همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

فقط این Ellop حرومی نشه هر کی می خواد بشه بشه :bighug: حتی خودم حاظرم سکان هدایت مایکروسافت رو به دست بگیرم ;;);;)
پ.ن: دوستان این فروم یک قابلیت جالب و شگفت انگیز داره به اسم black list :دی

دوستان این بحث ها رو بزارید کنار اونایی که عاقل هستن موقعی که یه محصول جدید میاد بیرون نمیرن درجا بخرن چون یک قمتش گرونه دو مشکلات فراون داره میمونن 6 ماه بعد یک سال بعد که هم قیمت اومد پایین هم مشکلاتش برطرف شد هم از عملکرد محصول از دیگران باخبر شدن میرن خریداری میکنن شما میخوای بدونی کدوم کنسول ارزش خریدن داره بمون 1 سال دیگه میفهمی همون طور که این نسل فهمیدیم که خریدن یک 360 بهتر از ps3 هست فقط باید صبر کرد چه عجله ای هست برای خرید ماشالا که هر دو کنسول برای بازیهای لانچشون خراب کردن بعد قدرت نسل 7 رو دستکم نگیرید حالا حالاها بازی میاد براش که تفاوتی با نسل بعدش نداره حالا حالاها مونده تا یک بازی در خور نسل بعد برای کنسولهای نسل بعد بسازن که فک برانداز باشه خودتونو ناراحت نکنید:>

Mulally رو با اینکه خوشم نمیاد اما کسی بود که بوئینگ 777 رو کاری کرد پروژش موفقیت امیز باشه، Nadella هم که الآن بهترین آدم تو کل مایکروسافته با کاری که با Azure کرد و سیستمی که به وجود آورد. کلا تو مایکروسافت از نظر تکنولوژی و اطلاعات این بنده خدا خیلی بالاس :d استیلش هم خوبه :d
کاریزما نداره :| ...

دوستان این بحث ها رو بزارید کنار اونایی که عاقل هستن موقعی که یه محصول جدید میاد بیرون نمیرن درجا بخرن چون یک قمتش گرونه دو مشکلات فراون داره میمونن 6 ماه بعد یک سال بعد که هم قیمت اومد پایین هم مشکلاتش برطرف شد هم از عملکرد محصول از دیگران باخبر شدن میرن خریداری میکنن شما میخوای بدونی کدوم کنسول ارزش خریدن داره بمون 1 سال دیگه میفهمی همون طور که این نسل فهمیدیم که خریدن یک 360 بهتر از ps3 هست فقط باید صبر کرد چه عجله ای هست برای خرید ماشالا که هر دو کنسول برای بازیهای لانچشون خراب کردن بعد قدرت نسل 7 رو دستکم نگیرید حالا حالاها بازی میاد براش که تفاوتی با نسل بعدش نداره حالا حالاها مونده تا یک بازی در خور نسل بعد برای کنسولهای نسل بعد بسازن که فک برانداز باشه خودتونو ناراحت نکنید:>
داداش من توحرف تو مثل کارفرما هایشرکت هایی هستند که میخوایید برید تو شرکتشون کار کنی میگه چند سال سابقه کار داری میگه هیچ میگه خدافظ باید از جایی شروع به کار کردن کنی
داداش مطمن باش کنسول تا 1 ماه دیگه مشکلاتشون کاملا برطرف میشه
خریدن360 بهتر از خریدps3هست این از کجا دراوردی

فقط جولی لارسن گرین:|:d
ین فرم رو مثلا برای نوشتن یک ایمیل از پیش طراحی شده ساختنش که بعدش به دیگران می فرستید! متن هم که بدون شرح ........
yahoo_4.gif
بیشتر شبیه شوخیه تا ...!:d

آخرین ویرایش:
Soderlund: We want to be voted the best company in America

ژنراتورِ بولشت این بابا فعال شده مثل اینکه!:d
از یه نظر راست میگه :دی منم از همون اول زیاد با مشخصات کنسولای این نسل حال نکردم,آخه CPU 1.6 ؟ :|
فقط گیر دادن به رم:| اصلا سراغ AMD نمیاس برن :دی
دوباره نری عکسای رایز و نقل قول سایتای مختلف رو برداری بیاری اینجا :دی همشونو خوندم و دیدم :|
اگه 5-6 سال باشه من 2سال دیگه وان بگیرم,فایده نداره برام :| صبر میکنم QB رو PC هم میاد اون موقع بازی میکنم :دی:>

از یه نظر راست میگه :دی منم از همون اول زیاد با مشخصات کنسولای این نسل حال نکردم,آخه CPU 1.6 ؟ :|
فقط گیر دادن به رم:| اصلا سراغ AMD نمیاس برن :دی
دوباره نری عکسای رایز و نقل قول سایتای مختلف رو برداری بیاری اینجا :دی همشونو خوندم و دیدم :|
اگه 5-6 سال باشه من 2سال دیگه وان بگیرم,فایده نداره برام :| صبر میکنم QB رو PC هم میاد اون موقع بازی میکنم :دی:>
کل هیکل کنسولشون داره اندازه یه Core i7 برق مصرف میکنه:dنمیتونن تایتان بزارن رو کنسول , 10 نسل دیگه هم تایتان نمیزارن:d
گیم پلی> گرافیک:whistling:

Soderlund: We want to be voted the best company in America

ژنراتورِ بولشت این بابا فعال شده مثل اینکه!:d

خب مگه نسل قبل چند سال طول کشید؟ 7 سال( البته هنوز تموم نشده اما نسل جدید اومده که یعنی حداقل از دید شرکت ها، نسل کمبود داشته)
توی الکترونیک یه قانون نه چندان علمی هست به نام قانون مور که میگه سرعت رشد تکنولوژی تقریبا نمایی هست و ... این قانون رو یه سرچ بزنید کلا فانه خوندنش (moore`s law) خلاصه ی کلام اینکه هر چه زمان می گذره سرعت رشد تکنولوژی هم بیشتر میشه(حتی بدون قانون مور،خودمون می دونستیم!) با این منطق ، حرف طرف چندان هم دور از انتظار نیست. 5 6 سال با توجه به دوره و زمونه ای که توش زندگی می کنیم و سرعت غریب رشد تکنولوژی، زمان کمی نیست!

پ.ن: سونی هم یه اشاره هایی به این موضوع کرده:

Sony hints that the PS4 lifecycle may be shorter than PS3

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or