بازی Black tuskبرو بابا !:d فکر کن دیگه بابای TPS نباشه . . . کی بر شوتر سوم شخص سلطنت کنه ؟! :d

- - -ویرایش - - -
اصلاً چجوری روتون میشه بعد از دیدن اون صحنه ی پایانی GeoW 3 یکی دیگه هم بخواید !؟![]()

بازی Black tuskبرو بابا !:d فکر کن دیگه بابای TPS نباشه . . . کی بر شوتر سوم شخص سلطنت کنه ؟! :d
اصلاً چجوری روتون میشه بعد از دیدن اون صحنه ی پایانی GeoW 3 یکی دیگه هم بخواید !؟![]()
دیگه در اون حد نه ! :d تو استدیو ای اشنا نداری ؟! پسر عمویی . . . ؟! :dاگه اینجوریه که میخوای خودمون یه دونه بسازیم !؟![]()
GeoW : J تنها چیز خوبی که داشت گرافیکش بود (نمیگم اصلیش نداشتا میگم تنها چیزی که این داشت همین بود)، که اون هم اَبَر استاد یه GeoW بسازه داره :biggrin1:
حتما لازم نیست که بعد از 3 رو روایت کنه ! :d
همین شماها هستید که باعث میلک شدن بازی ها میشید :bighug:یه سه گانه با یه داستان جدید
یه اسکود جدید، یه قهرمان جدید
![]()
با اون لول دیزاینِ لول (LoL)ــش کچاش سریع بود آخه !؟یه شوتر آرکید تر و تمیز با سرعت چند برابر شماره های اصلی ! :d
یه پسر عامو دارم که اونوره تو کار انگشت نشون دادن هم نیستپسر عمویی . . . ؟! :d
به شدت مخالفم PCF بسازه بازی رو ، سر جاجمنت اپیک اومد دفاع کرد که آره داریم رو بازی نظارت میکنیم که بازی خوب دربیاد قافل از این که اصلا" خبر نداشتن مراحل ساخت بازی چه جوری پیش میره ، جاجمنتم در حد خودش خیلی خوب بود گرافیک خدا مراحل باهال (که البته یه جاهاییش میشد شبیه ویوهای بخش آنلاین:ی) ولی هرجور بخوای حساب کنی در حد همون اسپین اف بود و به سه گانه ی اصلی نمیرسید ، بازی اگر بخواد نسخه ی چهارش بیاد فقط باید اپیک روش کار کنه در غیر این صورت از همین الان آرزو میکنم با همون سه گانه پروندش بسته بشه!برو بابا !:d فکر کن دیگه بابای TPS نباشه . . . کی بر شوتر سوم شخص سلطنت کنه ؟! :d
البته اگر قرار باشه کیفیت کار پایین تر از 3 گانه باشه نیاد بهتره !:d هر چند به شخصه GeoW J رو هم خیلی دوست داشتم ولی الآن GeoW توی یه تله گیر کرده - مثل Alan Wake - سر همین قضیه فیل اسپنسر می خواست بازی ریشه دار تر بشه و تغییرات داشته باشه !
مهره هاش اصلا به نظر من مهم نیست !به نظرم خود همین PCF یا EP حال اگر می خواست GeoW J رو مثل سه گانه سینمایی بسازه ، می تونست !!
تیم بسیار با استعداد دوست داشتنی ای هستن !
تایتان فال هم که همین تک شماره ـَش انحصاریه ! :d
خو چه ربطی به صحنه ی پایانی قسمت 3 داره ، هزارتا داستان میتونن دربیارن ربطی نداره که ، شاید بهت بگم بعد از هیلو یکی از مهمترین انحصاری های مایکرو برای اکس باکس همین ip هست و چیزه دیگه ای نمیتونه جاش رو بگیره!برو بابا × 2 !! بابای TPS یه بازی بود که Remedy میساخت![]()
مگه حتماً یکی باید سلطنت کنه !؟نگران اون هم نباش یکی پیدا میشه !
اگه اینجوریه که میخوای خودمون یه دونه بسازیم !؟
GeoW : J تنها چیز خوبی که داشت گرافیکش بود (نمیگم اصلیش نداشتا میگم تنها چیزی که این داشت همین بود)، که اون هم اَبَر استاد یه GeoW بسازه داره
اگر یه فرانچایز پتانسیلش رو داره و میتونه موفق باشه میلک شدن مفهومی نداره ! :d مثلا Halo با اینکه شوتر هستش . AC IV توصیه میشه !همین شماها هستید که باعث میلک شدن بازی ها میشید :bighug:
بابا مگه ME ــه که یه Squad جدید و یه قهرمان جدید !؟
واقعاً من نمیفهمم چرا Epic نباید Infiltrator (و حالا امثالهم) رو نسازه و GeoW رو مثل کِش تُنبون کشش بدهآخرش کِش در میره میخوره چش و چال خودشون
![]()
![]()
با اون لول دیزاینِ لول (LoL)ــش کچاش سریع بود آخه !؟![]()
1:45 اینجا وایسید ویو ویو دشمن میاد بکشید ! مرحله بعد 2:30 اینجا وایسید ویوهایی که میاد رو بترکونید و الی آخر....![]()
بازی Black tusk![]()
خرید نام مکس پین از راکستار و ساختن آن توسط عمو سم لیک:d. عمرن.
ولی من اگه جای فیل بودم اصلا بازی رو دیگه ادامه نمیدادم و میرفتم سر چنتا بازی بهتر. :d
ی
فیبل بدون پیتر![]()