همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

در مورد rare چند صفحه پیش گفته بودم :دی

علاقه مندم یه نسخه از conker بسازن:(:biggrin1:​
حالا حتی اینم که نه حداقل kameo . هرچی هست که خداکنه باز از این پروژه های کینکتی نده ماکرو به Rare :|

اگه یادتون باشه تو تاپیک گفته بودم بامپر ها مشکل دارن.جالبه امروز رفتم سراغ دسته و متوجه شدم اون قسمت که بی حرکت بود الان حرکت میکنه:d
و مشکلش بر طرف شده :d

استور مایکروسافت یه Day one جدید داده!:d
که حاوی 2 تا بازی Ryse و Forza هست و یک گلد 12 ماه هم داره قیمت هم 700دلار:d
Xbox One Day One bundles available on Microsoft Store | VG247
البته دو تا بازیرو خود خریدار میتونه انتخاب کنه

77708713602161798863.png

[FONT=wf_SegoeUISemilight]$699.95(save $50)[/FONT]
[FONT=wf_SegoeUI]was $749.95[/FONT]

البته دو تا بازیرو خود خریدار میتونه انتخاب کنه

77708713602161798863.png

[FONT=wf_SegoeUISemilight]$699.95(save $50)[/FONT]
[FONT=wf_SegoeUI]was $749.95[/FONT]

من نمیفهمم چجوری 50$ سیو شده؟
خود کنسول 500$ + 2 تا بازی که میشه 120$ + لایو 1 ساله 50$ میشود 670$ :دی
تازه 30$ هم ضرر میکنی:دی
البته اون گارانتی 3 ساله هم جالبه! چون من چیزی از قیمتش نمیدونم ولی شدیدا شبیه به apple care میمونه:دی

اگه یادتون باشه تو تاپیک گفته بودم بامپر ها مشکل دارن.جالبه امروز رفتم سراغ دسته و متوجه شدم اون قسمت که بی حرکت بود الان حرکت میکنه:d

فک کنم اول انقدر هایپ شده بودی خوب بامپر ها رو فشار نمی دادی :d

ولی خیالمو راحت کردی .

الان دیگه هیچ ضعفی نسبت به کنترولر 360 نداره ؟

quote_icon.png
نوشته شده توسط Bahram B

یعنی چی؟خودشو شفا داده؟:biggrin1:
دیگه چی از یک کنسول میخواین؟:biggrin1:

ریش گرو بذاریم بیخیال میشِی؟:|
فقط ریش تو رو قبول میکنم :)
اونم هنوز در نیامده :دی>:)

به نظرم کیفیت بازیو فدای X1 میکنن.
میگه من تغییر چشمگیری مشاهده نمی کنم، این بخشش رو اگر بخوام ترجمه کنیم که میشه : حافظه خیلی متفاوت که البته احتمالا منظورش اینه که روی کاغذ که تفاوت زیادی داره در ادامش هم میگه ؛ اما همانطوری که پیشتر هم گفتم اگر فقط بخواهیم از نظر Pure computation power = قدرت محاسبه خالص ، هیچ تغییر چشمگیری مشاهده نمیشه

خلاصه : تجربه رو کاغذ متفاوت ولی در عمل همان آش و همان کاسه !!!

"I don't see a major power difference. The memory is very different but I already said that before. Pure computation power, if you just measure that, there's no major difference."

​

والا من از صحبت هاش این رو برداشت کردم که مجموع حرف اش میگه در عمل قدرت محاسبات هر دو کنسول نزدیک به هم هستش . نمیدونم شاید دارم اشتباه میکنم :-/

به هر حال صبر میکنیم تا بازی های بیشتری بیاد خصوصا همین بازی ویچر 3 و به نظرم بعدش میتونیم به یه جمع بندی برسیم .

آخرین ویرایش:
مگه نینتندوئه؟تا الان هم مایکروسافت سنت شکنی زده تو نسل جدید انقدر انحصاری معرفی کرده:d

:arrowd:
فقط پروژه های دوم استدیو های 1st Party ـشون بسه !! :-":d

چرا یکی دیگه رو مثال نزدی ؟!:-":d
343 تیم دومش داره روی پروژه ای غیر Halo کار می کنه . LionHead یه بازی به غیر از FL داره میسازه . Rare هم همین طور . همینا اگر باشه بسه دیگه !! :d
حالا قراره کنسول 2014 توی ژاپن لانچ بشه یعنی نمی خوان 2تا ژاپنی بسند رو کنن ؟! :d
داریم درباره مایکروسافت حرف می زنیم درست ولی سال های اوله هنوز !! :>

نه درست گرفتم:dاشاره به سابقه ی این بابا در تعریفش از چیزای خوب بود!یه جماعتی رو خون به جگر کرده این :d

:arrowd:
فیل: جف میخوایم QB و چندتا ایندی نشون بدیم!

حالا گرفتی ؟! :d این ها با هم تناقض دارن !! :-":d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or