همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

--------------------------------
دوستان یه سوال دیگه دارم:
من قبلا با X360 ام هر روز لایو بودم و چون کنسولم رو کپی خور کرده بودم احتمالا فلگ شدم اما بن خیر:d الان واسه لایو Xone دو دل هستم که آیا با پروفایل قبلی لایوم وارد لایو Xone بشم یا یکی جدید بسازم؟میترسم چون قبلا زیاد با X360 بازی کپی آنلاین بازی کردم پروفایلم شناسایی شده باشه بعد از وصل شدن به لایو Xone یهو کنسولم بن شه بیچاره بشم:| نظر شما چیه؟پروفایل جدید بسازم بهتر نیست؟
برو همون پروفایلتو دانلود کن.یکی از دلایل خرید XBOX ONE برای من همین پروفایلم بود:d

برو همون پروفایلتو دانلود کن.یکی از دلایل خرید XBOX ONE برای من همین پروفایلم بود:d

بهرام خیلی میترسم بن بشم بعدا! کلا ریسکش واسه منی که ایران هستم نمی ارزه:| پروفایل جدید می سازم.
راستی یه سوال:
Xone با باندل فورتزا ، خود بازی فورتزا به صورت دیسک توشه یا دانلودی هستش؟

فرشاد بالاخره ایکس باکس وان خریدی.
مبارکت باشه رفیق.
کنسول وارد دبی بشه منم میخرم و میام تو لایو تا بریم تو خط فیفا 14 نسل بعدی.
جدیدا تیم من شده دورتموند.
خودت رو اماده کن فرشاد.

آره پژمان جان خریدم.مرسی از لطفت:)
تو لایو می بینمت به زودی;)فعلا ببینم مشکل TV ام حل میشه:d

آخرین ویرایش:
اینو نمیدونم کسی گذاشته یا نه:
“Lots of Good Stuff for Xbox Fans” Coming at the VGX Awards, as Teased by Host Geoff Keighley | DualShockers
GeoffKeighleyXbox.jpg

درسته GK زیاد چرت و پرت میگه . . . مثل همون سوپرایز بزرگ MGS V برای مراسم لانچ پلی 4 ، ولی به نظر میرسه واقعا مراسم خوبی باشه !! :d
احتمالا همین MGS V : Ground Zero با محتوای انحصاری ـیش برای Xbox
می دونیم The Witcher 3 : Wild Hunt هم هست فرصت خوبی برای نمایش روی Xbox و قابلیت کینکت هست ! :d
TitanFall هم که همیشه در صحنه حضور داشته و وجود با سوپرایزش تایید شده ! :d
Quantum Break هم که نمایش گیم پلی داره .
حالا مثلا Sunset OverDrive قراره 2014 عرضه بشه ولی هیچ اطلاعات خاصی ندادن ! وقت خوبی برا یه تریلر کوتاه از گیم پلی ـه ! :>
به نظرم این 5 ـتا شانسشون خیلی زیاده ، توهمات Halo ، black Tusk ، یه بازی ژاپنی پسند برای 2014 و بازی Ruffian Games رو هم فاکتور می گیریم !! :-":d

درسته GK زیاد چرت و پرت میگه . . . مثل همون سوپرایز بزرگ MGS V برای مراسم لانچ پلی 4 ، ولی به نظر میرسه واقعا مراسم خوبی باشه !! :d
احتمالا همین MGS V : Ground Zero با محتوای انحصاری ـیش برای Xbox
می دونیم The Witcher 3 : Wild Hunt هم هست فرصت خوبی برای نمایش روی Xbox و قابلیت کینکت هست ! :d
TitanFall هم که همیشه در صحنه حضور داشته و وجود با سوپرایزش تایید شده ! :d
Quantum Break هم که نمایش گیم پلی داره .
حالا مثلا Sunset OverDrive قراره 2014 عرضه بشه ولی هیچ اطلاعات خاصی ندادن ! وقت خوبی برا یه تریلر کوتاه از گیم پلی ـه ! :>
به نظرم این 5 ـتا شانسشون خیلی زیاده ، توهمات Halo ، black Tusk ، یه بازی ژاپنی پسند برای 2014 و بازی Ruffian Games رو هم فاکتور می گیریم !! :-":d
توی E3 میخوان مگس بپرونن اونوفت؟:-/:d

اونایی که می گن این مردک تو این توییت هایپ الکی کرده حرفشون رو پس بگرین! :d تو این مورد اشتباه می کنین چون اون آخر توییت Xboxp3 تگ شده و از طرف اون حرف زده و اون Xboxp3 کسی نیست جز فیل اسپنسر بزرگ :d

اونایی که می گن این مردک تو این توییت هایپ الکی کرده حرفشون رو پس بگرین! :d تو این مورد اشتباه می کنین چون اون آخر توییت Xboxp3 تگ شده و از طرف اون حرف زده و اون Xboxp3 کسی نیست جز فیل اسپنسر بزرگ :d
به فیل که شکی نیست ولی اتفاقی که افتاده اینه:

فیل: جف میخوایم QB و چندتا ایندی نشون بدیم!
جف: فیل بهم گفته میخواد چیزای خیلی خوبه نشون بده!هورا!

:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or