همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

چرا پس watchdogو titanfall چین؟:دی دیگه اول نسلی انتظار نداری که هر هفته یه بازی بیاد؟:دی
اونا که اگه اشتباه نکنم march میان:d
تقریبا میشه 4 ماه دیگه:d
من خودم به احتمال 99% فقط titanfall میگیرم:d
....................................................................
رفتم سیاست های قبلی ماکروسافت یک نگاهی کردم.بعضیهاش واقعا خوب بودن
مثل:Access your entire games library from any Xbox One—no discs required: [FONT=wf_SegoeUI]After signing in and installing,[/FONT][FONT=wf_SegoeUI]you can play any of your games from any Xbox One because a digital copy of your game is stored on your console and in the cloud. So, for example, while you are logged in at your friend’s house, you can play your games.
یا این:
[/FONT]
Give your family access to your entire games library anytime, anywhere: [FONT=wf_SegoeUI]Xbox One will enable new forms of access for families. Up to ten members of your family can log in and play from your shared games library on any Xbox One. Just like today, a family member can play your copy of Forza Motorsport at a friend’s house. Only now, they will see not just Forza, but all of your shared games. You can always play your games, and any one of your family members can be playing from your shared library at a given time.[/FONT]
اگر در آینده این قابلیت ها(مخصوصا دومی) اضافه بشه به کنسول خیلی خوبه.میشه شریکی بازی خرید
:d

آخرین ویرایش:
أستور بالاخره چند تا دمو براي دانلود گذاشت:d
دمو FIFA 14 با حجم 2.22 GB
NBA Live با حجم 9 GB :|
ZOO Tycoon با حجم 2.53 GB
براي دانلود موجودن :d

اونا که اگه اشتباه نکنم march میان
:d
تقریبا میشه 4 ماه دیگه
خوب اگه من باشم تا پدر فیفا 14 و dead rising و ryse رو در بیارم 5 ماه گذشته:دی من از دید خودم گفتم وگرنه اگه شما 2 هفته ای بازی تموم کنی حرفت درسته!
در ضمن اصلا حواسم به فورتزا نبود که یکسال طول میکشه تا تمومش کنم:دی

يك توضيح درباره دمو ها بدم :d
اول از همه FIFA 14 دانلود كردم و تا 100% بايد صبر كني و بعد دمو ميتوني شروع كني.انتظار داشتم مثل FIFA 14 همين نسل(نسل قبل:d) باشه ولي كلا فرق داره گيم پليش و به FIFA 13 شباهت داره و راحت كنترل بازي كنا رو در دست داري
همون اول بازي هم بايد يك بازي بين بارسا و رئال انجام بدي:|,بعد بازي ميتوني بقيه تيم هاي دمو انتخاب كني(البته وسط بازي بارسا و رئال هم ميشه رفت تو منو :d )
گرافيك بازي هم پيشرفت خوبي كرده نسبت به نسخه نسل قبليش.مخصوصا ورزشگاه ها و تماشاچيا و چمن و...به نظر من انيميشن بازيكنا ميتونست تغييرات بيشتري داشته ولي بازم خوبه:d
بعد بازي دوم تيممو انتخاب كردم(ميلان:d ) و بعد از ورود به بازي تقريبا اخر نيمه اول پيغام قابل بازي بودنه NBA LIVE اومد روي صفحه.بازي تا 32% نصب شده بود و قابل بازي بود،كمي هم nba live بازي كردم و از اون چيزي كه فكر ميكردم خيلي بهتره.گرافيك بازي مثل تريلر هايي كه من ديدم نيست و پيشرفت خوبي كرده.(تو تريلر بازي كنا تكستچر نداشت بازو هاشون :| ).بازي ضعف گيم پلي داره،مثلا به راحتي ميشه شوت 3 امتيازي كرد و توپ داخل سبد ميشه و ...در مقايسه با NBA 2K هم كه هيچ حرفي براي گفتن نداره بازي :d
Zoo tycoon هم گذاشتم دانلود بشه.هر وقت تموم شد درباره اونم توضيح ميدم

- - -ویرایش - - -

خوب اگه من باشم تا پدر فیفا 14 و dead rising و ryse رو در بیارم 5 ماه گذشته:دی من از دید خودم گفتم وگرنه اگه شما 2 هفته ای بازی تموم کنی حرفت درسته!
در ضمن اصلا حواسم به فورتزا نبود که یکسال طول میکشه تا تمومش کنم:دی
خوب منم ميخوام تا اومدن titanfall فقط DR3 و Forza 5 بازي كنم.(البته اگه ryse يا BF4 تخفيف بخورم شايد يكي شو بخرم:d )
براي همين تو پست قبلي گفتم فعلا DR3 و Forza 5 اون دوستمون بخره تا titanfall عرضه بشه

بهرام تو از xbox one راضی هستی ؟
با ps4 کار کردی؟
اگه با جفتشون کار کردی ( که خوب مطمئنن با Xone کار کردی :d ) کدومشون بهتره ؟
راضيم :d
كار كردم ولي در حد 5 دقيقه اونم تو أستور سوني براي همين نميتونم مقايسه كنم :d

راضيم :d
كار كردم ولي در حد 5 دقيقه اونم تو أستور سوني براي همين نميتونم مقايسه كنم :d
خوب تو استور چه بازی باهاش کردی؟
اگه همون بازی رو تو xbox one داری گرافیک کدوم از نظرت بهتره ؟ :d
من کلا فن نیستم ولی الآن نمیدونم باید کدومو بخرم

أستور بالاخره چند تا دمو براي دانلود گذاشت:d
دمو FIFA 14 با حجم 2.22 GB
NBA Live با حجم 9 GB :|
ZOO Tycoon با حجم 2.53 GB
براي دانلود موجودن :d