Eury
کاربر سایت
ندا گستر؟ RIP XBox liveنداگستر صبا
الان این پینگش 216 تو غرب آمریکا خوبه؟
من حدود 7-8 ماه پیش لایو بازی میکردم تو بتل خوب بود اما تو کال اف دیوتی و فورزا هورایزن شدیدا لگ داشت و اذیت میکرد
ندا گستر؟ RIP XBox liveنداگستر صبا
الان این پینگش 216 تو غرب آمریکا خوبه؟
من حدود 7-8 ماه پیش لایو بازی میکردم تو بتل خوب بود اما تو کال اف دیوتی و فورزا هورایزن شدیدا لگ داشت و اذیت میکرد
هم سرعتش هم پینگش متغییره و ثابت نیست ! داری بازی میکنی یهو تصویر آهسته میشه , قطع میشه ! خیلی هم این اتفاق می افتهچرا RIP؟
من يك زماني صبانت داشتم:dندا گستر؟ RIP XBox live
من يك زماني صبانت داشتم:d
بعد از مخابرات بهترين شركتي بود كه ازش اينترنت گرفته بودم و تو لايو مشكلي نداشتم(البته تو مشهد اينجوري بود:d )
تاپیک نمرات در انتظار پست افتتاحیه شماست:dمن يك زماني صبانت داشتم:d
بعد از مخابرات بهترين شركتي بود كه ازش اينترنت گرفته بودم و تو لايو مشكلي نداشتم(البته تو مشهد اينجوري بود:d )
پيش شيطان بزرگشما قبلا مشهد زندگی میکردی(اگه مشکلی نداره بگو الان کجا زندگی میکنی:d)با پینگ70 میشه به لایو وصل شد:d
براي امتياز دادن كه خيلي زوده هنوز.:d.تاپیک نمرات در انتظار پست افتتاحیه شماست:d
http://forum.bazicenter.com/thread84309/
---------------------------------------
فعلا که صبانت چندوقتیه قاطی کرده سرعتم 3.5 برابر شده
قبلا به مدت 2 سال با 100 کیلوبایت دانلود میکردم الان چندوقتیه 360-370 دانلود میکنم یه روزم رو 400 داشتم دانلود میکردم.
نمیدونم چجوری شده انقدر سرعتشون رفته بالا:d
برای بازی کردن مشکلی نداشتی؟من يك زماني صبانت داشتم:d
تست رو با اروپا و آمریکا بگیراین وضعیت من هست . الان واسه لایو خوبه ؟
یعنی می خوام هیچ لگی نداشته باشه .
مشکلی نداشتم.منظورم این نیست که عالی بود ولی از بقیه ISP ها پینگم بهتر بود(تو مشهد).:dبرای بازی کردن مشکلی نداشتی؟
خب اگه اینطوریه مشهدیا برای بازی از صبانت بگیرن!
یه دایره المعارف پینگ برای هر شهر درست کنیم خوبه :dلول
تست رو با اروپا و آمریکا بگیر
بدون لگ که توی ایران پیدا نمیشه! بحث بین لگ بد و لگ بدترـه!
مشکلی نداشتم.منظورم این نیست که عالی بود ولی از بقیه ISP ها پینگم بهتر بود(تو مشهد).:d
- - -ویرایش - - -
Xbox One: Microsoft is reportedly banning users from using Skype and Upload Studio for swearing | VG247
نه بازي نكردمبتل 4 بازی نکردی هنوز ؟؟؟ اگر قسمت شد بازی کنی لطفا یه ویدئو بگیر و قرار بده. نظرت رو هم درباره کیفیت این بازی روی ONE بگو![]()