همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

راسته میگن باید واقعا دنده عوض کنی یا شایعه هست ؟
واقعا بايد دنده عوض كني؟
اگه منظورت به forza كه مثل شماره هاي قبليه و ميشه خودت عوض كني(به وسيله دسته:d ) و يا به صورت اتومات بذاري تنضيماتو

- - -ویرایش - - -

خوب من خودم با انحصاری های Xbox One بیشتر حال می کنم
آنلاین هم که خوراکمه پس Xbox One
یه سوال : Xbox One 1080P هست ؟
فعلا چند تا بازي(AC4,BF4,Cod:ghost) در Xbox one كمتر از 1080p بودن و روي ps4 به صورت 1080p

3 گیگ !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :| :| :|
بعد این الآن یه تایتل آپدیته یا نصفه بازی !؟ 8-| :دی
فک کنم نسل دیگه اگه GoW بیاد آپدیت هاش 30 گیگ 30 گیگ باشن :| :دی
آپديته:d
فعلا فقط همين يك بازي آپديت داشته
البته من BF4 نخريدم،اونم احتمالا آپديت هاي حجيمي داره:| :d

خیلی فرق خاصی که نیست. اول از همه ببین انحصاری های کدومو بیشتر دوست داری، بعدش ببین 1080 720:dبودن بازی برات مهمه یا نه. کینکت استفاده داری یا نه. اهل آنلاین اگه شدید هستی اکس باکس بهتره. در مورد دسنه هم دسته پلی 4 واقعا عالیه من خودم از دسته از پلی 3 خوشم نیومد اصلا اما دسته پلی 4 محشره. دسته وان هم هنوز دستم نگرفتم اما بنا بر شنیده ها تازه بهتر از دسته پلی 4 هم هست.
میشه بگی این استدلال ر از کجا آوردی ign هر دوشون ر نقد کرد و دسته ی 4 از همه لحاظ که نقد کرده بود سرتر از وان بود

سلام اقا 1 سوال داشتم این قسمت wach tv ایکس باس وان تو ایران قابل استفاده هست
بچه هایی که تو ایران تست کردن میشه یه توضیح مختصری بدن
بعد اینکه فقط برای این کار باید به tv وصل باشه کنسول یا مانیتور هم میشه:confused:

یادتونه یه بنده خدایی عکس Xbox One رو از eBay خریده بود؟:d حالا دوباره عکسش اومده یه واقعیشو بهش دادن!:d
Man who paid £450 for a photo of an Xbox One is given a real one | Games industry news | MCV
ea07365426c5781904c3b5a2a654f194.jpg

بچه ها بیخیال دعوا نکنین سوال من رو جواب بردین وگرنه خودم باهاتون دعوا می کنم :d (شوخی)
اگه بعزی بازی های که آیپدت میخواد رو آپدیت نکینم نمیزاره بازی کنیم؟

داداش شما که دسته ی 360 هم دستت نگرفتی میای در مورد دسته 1 نظر می دی؟
اولا من خودم 360 داشتم فکر کنم یه بار به خودتم گفتم و هنوزم هم دسته ی 360 ر به 3 ترجیح میدم دوما این نظر من نیست نظر چند تا کارشناس از یکی از معروف ترین مجلات و ... دنیای گیم اند البته اگه قابلشون بدونیدا از این به بعد هم به IGN میگم از این نقد ها نذاره
بنده ی خدا میگم IGN گفته میگی نظر نده:))

- - -ویرایش - - -

بهتره فن بازی کور کورانه درنیارید دیگه بهتر بودن دسته ی 4 اصبات شده خواستید لینک اون پست ر تو IGN بدم
1-وزن کمتر کنترلر 4
2-اسپیکر
3-باتری خور بودن دسته وان=))=))4-چند تکنولوژی دیگه که اسمش ر یادم نیست
5-کلا یه مزیت دسته ی وان به 4 نداره مگر اینکه بگی من با دسته ی وان حال میکنم;)
جالبش اینه که 3 یا 4 تا تکنولوژی بیشتر داره دسته ی 4 با وزن کمتر بعد بیاید نظر بدید دسته ی وان بهتره واقعا که کارشناس ها باید بیان درس پس بدن:))

آخرین ویرایش:
اولا من خودم 360 داشتم فکر کنم یه بار به خودتم گفتم و هنوزم هم دسته ی 360 ر به 3 ترجیح میدم دوما این نظر من نیست نظر چند تا کارشناس از یکی از معروف ترین مجلات و ... دنیای گیم اند البته اگه قابلشون بدونیدا از این به بعد هم به IGN میگم از این نقد ها نذاره
بنده ی خدا میگم IGN گفته میگی نظر نده:))

- - -ویرایش - - -

بهتره فن بازی کور کورانه درنیارید دیگه بهتر بودن دسته ی 4 اصبات شده خواستید لینک اون پست ر تو IGN بدم
1-وزن کمتر کنترلر 4
2-اسپیکر
3-چند قابلیت دیگه که الان یادم نیست
4-کلا یه مزیت دسته ی وان به 4 نداره مگر اینکه بگی من با دسته ی وان حال میکنم;)
جالبش اینه که 3 یا 4 تا تکنولوژی بیشتر داره دسته ی 4 با وزن کمتر بعد بیاید نظر بدید دسته ی وان بهتره واقعا که کارشناس ها باید بیان درس پس بدن:))
باشه آقاجون میگیم سردر بازیسنتر بنویسن دسته پلی 4 بهتره تا کی میخوای این بحثو ادامه بدی.:|

باشه آقاجون میگیم سردر بازیسنتر بنویسن دسته پلی 4 بهتره تا کی میخوای این بحثو ادامه بدی.:|
بحث ر کسی شروع کرد که نظر اشتباه داده بود گفتم اینار بدونید همین خواستم اطلاع رسانی کنم :d
چند وقت پیش چند ترول فن در تاپیک PS4 چند حرکت ... کرده بودن خواستم از خجالتشون در بیام ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or