همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

آقایون مردونه این تحلیل ها رو از کجا در میارید خب دوستان من اگر کنسول هک بشه ریسک سرمایه گذاری روش بالا میره و شرکت ها دیگه براش بازی نمیسازن اتفاقی که برای psp افتاد رو به یاد داشته باشید
تازه شرکت ها اونقدر که روی فروش بازی ها و خدمات آنلاین سود میکنن روی کنسول سود نمیکنن یک کنسول نهایت میخواد 50 دلار سود کنه بیشتر که نمیشه اما بازی ها و خدمات آنلاین برای یک شرکت خیلی سود آور تره پس این طرز فکر رو بریزید دور

مایکروسافت زیاد در نامه های عاشقانه استعداد ندارد :d

XboxOneLoveLetter-670x388.jpg

این فرم رو مثلا برای نوشتن یک ایمیل از پیش طراحی شده ساختنش که بعدش به دیگران می فرستید! متن هم که بدون شرح ........ :d

داشتم میگشتم تویه نت اینو پیدا کردم
Xbox One و PS4 هر دو از پردازشگرهای قدرتمند 8 هسته ای AMD استفاده خواهند کرد و تنها تفاوت بارز آن ها با یکدیگر، وجود تراشه های Jaguar در PS4 است. حتماً می پرسید که تفاوت داشتن این تراشه با نداشتن آن چیست؟ طی آزمایش هایی توسط سایت Rock Paper Shotgun متوجه شدند که درون هر دو کنسول تنها 4 هسته از پردازنده با 1.5 گیگاهرتز از 8 هسته 1.6 گیگاهرتز موجود در کنسول به طور خوب و مفید کار می کنند.آن ها اظهار داشته اند که: "آیا این خوب است؟ در یک کلمه نه!" حداقل در زمینه بازی اصلاً خوب نیستند. برای اینکه عادلانه در مورد AMD صحبت کنیم، تراشه های A4-5000 موجود در بازار بسیار عالی هستند، اما آیا به عنوان یک پردازنده؟ در شرایط پردازش اولیه، این 4 هسته Jaguar کمتر از یک چهارم پردازنده های Core i5-3570K عمل می کنند. این همان داستان مربوط به "یک هسته به یک هسته" است. کمتر از یک چهارم عملکرد! از سوی دیگر، ارتقای این پردازنده ها حتی در عرضه ورژن های جدیدتر کنسول امکان پذیر نیست! تقریباً نصف یک پردازنده مناسب و معقول برای بازی مناسب است."این نویسنده، حتی اظهار داشته که پردازنده های Jaguar شرکت AMD که در کنسول های نسل بعد به کار رفته، حتی از سری پردازنده های AMD’s FX که با حاشیه 50 درصدی کار می کنند نیز ضعیف تر است!!! این خبر بسیار خوشی برای کاربرانPC است! اما چه بلایی سر بازی های نسل بعدی خواهد آمد؟ آیا جهش بزرگی که قرار بود با سخت افزار جدید کنسول های نسل بعد ارائه شود، به عقب انداختن پیشرفت صنعت بازی های کامپیوتری منجر خواهد شد؟ او در ادامه گفته: "من واقعاً نمی دانم که توسعه دهنگان چگونه در حال ارتقای بازی های خود با چنین پردازنده های ضعیفی هستند. با این نوع فیزیک فانتزی، چطور قرار است اتفاق بیفتد؟!" اما گرافیکی که در بازی های کنسول های نسل بعد مشاهده می شود، صرفاً فقط خوب است. بنابراین سقف یدکی کجاست؟ منبع فشار GPU گرافیک بازی ها را محدود خواهد کرد. سپس، این بدان معناست که هیچ کس اذیت نخواهد شد و ما محکوم به این هستیم که از کنسول های نسل بعد تا حد زیادی رنج ببریم.

آقایون مردونه این تحلیل ها رو از کجا در میارید خب دوستان من اگر کنسول هک بشه ریسک سرمایه گذاری روش بالا میره و شرکت ها دیگه براش بازی نمیسازن اتفاقی که برای psp افتاد رو به یاد داشته باشید
تازه شرکت ها اونقدر که روی فروش بازی ها و خدمات آنلاین سود میکنن روی کنسول سود نمیکنن یک کنسول نهایت میخواد 50 دلار سود کنه بیشتر که نمیشه اما بازی ها و خدمات آنلاین برای یک شرکت خیلی سود آور تره پس این طرز فکر رو بریزید دور

شما برای چی مثال psp می زنی؟ از اون طرف x360 که یک هک کامل داشت، بازی های انحصاری خیلی خوبی داشت. از اون گذشته شرکت ها سعی می کنن هر بازی رو روی هر دو کنسول منتشر کنن بنابراین شما هیچ وقت نشنیدی و نخواهی شنید که مثلا فلان شرکت بازیشو روی فلان کنسول منتشر نمی کنه چون هک شده و ضرر میده! این جمله "شرکت ها دیگه واسش بازی نمی سازن" مطمئنم در نگاه دوم به نظر خودت هم خنده دار میاد! :d قضیه ی انحصاری هم عمدتا به شرکت سازنده ی کنسول مربوط میشه که بتونه با بستن قرارداد های خوب با third party های مختلف، انحصاری های خوبی واسه کنسول فراهم کنه یا با سرمایه گذاری درست روی استودیو های خودش، انحصاری های قابل قبولی دست پا کنه. البته من لزوما با حرف دوستان موافق نیستم، اما اگه قرار باشه بگیم تحلیل یکی ، بی منطقه. اون تحلیل شماست!

نسل قبلی ایکس باکس 3 چراغه میشد و نسل جدید هنوز عرضه نشده
ایکس باکس وان : صفحه سبز مرگ

images

واقع کنسول مزخرفیه من نسل قبلش را تجریه کردم هیچ وقت نمیتونه از لحاظ سخت افزاری به ps3 برسه

Xbox-One-Green-Screen-of-Death-Problem-Reported-by-Owners-Won-t-Start-Console.jpg

images

واقع کنسول مزخرفیه من نسل قبلش را تجریه کردم هیچ وقت نمیتونه از لحاظ سخت افزاری به ps3 برسه

Xbox-One-Green-Screen-of-Death-Problem-Reported-by-Owners-Won-t-Start-Console.jpg

دوست عزیز سونی چی به شما میده که میای وقت میذاری تو فروم ها ترول می کنی؟ حالا اصلا به ما بقبولونی که درست میگی، چی گیرت میاد ؟ (نمونه عینی افرادی که کمبود های دنیای واقعی رو سعی می کنن توی دنیای مجازی جبران کنن.) ادامه بده دوست مغموم من ;)

images

عجب کنسول بدیه:d
بهتره به درصد خرابی هم یک نگاهی بندازی:d

دوست عزیز سونی چی به شما میده که میای وقت میذاری تو فروم ها ترول می کنی؟ حالا اصلا به ما بقبولونی که درست میگی، چی گیرت میاد ؟ (نمونه عینی افرادی که کمبود های دنیای واقعی رو سعی می کنن توی دنیای مجازی جبران کنن.) ادامه بده دوست مغموم من ;)

اینجا ایرانه و درامد همه مثل شما پولشون از پارو بالا نمیره که هر چند وقت یه بار کنسول تغییر بدند
خیلی از دوستان مباحث را دنبال میکنند تا یه کنسول خوب خریداری کنند بنده هر دو کنسول نسل قبل را داشتم
2 تا پلی 3 و 2 تا ایکس باکس....پلی ها هنوز مثل ساعت کار میکنند ولی ایکس باکس ها یکیش با اینکه مین جاسپر بود 3 چراغه شد و اون یکی هم خروجی تصویر hd به فنا رفت و کسی تو ایران نبود بتونه عیب یابی کنه با 3 فیش هم که دیگه....
بی خیال من واسه دوستانی گفتم که هیچ تجریه ای از کنسولهای نسل قبل ندارند.
این صفحه مرگ سبز هم به مانند سری اول ایکس باکس 360 بود که با تغییر برد باز هم احتمال مشکل داشت و از بین نرفت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or