همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

آدم باید به اندازه ی توانش هدف گذاری کنه:d
در توان مولینکس شکی نیست ولی برای لاین هد شک هست!اگه نمیتونن بازی اپن ورلد بسازن بهتره نسازن, نه اینکه برن دنبال OW و بعدش بشه یه سری مپ خالی که با لود اسکرین به هم وصل شدن:d

حالا بزار بیاد معلوم میشه:دی;)
فوقش هم متاش بیشتر بشه,باید هوادارا رو راضی کنه یا نه؟من که تا الان اصلا ازش راضی نیستم :(
اخه چرا ؟!
اگر اون چیزهایی که گفتن درست باشه بهتر از قبلی ها میشه ! :d + اگر اون چیزهایی که حدس می زنم و دوست دارم داشته باشه که هیچی ، می ترکونه ! :>:d
اگر موفق عمل کنه احتمالا با بازی کردنش که رقبت نمی کنی حتی به Fable II نگاه کنی ! :-"
من به جز طریقه ی انتشار کاملا از Legends راضی هستم !تمام عناصری رو که بلد نبودن بسازن رو حذف کردن:d

اتفاقا به نظرم طریقه ی انتشارش خیلی هم خوبه !! :bighug::d فقط این انلاین بودن اجباری رو باید بر دارن . :d
مثلا چی رو حذف کردن ؟!

اتفاقا به نظرم طریقه ی انتشارش خیلی هم خوبه !! :bighug::d فقط این انلاین بودن اجباری رو باید بر دارن . :d
مثلا چی رو حذف کردن ؟!
حال بازی به آنلاین بودنشه!میری جای آدم بدـه میشینی و به همه لطف میورزی>:)
کلا سیستم عجیب همه کاره بودن رو برداشتن به جاش کلاس بندی کردن, اگه بخوام میج باشم میج میشم!باروت و تفنگ این چیزا هم که رفته .به جای مپ هایی که با لود اسکرین به هم دوخته شدن , ماموریت هایی که با villain بهم وصل شدن رو گذاشتن:dانتخاب ها هم که درست شده و آدم میتونه واقعا بد باشه نه اینکه یه قاتل دزد بی شرف باشه که داره دنیا رو نجات بده. co-op لول بازی هم برداشته شده و یه واقعیش جایگزین شده:d

حال بازی به آنلاین بودنشه!میری جای آدم بدـه میشینی و به همه لطف میورزی>:)
کلا سیستم عجیب همه کاره بودن رو برداشتن به جاش کلاس بندی کردن, اگه بخوام میج باشم میج میشم!باروت و تفنگ این چیزا هم که رفته .به جای مپ هایی که با لود اسکرین به هم دوخته شدن , ماموریت هایی که با villain بهم وصل شدن رو گذاشتن:dانتخاب ها هم که درست شده و آدم میتونه واقعا بد باشه نه اینکه یه قاتل دزد بی شرف باشه که داره دنیا رو نجات بده. co-op لول بازی هم برداشته شده و یه واقعیش جایگزین شده:d

صد در صد حال بازی به انلاین بودنش ـه ولی این لذت بردن یا نبردن واگذار بشه به خود گیمر فکر می کنم بهتر باشه ! :d
این سیستم محیط بازی هم نمی دونم چی شده ولی به نظر احتمال Open World شدنش زیاده ! :dولی دیگه خدا وکیلی این قدرها هم بد نبود !!
این چیزهایی که گفتی هم با حال بود . مثل آدم یه Skill Tree برای بازی بذارن و شخصیت ها دیگه لال نباشن + انتخاب دیالوگ هم داشته باشه عالی میشه ! :d
در اینده احتمالا توی تاپیک خود بازی یه wishlist می ذارم که خیلی هاش به واقعیت تبدیل میشن !! :>:d

باید به اون بالاها فکر کنی تا به وسطا برسی وگرنه همون پایینا میمونی.
آدم باید به اندازه ی توانش هدف گذاری کنه
:d
آدم باید به اندازه آرزوهاش هدف گذاری کنه و به اندازه توانش بهشون برسه.اگه به اندازه توانت هدف بزاری هیچ وقت بیشتر تلاش نمیکنی.
اینجا تاپیک اکسباکس وانه یا تاپیک مشاوره و روانشناسی؟!:d

XBoxOneLaunch1_large.jpg

:))
-----------
انصافا با این قیمت های فضایی که تو بازار هست کی میره ps4 xone میخره ؟!:|

آدم باید به اندازه آرزوهاش هدف گذاری کنه و به اندازه توانش بهشون برسه.اگه به اندازه توانت هدف بزاری هیچ وقت بیشتر تلاش نمیکنی.
کسی که ندونه نقطه ضعف و قدرتش کجاست و مرز توانایی خودش رو ندونه از واقعیت دوره و تو تصورش هدف گذاری میکنه:dسازنده های زلدا هیچوقت نمیتونن یه ریسینگ به خوبی Forza بسازن ولی میتونن بهترین ادونچر تاریخ رو بسازن چون میدونن مرز تواناییشون کجاست:d
لاین هد الان به خوبی فهمیده چی میتونه بسازه و چی نمیتونه بسازه,برای همینه که Legends عنوان خوبی در میاد!

کلاس های بازی 4 تا نیست و خیلی بیشترـه :)>-

اینجا تاپیک اکسباکس وانه یا تاپیک مشاوره و روانشناسی؟!
yahoo_4.gif
مولینکس شناسی!:-"

ناند چیه؟

اطلاعات bios که تو یه آی سی به نام نند ذخیره میشه رو به اصطلاح همون نند NAND (نه ناند) میگن

- - -ویرایش - - -

با توجه به استخراج ناند، میشه گفت چند درصد مسیر هک کنسول رو رفته شده؟

مهم مسر پیشروی نیست مهم پیدا کردن sign key ها هستش تا بر اساس اون CFW و homebrew بسازن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or