چقدر شارژ نگه میداره؟:
PS4: 6-7 ساعت
X1:
50 ساعت باطری قلمی
35 ساعت باطری شارژی (جدا باید خریده بشود)

حالا بستگی به اینکه کدوم قابلیت هارو دوست داری یکیرو انتخاب کن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or