همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

خوب تو استور چه بازی باهاش کردی؟
اگه همون بازی رو تو xbox one داری گرافیک کدوم از نظرت بهتره ؟ :d
من کلا فن نیستم ولی الآن نمیدونم باید کدومو بخرم
من روز لانچ رفته بودم،چون خيلي زود رفته بودم(دوستم ميخواست بخره).كلا تو 5 دقيقه داشتم كنسولو نگاه ميكردم(از دسته عكس گرفتم و ..)و تو منو ها چرخيدم،بعد هم FIFA رو گذاشتم ولي قسمت نشد بازي كنم :( چون استورشون براي لانچ مشتري هارو بيرون ميكرد.اگه بازي ميكردم هم نميتونستم نظر بدم كه مثلا كدوم كنسول گرافيك بهتري داره تو اون بازي،فعلا بهتره صبر كني تا هم قيمت ها درست بشه و چند تا بازي بياد بعد از هر كدوم خوشت اومد اونو بخر:d

- - -ویرایش - - -

یه سوال دارم .
اگه بازی هاشو بخری هم باید باز دانلود کنی؟(منظورم اینه که DVD Bluray اورجینال رو بخری)
نه لازم نيست دانلود كني و فقط بايد نصب بشه.البته يك بازي مثل forza چند تا ماشين داره كه اگه خواستي ميتوني مجاني دانلود كني

من میخوام برای امتحانات خرداد ماه بگیرم . من خودم یکی از فن های دو آتیشه xbox 360 بودم . ولی از بس میگن ps4 بهتره گیر کردم والا
پس عجله اي نداري،تا اون موقع أخبارو دنبال كن،تريلر بازي هارو ببين و.. بعد تصميم بگير كدومو بخري

- - -ویرایش - - -

راستی یه سوال دیگه . کرنترلر خوب هست ؟ یعنی خوش دسته؟
اره به نظر من خيلي خوبه.دسته Xbox 360 كه إشكالات شو رفع كردن و پيشرفت هم كرده

من روز لانچ رفته بودم،چون خيلي زود رفته بودم(دوستم ميخواست بخره).كلا تو 5 دقيقه داشتم كنسولو نگاه ميكردم(از دسته عكس گرفتم و ..)و تو منو ها چرخيدم،بعد هم FIFA رو گذاشتم ولي قسمت نشد بازي كنم :( چون استورشون براي لانچ مشتري هارو بيرون ميكرد.اگه بازي ميكردم هم نميتونستم نظر بدم كه مثلا كدوم كنسول گرافيك بهتري داره تو اون بازي،فعلا بهتره صبر كني تا هم قيمت ها درست بشه و چند تا بازي بياد بعد از هر كدوم خوشت اومد اونو بخر:d

- - -ویرایش - - -

نه لازم نيست دانلود كني و فقط بايد نصب بشه.البته يك بازي مثل forza چند تا ماشين داره كه اگه خواستي ميتوني مجاني دانلود كني
حجمش چقدره؟ چنتا ماشین هست؟

پس عجله اي نداري،تا اون موقع أخبارو دنبال كن،تريلر بازي هارو ببين و.. بعد تصميم بگير كدومو بخري

- - -ویرایش - - -

اره به نظر من خيلي خوبه.دسته Xbox 360 كه إشكالات شو رفع كردن و پيشرفت هم كرده

داداش دمت گرم . از هر کی میپرسم جواب نمیداد . خیلی با مرامی . :x

من میخوام برای امتحانات خرداد ماه بگیرم . من خودم یکی از فن های دو آتیشه xbox 360 بودم . ولی از بس میگن ps4 بهتره گیر کردم والا
خیلی فرق خاصی که نیست. اول از همه ببین انحصاری های کدومو بیشتر دوست داری، بعدش ببین 1080 720:dبودن بازی برات مهمه یا نه. کینکت استفاده داری یا نه. اهل آنلاین اگه شدید هستی اکس باکس بهتره. در مورد دسنه هم دسته پلی 4 واقعا عالیه من خودم از دسته از پلی 3 خوشم نیومد اصلا اما دسته پلی 4 محشره. دسته وان هم هنوز دستم نگرفتم اما بنا بر شنیده ها تازه بهتر از دسته پلی 4 هم هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or