همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

در مورد rare چند صفحه پیش گفته بودم :دی

علاقه مندم یه نسخه از conker بسازن:(:biggrin1:​
حالا حتی اینم که نه حداقل kameo . هرچی هست که خداکنه باز از این پروژه های کینکتی نده ماکرو به Rare :|

اگه یادتون باشه تو تاپیک گفته بودم بامپر ها مشکل دارن.جالبه امروز رفتم سراغ دسته و متوجه شدم اون قسمت که بی حرکت بود الان حرکت میکنه:d
و مشکلش بر طرف شده :d

استور مایکروسافت یه Day one جدید داده!:d
که حاوی 2 تا بازی Ryse و Forza هست و یک گلد 12 ماه هم داره قیمت هم 700دلار:d
Xbox One Day One bundles available on Microsoft Store | VG247
البته دو تا بازیرو خود خریدار میتونه انتخاب کنه

77708713602161798863.png

[FONT=wf_SegoeUISemilight]$699.95(save $50)[/FONT]
[FONT=wf_SegoeUI]was $749.95[/FONT]

البته دو تا بازیرو خود خریدار میتونه انتخاب کنه

77708713602161798863.png

[FONT=wf_SegoeUISemilight]$699.95(save $50)[/FONT]
[FONT=wf_SegoeUI]was $749.95[/FONT]

من نمیفهمم چجوری 50$ سیو شده؟
خود کنسول 500$ + 2 تا بازی که میشه 120$ + لایو 1 ساله 50$ میشود 670$ :دی
تازه 30$ هم ضرر میکنی:دی
البته اون گارانتی 3 ساله هم جالبه! چون من چیزی از قیمتش نمیدونم ولی شدیدا شبیه به apple care میمونه:دی

اگه یادتون باشه تو تاپیک گفته بودم بامپر ها مشکل دارن.جالبه امروز رفتم سراغ دسته و متوجه شدم اون قسمت که بی حرکت بود الان حرکت میکنه:d

فک کنم اول انقدر هایپ شده بودی خوب بامپر ها رو فشار نمی دادی :d

ولی خیالمو راحت کردی .

الان دیگه هیچ ضعفی نسبت به کنترولر 360 نداره ؟

quote_icon.png
نوشته شده توسط Bahram B

یعنی چی؟خودشو شفا داده؟:biggrin1:
دیگه چی از یک کنسول میخواین؟:biggrin1:

ریش گرو بذاریم بیخیال میشِی؟:|
فقط ریش تو رو قبول میکنم :)
اونم هنوز در نیامده :دی>:)

به نظرم کیفیت بازیو فدای X1 میکنن.
میگه من تغییر چشمگیری مشاهده نمی کنم، این بخشش رو اگر بخوام ترجمه کنیم که میشه : حافظه خیلی متفاوت که البته احتمالا منظورش اینه که روی کاغذ که تفاوت زیادی داره در ادامش هم میگه ؛ اما همانطوری که پیشتر هم گفتم اگر فقط بخواهیم از نظر Pure computation power = قدرت محاسبه خالص ، هیچ تغییر چشمگیری مشاهده نمیشه

خلاصه : تجربه رو کاغذ متفاوت ولی در عمل همان آش و همان کاسه !!!

"I don't see a major power difference. The memory is very different but I already said that before. Pure computation power, if you just measure that, there's no major difference."

والا من از صحبت هاش این رو برداشت کردم که مجموع حرف اش میگه در عمل قدرت محاسبات هر دو کنسول نزدیک به هم هستش . نمیدونم شاید دارم اشتباه میکنم :-/

به هر حال صبر میکنیم تا بازی های بیشتری بیاد خصوصا همین بازی ویچر 3 و به نظرم بعدش میتونیم به یه جمع بندی برسیم .

آخرین ویرایش:
مگه نینتندوئه؟تا الان هم مایکروسافت سنت شکنی زده تو نسل جدید انقدر انحصاری معرفی کرده:d

:arrowd:
فقط پروژه های دوم استدیو های 1st Party ـشون بسه !! :-":d

چرا یکی دیگه رو مثال نزدی ؟!:-":d
343 تیم دومش داره روی پروژه ای غیر Halo کار می کنه . LionHead یه بازی به غیر از FL داره میسازه . Rare هم همین طور . همینا اگر باشه بسه دیگه !! :d
حالا قراره کنسول 2014 توی ژاپن لانچ بشه یعنی نمی خوان 2تا ژاپنی بسند رو کنن ؟! :d
داریم درباره مایکروسافت حرف می زنیم درست ولی سال های اوله هنوز !! :>

نه درست گرفتم:dاشاره به سابقه ی این بابا در تعریفش از چیزای خوب بود!یه جماعتی رو خون به جگر کرده این :d

:arrowd:
فیل: جف میخوایم QB و چندتا ایندی نشون بدیم!

حالا گرفتی ؟! :d این ها با هم تناقض دارن !! :-":d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or