@Romell
اینکه دوکیت دیر بدستشون رسیده قبول و وقت کافی برای optimize کردن نداشتن هم قبول ولی اینکه بگیم,با سخت افزار آشنایی ندارنو زیاد قبول ندارم,درست که فرق داره با پی سی ولی آنچنان نیست.همین کرایتک گفته بود بعد از اینکه دوکیت وان رو دریافت کردن کمتر از یک هفته طول کشید تا بازی رو بتونن روی وان اجرا کنن و گفته بودن بازی سازی برای وان خیلی راحته و مانند پی سی میمونه.
محدود بودن کنسولا خیلی عالیه,سازنده ها رو مجبور میکنه که بهینه سازی انجام بدن نه اینکه تکسچر 5گیگی رو یه جا لود کنن.نسل قبل به نظرمن خیلی خوب بود و آخر نسل با GTA و tlouو beyond به اوجش رسید که اصلا کسی انتظار همچین چیزایی رو نداشت و سازنده ها با پیشرفت برنامه نویساشون و بهینه سازیای که انجام دادن موفق شدن.این نسل هم در این زمینه مستثنا نیست مطمئنا سالهای آینده چیزای خیلی بهتری میبینیم ولی من اینو به خیلی خفن بودن کنسولا نمیدونم بلکه هنر سازنده هاست.این نسل فقط یه کم دست سازنده ها رو بازتر کرد و اینکه پیچیدگی رو براشون کمتر کرده.
با این حرفت کاملا موافقم,نسل بعد بیشتر انقلاب نرم افزاریه.
- - -ویرایش - - -
من با مانیتور بازی میکنمخیلی تغییر میبینم
مقایسه عکسا رو ببین:
Next-Gen Face-Off: Call of Duty: Ghosts • Face offs • Eurogamer.net
به نظرت 720 با 1080 فرقی نمیکنه؟اینی که من میبینم انگاری یه نسل عقبتره
البته CoD استثناستو ضعف در این زمینه رو تقصیر وان نمیدونم چون انجین آپدیت شده بازی به شدت آشغاله
برا همین سازنده های ocolus میگفتن وان و 4 سخت افزارشون محدوده برا اینکار؟کینکت هم پردازش صداش فعلا برعهده GPUه و بعدا هم میره رو کارت صدا
من از اینجور چیزا حالیم نمیشه شاید بشه,بیاد چه بهتر,نیاد هم امیدی نداشتم که ناامید بشم![]()
خب اونوقت از اونور DF میاد میگه 900 ـه رایز کیفیتش از 1080 هایی که تا حالا اومدن بهتره. فقط مسئله تعداد نیست ! کیفیت پیکسل هم مهمه که اینجا ثابت میکنه 900 میتونه از 1080 هم بهتر باشه. واقعا رزولوشن چیزی نیست که بخواد باعث شه من تصمیم بگیرم چی بخرم :d بازیه ! که به شخصه تا وقتی هیلو وجود داره، کنسول اولم همیشه xbox هست ! بحمدالله هم به جز هیلو هرچی دوست دارم مولتیه :d در نتیجه من واقعا واسم مهم نیست رزولوشن و این حرفا و رو یه چیزه خاص مثلا رفتم PS خریدم (قبلا GOW3 اینجا هم احتمالا Order که اینا هم فقط و فقط به خاطر داستان و تمشون هست که خیلی بهم میخوره نه چیزه دیگه).
بستگی داره VR رو چجوری بسازن. MS Research حدود 11 تا پروژه VR داره. از هولوگرام مثل Star Wars و Mass Effect بگیر (که ویدیو هاشون رو لایو گذاشتن مثل Vermeer که میتونین سرچ کنین) بیا تا Fortaleza ! فقط بحث سخت افزار نیست. اگه فقط یه راه بود برای همچین چیزی که الآن تو MS Research جای 11 تا پروژه میومدن همه رو میکردن یکی. ولی خب محتمل ترین اینجا Fortaleza هست چون از اسلاید های مایکروسافت که لیک شد، توش بوده (چیزی که تک تکش درست بوده. از سخت افزار تا برنامه ریزی و ...) بعد هم پتنت های ثبت شدش نشون میده که یه دوربین میخواد که اینجا کینکت هست. حالا اینکه چجوری کار میکنه نمیدونم چون اگه میدونستم الان اونجا داشتم کار میکردم :d
آخرین ویرایش: