بنده خدا بلک تاسک بازیش 6-2015 میاد اونوقت تو VGX تریلر از بازی نشون بدن؟:dRare هم که فکر نکنم چیزی تو چنته داشته باشه!تو مراسم E3 همین که میخوان QB را گیم پلی نشون بدن باید کلامون را بندازیم هوا :biggrin1:حداقل برای من یکی همین یک دونه عالیه . دیگه بخواد شاهکار کنند مطمئن باشید شاید یه تیزر یا یه تریلر کوتاه از بازی BT یا Rare نشون بدن . یعنی فقط یکی از اینها .
توی E3 میخوان مگس بپرونن اونوفت؟:d
فیل: جف میخوایم QB و چندتا ایندی نشون بدیم!
مطمئن باشید شاید یه تیزر یا یه تریلر کوتاه از بازی BT یا Rare نشون بدن .
آره عمم تاییدش کرده:dجایی تائید شده این فرمایش شما ؟!![]()
من ryse بازي نكردم ولي DR3 خيلي خوبه :dدوستانی که دوبازی deadrising 3 و ryse رو انجام دادند کدوم یکی بهتره به نظرشون؟
از نظر کلی LocoCycle هم amazing game هستبنده خدا بلک تاسک بازیش 6-2015 میاد اونوقت تو VGX تریلر از بازی نشون بدن؟:dRare هم که فکر نکنم چیزی تو چنته داشته باشه!
همون QB+چندتا ایندی+توضیح بیشتر در مورد ID@Xbox + بازی کینکتی..جف کلی به اینا میگه 'lot of cool stuff![]()
من ryse بازي نكردم ولي DR3 خيلي خوبه :d
برداشتم اینه که مایکروسافت بهش پول داده >:d<این گفته های برنامه نویس بخش گرافیکی بازی ویچر 3 هستش برداشت شما دوستان از این گفته ها به نظرتون چیه ؟؟؟!!!
این گفته های برنامه نویس بخش گرافیکی بازی ویچر 3 هستش برداشت شما دوستان از این گفته ها به نظرتون چیه ؟؟؟!!!
"On the PS4 it's very good to have the fast memory," said Balázs Török, "everyone is really happy about that - but the problem is the game has to function on everything.
"No we are not holding it back," he added, "it's just we are not at the stage right now to go in and optimise on each platform specifically. We want to make the game and the whole engine run on everything, with all the features and bells and whistles, and then just optimise, optimise, optimise.
"I don't see a major power difference. The memory is very different but I already said that before. Pure computation power, if you just measure that, there's no major difference."
مگه نینتندوئه؟تا الان هم مایکروسافت سنت شکنی زده تو نسل جدید انقدر انحصاری معرفی کرده:dاوف ! :dسال های اول کنسوله و مطمئن باش انحصاری به اندازه ی کافی برای اون موقع هست !! :dفقط پروژه های دوم استدیو های 1st Party ـشون بسه !! :d
نه درست گرفتم:dاشاره به سابقه ی این بابا در تعریفش از چیزای خوب بود!یه جماعتی رو خون به جگر کرده این :dاشتباه گرفتی !! :d
ریش گرو بذاریم بیخیال میشِی؟به نظرم کیفیت بازیو فدای X1 میکنن.