من روز لانچ رفته بودم،چون خيلي زود رفته بودم(دوستم ميخواست بخره).كلا تو 5 دقيقه داشتم كنسولو نگاه ميكردم(از دسته عكس گرفتم و ..)و تو منو ها چرخيدم،بعد هم FIFA رو گذاشتم ولي قسمت نشد بازي كنمخوب تو استور چه بازی باهاش کردی؟
اگه همون بازی رو تو xbox one داری گرافیک کدوم از نظرت بهتره ؟ :d
من کلا فن نیستم ولی الآن نمیدونم باید کدومو بخرم
نه لازم نيست دانلود كني و فقط بايد نصب بشه.البته يك بازي مثل forza چند تا ماشين داره كه اگه خواستي ميتوني مجاني دانلود كنيیه سوال دارم .
اگه بازی هاشو بخری هم باید باز دانلود کنی؟(منظورم اینه که DVD Bluray اورجینال رو بخری)
Tomb raider اگه كمتر از 1080p بود،من كنسولو آتيش ميزدم:d
پس عجله اي نداري،تا اون موقع أخبارو دنبال كن،تريلر بازي هارو ببين و.. بعد تصميم بگير كدومو بخريمن میخوام برای امتحانات خرداد ماه بگیرم . من خودم یکی از فن های دو آتیشه xbox 360 بودم . ولی از بس میگن ps4 بهتره گیر کردم والا
اره به نظر من خيلي خوبه.دسته Xbox 360 كه إشكالات شو رفع كردن و پيشرفت هم كردهراستی یه سوال دیگه . کرنترلر خوب هست ؟ یعنی خوش دسته؟
حجمش چقدره؟ چنتا ماشین هست؟من روز لانچ رفته بودم،چون خيلي زود رفته بودم(دوستم ميخواست بخره).كلا تو 5 دقيقه داشتم كنسولو نگاه ميكردم(از دسته عكس گرفتم و ..)و تو منو ها چرخيدم،بعد هم FIFA رو گذاشتم ولي قسمت نشد بازي كنمچون استورشون براي لانچ مشتري هارو بيرون ميكرد.اگه بازي ميكردم هم نميتونستم نظر بدم كه مثلا كدوم كنسول گرافيك بهتري داره تو اون بازي،فعلا بهتره صبر كني تا هم قيمت ها درست بشه و چند تا بازي بياد بعد از هر كدوم خوشت اومد اونو بخر:d
- - -ویرایش - - -
نه لازم نيست دانلود كني و فقط بايد نصب بشه.البته يك بازي مثل forza چند تا ماشين داره كه اگه خواستي ميتوني مجاني دانلود كني
پس عجله اي نداري،تا اون موقع أخبارو دنبال كن،تريلر بازي هارو ببين و.. بعد تصميم بگير كدومو بخري
- - -ویرایش - - -
اره به نظر من خيلي خوبه.دسته Xbox 360 كه إشكالات شو رفع كردن و پيشرفت هم كرده
حجمشو نميدونم،متاسفانه جايي هم نميشه رفت و ديد چقدره حجمشون و چقدر از فضاي هاردو گرفتهحجمش چقدره؟ چنتا ماشین هست؟
خیلی فرق خاصی که نیست. اول از همه ببین انحصاری های کدومو بیشتر دوست داری، بعدش ببین 1080 720:dبودن بازی برات مهمه یا نه. کینکت استفاده داری یا نه. اهل آنلاین اگه شدید هستی اکس باکس بهتره. در مورد دسنه هم دسته پلی 4 واقعا عالیه من خودم از دسته از پلی 3 خوشم نیومد اصلا اما دسته پلی 4 محشره. دسته وان هم هنوز دستم نگرفتم اما بنا بر شنیده ها تازه بهتر از دسته پلی 4 هم هست.من میخوام برای امتحانات خرداد ماه بگیرم . من خودم یکی از فن های دو آتیشه xbox 360 بودم . ولی از بس میگن ps4 بهتره گیر کردم والا
فعلا فقط killer instinct داشت كه حجمش 3GB بودبهرام جان بازی های xbox one هم مثل x360 وقتی به لایو وصل میشی title update داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟حجمشون چقدره؟؟؟؟؟؟؟
اینجوری که پدر دانلود در میاد.فعلا فقط killer instinct داشت كه حجمش 3GB بود![]()