Fire Light
کاربر سایت
اینجا لندن، لانچ PS4، بیلبورد تبلیغاتی مرکز شهر، جایی که تبلیغ بزرگ فورتزا، تبلیغ ps4 رو با خاک یکسان کرده، آی لاو یو BC
:laughing:

:laughing:

اینجا لندن، لانچ PS4، بیلبورد تبلیغاتی مرکز شهر، جایی که تبلیغ بزرگ فورتزا، تبلیغ ps4 رو با خاک یکسان کرده، آی لاو یو BC
![]()
:laughing:![]()
خوب به نظر میرسه امروز ( جمعه سیاه ) black friday ایکس باکس وان و بازیهاش فروش خوبی داشتن
من امروز تو اینستاگرام هش تگ ایکس باکس وان رو دنبال میکردم خیلی ها کنسول و بازیهاشو خریده بودن ( کوفتشون بشه :d )
یه سری ها هم امروز نسخه ی Day one رو خریده بودنیه سری ها هم استاندارد رو
یه سری نکات که دیدم رو باهاتون به اشتراک میزارم :
توی این عکس ها ( تقریبا جامعه اماری 200 هزارتا ) به نظر فروش فیفا 14 ( به خاطر باندل شدن در اروپا و البته فروش خوب همیشگی ) بتلفیلد 4 ( تقریبا همه با کنسول گرفته بودن ) و کال آف از همه بیشتر بود .
فروش NBA 2k14 بعد از اینا بود ( البته بیشتر آمریکایی ها خریده بودن )
بعد از اون انحصاریا بودن نکته جالب توجه این بود که خیلی ها Dead rising 3 رو خریده بودن (تقریبا همه ) و رایز هم به نظر خوب خریده بودن .
بعد از اینا هم فورزا بود که به نظر یه کمی از رایز کم تر بود .
؟؟؟ خانواده نمیزاره؟دوستان ، من Xbox one ام بالاخره اوکی شد:d الان یه مشکل دارم نمی دونم باید دقیق چیکار کنم؟TV جداگانه واسه کنسولم ندارم فعلا
میخوام تا یک ماه دیگه یه LG 3D بخرم واسه کنسولم که از TV خونمون مجزا بشم واسه همیشه... الان این یک ماه که TV ندارم میخوام Xone رو وصل کنم به مونیتور کامپیوترم که اونم کابل HDMI نمیخوره و پورتش وی جی ای هستش.مبدل هم واسش بگیرم صداشو چیکار کنم؟کلا کسی یه راهنمایی نمیتونه به من بکنه؟! بدجور تو کف هستم! فک کن کنسول عزیزت بیاد تو دستت ولی نتونی باهاش بازی کنی
![]()
این تبدیلا مفت نمی ارزه کیفیتم تصویرم میاره پایین بنظرم هر چه سریعتر TV بخری بهتره.:dمن رو 360 تبدیل استفاده می کردم همش سایه داشت تصویر کیفیت پایین بود. رفتم یه TV خریدم با HDMI که زدم 360 رو بهش تازه فهمیدم اون مانیتوره چه کیفیت بدی میداد با تبدیل:dدوستان ، من Xbox one ام بالاخره اوکی شد:d الان یه مشکل دارم نمی دونم باید دقیق چیکار کنم؟TV جداگانه واسه کنسولم ندارم فعلا
میخوام تا یک ماه دیگه یه LG 3D بخرم واسه کنسولم که از TV خونمون مجزا بشم واسه همیشه... الان این یک ماه که TV ندارم میخوام Xone رو وصل کنم به مونیتور کامپیوترم که اونم کابل HDMI نمیخوره و پورتش وی جی ای هستش.(مونتیورم از این قدیمی هاست:d)مبدل HDMI به وی جی ای هم واسش بگیرم صداشو چیکار کنم؟کلا کسی یه راهنمایی نمیتونه به من بکنه؟! بدجور تو کف هستم! فک کن کنسول عزیزت بیاد تو دستت ولی نتونی باهاش بازی کنی
![]()
؟؟؟ خانواده نمیزاره؟:dراستی قیمت اون lg 3dچنده؟:d
این تبدیلا مفت نمی ارزه کیفیتم تصویرم میاره پایین بنظرم هر چه سریعتر TV بخری بهتره.:dمن رو 360 تبدیل استفاده می کردم همش سایه داشت تصویر کیفیت پایین بود. رفتم یه TV خریدم با HDMI که زدم 360 رو بهش تازه فهمیدم اون مانیتوره چه کیفیت بدی میداد با تبدیل:d
تبدیل HDMI به مانیتور یادم نیست اسمش چی بود اما خود تبدیله سوکت صدا داشت که یه سمتش تصویر میداد یه سمت دیگش میشد اون سوکت صدا سبزه رو که مال اسپیکره رو بزنی توش و از اسپیکر صدا بگیری.فعلا پولم واسه TV کمه تا ماه بعد حقوقم بیاد باید وایسم تا بتونم بخرمش. اون تبدیلی که استفاده میکردی دقیقا اسمش چی بود؟مشکل دریافت صدا رو چیکار کنم؟!![]()
نه متاسفانهقیمتش حدود 4 تومن
فعلا پولم واسه TV کمه تا ماه بعد حقوقم بیاد باید وایسم تا بتونم بخرمش. اون تبدیلی که استفاده میکردی دقیقا اسمش چی بود؟مشکل دریافت صدا رو چیکار کنم؟!![]()
تبدیل HDMI به مانیتور یادم نیست اسمش چی بود اما خود تبدیله سوکت صدا داشت که یه سمتش تصویر میداد یه سمت دیگش میشد اون سوکت صدا سبزه رو که مال اسپیکره رو بزنی توش و از اسپیکر صدا بگیری.