همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

اینجا ایرانه و درامد همه مثل شما پولشون از پارو بالا نمیره که هر چند وقت یه بار کنسول تغییر بدند
خیلی از دوستان مباحث را دنبال میکنند تا یه کنسول خوب خریداری کنند بنده هر دو کنسول نسل قبل را داشتم
2 تا پلی 3 و 2 تا ایکس باکس....پلی ها هنوز مثل ساعت کار میکنند ولی ایکس باکس ها یکیش با اینکه مین جاسپر بود 3 چراغه شد و اون یکی هم خروجی تصویر hd به فنا رفت و کسی تو ایران نبود بتونه عیب یابی کنه با 3 فیش هم که دیگه....
بی خیال من واسه دوستانی گفتم که هیچ تجریه ای از کنسولهای نسل قبل ندارند.
این صفحه مرگ سبز هم به مانند سری اول ایکس باکس 360 بود که با تغییر برد باز هم احتمال مشکل داشت و از بین نرفت.

حالا بحث رو کش دار نکنیم ولی دلم نیومد نگم. والا درآمد ما که از پارو بالا نمیره ولی اگر هم میرفت، با این توصیفاتی که شما میکنی درآمد شما از پارو که سهله از برج میلاد داره میره بالا! :d

حالا بحث رو کش دار نکنیم ولی دلم نیومد نگم. والا درآمد ما که از پارو بالا نمیره ولی اگر هم میرفت، با این توصیفاتی که شما میکنی درآمد شما از پارو که سهله از برج میلاد داره میره بالا! :d

من کلوپ دارم دوست عزیز پس مجبورم هر دو کنسول را داشته باشم
شما هم اگر واقعا میخوای بفهمی چه کنسولی از لحاظ سخت افزاری بهتره یه سر به کلوپ های شهرتون بزن و پرسو جو کنی
کنسول زمانی مشخص میشه که از صبح تا شب روشن باشه و ازش کار بکشی نه کسی که تو خونه هفته ای 1 ساعت بازی میکنه بعد میاد اینجا نظر میده
واقعا جای تاسف داره مهم طرفداری از شرکت های مختلف نیست مهم راهنمایی دوستانی هست که با 1000 بدبختی یه کنسول میخرند و بعد پشیمون از تجربه اشتباه دیگران میشن
همین....

نسل قبلی ایکس باکس 3 چراغه میشد و نسل جدید هنوز عرضه نشده
ایکس باکس وان : صفحه سبز مرگ

images

واقع کنسول مزخرفیه من نسل قبلش را تجریه کردم هیچ وقت نمیتونه از لحاظ سخت افزاری به ps3 برسه

Xbox-One-Green-Screen-of-Death-Problem-Reported-by-Owners-Won-t-Start-Console.jpg
38996051468816717592.jpg

من کلوپ دارم دوست عزیز پس مجبورم هر دو کنسول را داشته باشم
شما هم اگر واقعا میخوای بفهمی چه کنسولی از لحاظ سخت افزاری بهتره یه سر به کلوپ های شهرتون بزن و پرسو جو کنی
کنسول زمانی مشخص میشه که از صبح تا شب روشن باشه و ازش کار بکشی نه کسی که تو خونه هفته ای 1 ساعت بازی میکنه بعد میاد اینجا نظر میده
واقعا جای تاسف داره مهم طرفداری از شرکت های مختلف نیست مهم راهنمایی دوستانی هست که با 1000 بدبختی یه کنسول میخرند و بعد پشیمون از تجربه اشتباه دیگران میشن
همین....
فکر کنم 99% کسایی که میان تو سایت تو خونشون بازی میکنن و لازم نیست کنسول شب تا صبح روشن باشه.هر چند که من خودم دو تا xbox360 داشتم که یکیش فالکون هم بود و 5 سال برای من کار کرد بعد هم بدونه هیچ مشکلی فروختمش(هنوز کار میکنه و به اون کسی که فروختمش راضیه.دلیل فروشش این بود که کنسول ریجن ntsj بود.).
در مورد کلوپ هم.تا اونجایی که من قبلا رفتم از 10 تا دستگاه 8 xbox 360 بود به دلیل این که راحت کپی خور میشد و ملت فقط با xbox 360 بازی میکردن.اون دو تا دستگاه هم که ps3 بود یا فیفا بازی میشد باهاش یا بازی های انحصاری.در بقیه موارد هم که خاموش بود.پس 100% درصد خرابی xbox360 بالاتره تو کلوپ ها(تجربه شخصی من از کلوپی در مشهد:d ).
این مشکلات هم موقع لانچ برای کنسول ها پیش میاد.همین طور که برای ps4 پیش اومد و ماکروسافت و سونی هم راه حل ارائه میدن
اکثر کسانی هم که میخوان کنسولو بخرن تو ایران فعلا صبر کردن.تا قیمت ها بیاد پایین و احتمالا تا اون موقع مشکلات به صورت کامل حل میشه
در اخر هم قبول دارم که مشکلات xbox360 مخصوصا موقع لانچ زیاد بود ولی xbox one این جوری نیست.مطمئن باش ماکروسافت از اشتباهات قبلی خودش درس گرفته و اون مشکلاتو دیگه تکرار نمیکنه
در آخر هم ممنون برای راهنامیی هایی که کردی:d

آخرین ویرایش:
تازه به دوران رسیده های ما حتی جنبه انتقاد هم ندارند
دوستان من فقط مشکلات نسل قبلی و مشکلات کنسول جدید را بیان کردم اگر حقیقت اینقدر برای شما سخت و غیر تحمل هست بهتره تاپیکتون را حذف کنید به جای اینکه ریپورت بدید یا بی احترامی کنید
همین....

رئیس بعدی مایکروسافت مطمئنا تاثیر داره رو قسمت Xbox. در نتیجه اینو میزنم اینجا :d که جای خوشحالی داره که دو نفری که الآن بالاتر از همن هیچ مشکلی براش به وجود نمیارن :d

Ford’s current CEO, Alan Mulally, and Satya Nadella, executive vice president of cloud and enterprise at Microsoft, are now considered to be the favorites.

بهترش هم اینه که Satya Nadella ظاهرا بین دو نفر نهایی هست که خیلی خوبه :bighug:

دوستان من فقط مشکلات نسل قبلی و مشکلات کنسول جدید را بیان کردم اگر حقیقت اینقدر برای شما سخت و غیر تحمل هست بهتره تاپیکتون را حذف کنید به جای اینکه ریپورت بدید یا بی احترامی کنید
همین....
انتقاد :
images
:| شما حتی نحوه ی انتقاد کردن هم نمیدونید دوست خیلی وقت به دوران رسیده !!

همین....
با جمله اولتون کاری ندارم چون بیشتر از این ازتون انتظار ندارم ولی:
واقع کنسول مزخرفیه
کنسولی که هنوز تجربش نکردین و تنها مشکلش هم یه هنگ سادست و با یه ریستارت حل میشه اینجوری دربارش نظر میدین,نباید توقع برخورد مناسب داشته باشید و اینکه حرفتون رو به عنوان راهنمایی قبول کنن.
حرف شما وقتی حقیقت که ثابت بشه نه اینکه یه جمله رو خوندین و حتی نمیدونین جریانش چیه اینجوری نظر میدین.
حقیقت اینقدر برای شما سخت و غیر تحمل هست
درک حقیقت هم اینقدر برای شما سخته که نمیخواین قبول کنین مایکروسافت از نسل قبل درس گرفته؟

- - -ویرایش - - -

رئیس بعدی مایکروسافت مطمئنا تاثیر داره رو قسمت Xbox. در نتیجه اینو میزنم اینجا :d که جای خوشحالی داره که دو نفری که الآن بالاتر از همن هیچ مشکلی براش به وجود نمیارن :d

بهترش هم اینه که Satya Nadella ظاهرا بین دو نفر نهایی هست که خیلی خوبه :bighug:
نمیدونم چرا با اینا حال نمیکنم :(
اسمشون جذبه نداره :دی :(

کنسولی که هنوز تجربش نکردین و تنها مشکلش هم یه هنگ سادست و با یه ریستارت حل میشه اینجوری دربارش نظر میدین,نباید توقع برخورد مناسب داشته باشید و اینکه حرفتون رو به عنوان راهنمایی قبول کنن.
حرف شما وقتی حقیقت که ثابت بشه نه اینکه یه جمله رو خوندین و حتی نمیدونین جریانش چیه اینجوری نظر میدین.

درک حقیقت هم اینقدر برای شما سخته که نمیخواین قبول کنین مایکروسافت از نسل قبل درس گرفته؟

- - -ویرایش - - -

Mulally رو با اینکه خوشم نمیاد اما کسی بود که بوئینگ 777 رو کاری کرد پروژش موفقیت امیز باشه، Nadella هم که الآن بهترین آدم تو کل مایکروسافته با کاری که با Azure کرد و سیستمی که به وجود آورد. کلا تو مایکروسافت از نظر تکنولوژی و اطلاعات این بنده خدا خیلی بالاس :d استیلش هم خوبه :d

- - -ویرایش - - -

خوبه درس گرفته و یا صدای کنسولهای جدیدش هنگام خوندن cd ....
یا این مطلب که نوشتم و.....این اولشه ایکس باکس نسل قبل هم ابتدا چند مشکل ناچیز بود بعد 3 چراغه و 1000 تا عیب سخت افزاری دیگه
زمان همه چیز را مشخص میکنه پس صبور باشید و بعد این مطالب را یه مروری کنید
به تجربه نیازی نیست... سالی که نکوست از بهارش پیداست
پایان این بحث...
همه ما ایرانی هستیم و ارزوی موفقیت دارم واستون همین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or