همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان این نقد و برسی کنسول XBOX-ONE به زبان فارسی دیروز ساختم امیداورم خوشتون بیاد
به یکی از بچه های تحریریه (Dark War) پی ام دادم بزارتش تو صفحه اصلی ظاهرا نیستش ، اگر کسی از مدیران این پست رو دید زحمتشو بکشه
یکم مشکل صدا دارم ، دوستانی که در زمینه ضبط صدا وارد هستن pm بدن یه سوال در مورد میکروفون و ضبط صدا دارم

[video=aparat;UvoNp]http://www.aparat.com/v/UvoNp[/video]

لینک کیفیت SD با حجم 30 مگابایت از آپارات

لینک دانلود با کیفیت HD و حجم 98 مگابایت از مدیافایر

ماشلا بچه ها اینجا انتظاری که از مراسم VGX دارن حتی نمیشه تو مراسم E3 انتظار داشت :دی ما نصف همین انتظار ها را از E3 داریم ولی یک سومش براورده نمیشه ! :دی

تو مراسم E3 همین که میخوان QB را گیم پلی نشون بدن باید کلامون را بندازیم هوا :دی حداقل برای من یکی همین یک دونه عالیه . دیگه بخواد شاهکار کنند مطمئن باشید شاید یه تیزر یا یه تریلر کوتاه از بازی BT یا Rare نشون بدن . یعنی فقط یکی از اینها .

من خودم شخصا بیشتر از BT که بخواد بازی جدیدشون را نشون بده انتظار دارم Rare نشون بده ! Rare یه تیم دوم داره که وظیفه بازی های هارد کور ساختن هست یعنی کارشون کینکت نیست یه استودیوی فوق العاده با استعداد و خلاقی هستند که مایکروسافت زده لهش کرده متاسفانه ! یعنی خاک بر سر ها حتی به نظر من نیاز نبود استودیوی دیگه تاسیس کنه یعنی میتونستند چند برنامه نویس قدر تو زمینه گرافیک تو خود Rare بیارن گیم پلی و بقیه چیزها به عهده RARE ! میشد گفت شاهکار میساختن . جالب هم هست این استودیو تو هر سبکی هم میتونند خلاق باشن! نگاه به کارنامشون بکنید متوجه میشد .

تو مراسم E3 همین که میخوان QB را گیم پلی نشون بدن باید کلامون را بندازیم هوا
:biggrin1:
حداقل برای من یکی همین یک دونه عالیه . دیگه بخواد شاهکار کنند مطمئن باشید شاید یه تیزر یا یه تریلر کوتاه از بازی BT
یا Rare نشون بدن . یعنی فقط یکی از اینها .
بنده خدا بلک تاسک بازیش 6-2015 میاد اونوقت تو VGX تریلر از بازی نشون بدن؟:dRare هم که فکر نکنم چیزی تو چنته داشته باشه!
همون QB+چندتا ایندی+توضیح بیشتر در مورد ID@Xbox + بازی کینکتی..جف کلی به اینا میگه 'lot of cool stuff:))

توی E3 میخوان مگس بپرونن اونوفت؟:-/:d

اوف ! :d سال های اول کنسوله و مطمئن باش انحصاری به اندازه ی کافی برای اون موقع هست !! :d فقط پروژه های دوم استدیو های 1st Party ـشون بسه !! :-":d

فیل: جف میخوایم QB و چندتا ایندی نشون بدیم!

اشتباه گرفتی !! :d

Gartall

مطمئن باشید شاید یه تیزر یا یه تریلر کوتاه از بازی BT یا Rare نشون بدن .

اونا برای E3 2014 ! :d
امیدوارم شماره ی بعدی Perfect Dark یا Kameo باشه !

20196456826827304613.jpg

89206514153819728227.jpg

:bighug::d

http://forum.bazicenter.com/thread77453/page163/#post2959051
:((

بنده خدا بلک تاسک بازیش 6-2015 میاد اونوقت تو VGX تریلر از بازی نشون بدن؟:dRare هم که فکر نکنم چیزی تو چنته داشته باشه!
همون QB+چندتا ایندی+توضیح بیشتر در مورد ID@Xbox + بازی کینکتی..جف کلی به اینا میگه 'lot of cool stuff:))
از نظر کلی LocoCycle هم amazing game هست :)) من دلم Geometry wars 2 می خواد :(

هنوز که هنوزه در شگفتم چجوری مایکروسافت شاهکاری مثل Kameo رو دنبالش رو نساخت ؟؟؟!!!! )x

اولین بازی بود که روی ایکس باکس 360 بازی کردم و در زمانی که اومده بود قدرت کنسول ایکس باکس 360 روبه رخ کشید واقعا بازی عالی بود :(

آخرین ویرایش:
این گفته های برنامه نویس بخش گرافیکی بازی ویچر 3 هستش برداشت شما دوستان از این گفته ها به نظرتون چیه ؟؟؟!!!

"On the PS4 it's very good to have the fast memory," said Balázs Török, "everyone is really happy about that - but the problem is the game has to function on everything.

"No we are not holding it back," he added, "it's just we are not at the stage right now to go in and optimise on each platform specifically. We want to make the game and the whole engine run on everything, with all the features and bells and whistles, and then just optimise, optimise, optimise.

"I don't see a major power difference. The memory is very different but I already said that before. Pure computation power, if you just measure that, there's no major difference."

این گفته های برنامه نویس بخش گرافیکی بازی ویچر 3 هستش برداشت شما دوستان از این گفته ها به نظرتون چیه ؟؟؟!!!

"On the PS4 it's very good to have the fast memory," said Balázs Török, "everyone is really happy about that - but the problem is the game has to function on everything.

"No we are not holding it back," he added, "it's just we are not at the stage right now to go in and optimise on each platform specifically. We want to make the game and the whole engine run on everything, with all the features and bells and whistles, and then just optimise, optimise, optimise.

"I don't see a major power difference. The memory is very different but I already said that before. Pure computation power, if you just measure that, there's no major difference."

به نظرم کیفیت بازیو فدای X1 میکنن.

اوف !
:d
سال های اول کنسوله و مطمئن باش انحصاری به اندازه ی کافی برای اون موقع هست !!
فقط پروژه های دوم استدیو های 1st Party ـشون بسه !!
:-":d
مگه نینتندوئه؟تا الان هم مایکروسافت سنت شکنی زده تو نسل جدید انقدر انحصاری معرفی کرده:d
---
امیدوارم نزنه تو کار ایندی پیندی که زوره آدم 500$ بالای کنسول بده هی ایندی براش معرفی کنن:d
اشتباه گرفتی !!
نه درست گرفتم:dاشاره به سابقه ی این بابا در تعریفش از چیزای خوب بود!یه جماعتی رو خون به جگر کرده این :d
به نظرم کیفیت بازیو فدای X1 میکنن.
ریش گرو بذاریم بیخیال میشِی؟:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or