کاریزما ندارهMulally رو با اینکه خوشم نمیاد اما کسی بود که بوئینگ 777 رو کاری کرد پروژش موفقیت امیز باشه، Nadella هم که الآن بهترین آدم تو کل مایکروسافته با کاری که با Azure کرد و سیستمی که به وجود آورد. کلا تو مایکروسافت از نظر تکنولوژی و اطلاعات این بنده خدا خیلی بالاس :d استیلش هم خوبه :d
بهترش هم اینه که Satya Nadella ظاهرا بین دو نفر نهایی هست که خیلی خوبه :bighug:
داداش من توحرف تو مثل کارفرما هایشرکت هایی هستند که میخوایید برید تو شرکتشون کار کنی میگه چند سال سابقه کار داری میگه هیچ میگه خدافظ باید از جایی شروع به کار کردن کنیدوستان این بحث ها رو بزارید کنار اونایی که عاقل هستن موقعی که یه محصول جدید میاد بیرون نمیرن درجا بخرن چون یک قمتش گرونه دو مشکلات فراون داره میمونن 6 ماه بعد یک سال بعد که هم قیمت اومد پایین هم مشکلاتش برطرف شد هم از عملکرد محصول از دیگران باخبر شدن میرن خریداری میکنن شما میخوای بدونی کدوم کنسول ارزش خریدن داره بمون 1 سال دیگه میفهمی همون طور که این نسل فهمیدیم که خریدن یک 360 بهتر از ps3 هست فقط باید صبر کرد چه عجله ای هست برای خرید ماشالا که هر دو کنسول برای بازیهای لانچشون خراب کردن بعد قدرت نسل 7 رو دستکم نگیرید حالا حالاها بازی میاد براش که تفاوتی با نسل بعدش نداره حالا حالاها مونده تا یک بازی در خور نسل بعد برای کنسولهای نسل بعد بسازن که فک برانداز باشه خودتونو ناراحت نکنید![]()
اگه حرف این یارو خدایی نکرده درست از آب در بیاد
[h=1]Soderlund: We want to be voted the best company in America[/h]ژنراتورِ بولشت این بابا فعال شده مثل اینکه!:d
از یه نظر راست میگهSoderlund: We want to be voted the best company in America
ژنراتورِ بولشت این بابا فعال شده مثل اینکه!:d
بشین تا بیاد:dصبر میکنم QB رو PC هم میاد اون موقع بازی میکنم![]()
کل هیکل کنسولشون داره اندازه یه Core i7 برق مصرف میکنه:dنمیتونن تایتان بزارن رو کنسول , 10 نسل دیگه هم تایتان نمیزارن:dاز یه نظر راست میگهمنم از همون اول زیاد با مشخصات کنسولای این نسل حال نکردم,آخه CPU 1.6 ؟
فقط گیر دادن به رماصلا سراغ AMD نمیاس برن
دوباره نری عکسای رایز و نقل قول سایتای مختلف رو برداری بیاری اینجاهمشونو خوندم و دیدم
اگه 5-6 سال باشه من 2سال دیگه وان بگیرم,فایده نداره برامصبر میکنم QB رو PC هم میاد اون موقع بازی میکنم
![]()
70% بازی گرافیکه ==> گرافیک > بقیه چیزها × 2گیم پلی> گرافیک:whistling:
Soderlund: We want to be voted the best company in America
ژنراتورِ بولشت این بابا فعال شده مثل اینکه!:d