اخه چرا ؟!حالا بزار بیاد معلوم میشه
فوقش هم متاش بیشتر بشه,باید هوادارا رو راضی کنه یا نه؟من که تا الان اصلا ازش راضی نیستم![]()
من به جز طریقه ی انتشار کاملا از Legends راضی هستم !تمام عناصری رو که بلد نبودن بسازن رو حذف کردن:d
حال بازی به آنلاین بودنشه!میری جای آدم بدـه میشینی و به همه لطف میورزیاتفاقا به نظرم طریقه ی انتشارش خیلی هم خوبه !! :bighug::d فقط این انلاین بودن اجباری رو باید بر دارن . :d
مثلا چی رو حذف کردن ؟!
حال بازی به آنلاین بودنشه!میری جای آدم بدـه میشینی و به همه لطف میورزی
کلا سیستم عجیب همه کاره بودن رو برداشتن به جاش کلاس بندی کردن, اگه بخوام میج باشم میج میشم!باروت و تفنگ این چیزا هم که رفته .به جای مپ هایی که با لود اسکرین به هم دوخته شدن , ماموریت هایی که با villain بهم وصل شدن رو گذاشتن:dانتخاب ها هم که درست شده و آدم میتونه واقعا بد باشه نه اینکه یه قاتل دزد بی شرف باشه که داره دنیا رو نجات بده. co-op لول بازی هم برداشته شده و یه واقعیش جایگزین شده:d
باید به اون بالاها فکر کنی تا به وسطا برسی وگرنه همون پایینا میمونی.
آدم باید به اندازه ی توانش هدف گذاری کنه:d
اینجا تاپیک اکسباکس وانه یا تاپیک مشاوره و روانشناسی؟!:dآدم باید به اندازه آرزوهاش هدف گذاری کنه و به اندازه توانش بهشون برسه.اگه به اندازه توانت هدف بزاری هیچ وقت بیشتر تلاش نمیکنی.
کسی که ندونه نقطه ضعف و قدرتش کجاست و مرز توانایی خودش رو ندونه از واقعیت دوره و تو تصورش هدف گذاری میکنه:dسازنده های زلدا هیچوقت نمیتونن یه ریسینگ به خوبی Forza بسازن ولی میتونن بهترین ادونچر تاریخ رو بسازن چون میدونن مرز تواناییشون کجاست:dآدم باید به اندازه آرزوهاش هدف گذاری کنه و به اندازه توانش بهشون برسه.اگه به اندازه توانت هدف بزاری هیچ وقت بیشتر تلاش نمیکنی.
مولینکس شناسی!اینجا تاپیک اکسباکس وانه یا تاپیک مشاوره و روانشناسی؟!![]()
یعنی یه سری اطلاعات مثل سریال نامبر و این چیزا رو تونستن از کنسول استخراج کنن و به هک شدن نزدیک شدیمناند چیه؟
با توجه به استخراج ناند، میشه گفت چند درصد مسیر هک کنسول رو رفته شده؟یعنی یه سری اطلاعات مثل سریال نامبر و این چیزا رو تونستن از کنسول استخراج کنن و به هک شدن نزدیک شدیم
ناند چیه؟
با توجه به استخراج ناند، میشه گفت چند درصد مسیر هک کنسول رو رفته شده؟
تو این وصل کردن میشه مثلا آنچارتد 4 یا Order 1886 رو با دسته اکس باکس بازی کرد؟!!!وصل کردن PS4 به Xbox One :
![]()
نه نميشه با دسته Xbox one كاري كرد،تو این وصل کردن میشه مثلا آنچارتد 4 یا Order 1886 رو با دسته اکس باکس بازی کرد؟!!!