همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

@Romell
اینکه دوکیت دیر بدستشون رسیده قبول و وقت کافی برای optimize کردن نداشتن هم قبول ولی اینکه بگیم,با سخت افزار آشنایی ندارنو زیاد قبول ندارم,درست که فرق داره با پی سی ولی آنچنان نیست.همین کرایتک گفته بود بعد از اینکه دوکیت وان رو دریافت کردن کمتر از یک هفته طول کشید تا بازی رو بتونن روی وان اجرا کنن و گفته بودن بازی سازی برای وان خیلی راحته و مانند پی سی میمونه.
محدود بودن کنسولا خیلی عالیه,سازنده ها رو مجبور میکنه که بهینه سازی انجام بدن نه اینکه تکسچر 5گیگی رو یه جا لود کنن.نسل قبل به نظرمن خیلی خوب بود و آخر نسل با GTA و tlouو beyond به اوجش رسید که اصلا کسی انتظار همچین چیزایی رو نداشت و سازنده ها با پیشرفت برنامه نویساشون و بهینه سازیای که انجام دادن موفق شدن.این نسل هم در این زمینه مستثنا نیست مطمئنا سالهای آینده چیزای خیلی بهتری میبینیم ولی من اینو به خیلی خفن بودن کنسولا نمیدونم بلکه هنر سازنده هاست.این نسل فقط یه کم دست سازنده ها رو بازتر کرد و اینکه پیچیدگی رو براشون کمتر کرده.

با این حرفت کاملا موافقم,نسل بعد بیشتر انقلاب نرم افزاریه.

- - -ویرایش - - -

من با مانیتور بازی میکنم :دی خیلی تغییر میبینم :دی
مقایسه عکسا رو ببین:
Next-Gen Face-Off: Call of Duty: Ghosts • Face offs • Eurogamer.net
به نظرت 720 با 1080 فرقی نمیکنه؟اینی که من میبینم انگاری یه نسل عقبتره:دی
البته CoD استثناست :دی و ضعف در این زمینه رو تقصیر وان نمیدونم چون انجین آپدیت شده بازی به شدت آشغاله :|
برا همین سازنده های ocolus میگفتن وان و 4 سخت افزارشون محدوده برا اینکار؟کینکت هم پردازش صداش فعلا برعهده GPUه و بعدا هم میره رو کارت صدا :|
من از اینجور چیزا حالیم نمیشه شاید بشه,بیاد چه بهتر,نیاد هم امیدی نداشتم که ناامید بشم :دی

خب اونوقت از اونور DF میاد میگه 900 ـه رایز کیفیتش از 1080 هایی که تا حالا اومدن بهتره. فقط مسئله تعداد نیست ! کیفیت پیکسل هم مهمه که اینجا ثابت میکنه 900 میتونه از 1080 هم بهتر باشه. واقعا رزولوشن چیزی نیست که بخواد باعث شه من تصمیم بگیرم چی بخرم :d بازیه ! که به شخصه تا وقتی هیلو وجود داره، کنسول اولم همیشه xbox هست ! بحمدالله هم به جز هیلو هرچی دوست دارم مولتیه :d در نتیجه من واقعا واسم مهم نیست رزولوشن و این حرفا و رو یه چیزه خاص مثلا رفتم PS خریدم (قبلا GOW3 اینجا هم احتمالا Order که اینا هم فقط و فقط به خاطر داستان و تمشون هست که خیلی بهم میخوره نه چیزه دیگه).

بستگی داره VR رو چجوری بسازن. MS Research حدود 11 تا پروژه VR داره. از هولوگرام مثل Star Wars و Mass Effect بگیر (که ویدیو هاشون رو لایو گذاشتن مثل Vermeer که میتونین سرچ کنین) بیا تا Fortaleza ! فقط بحث سخت افزار نیست. اگه فقط یه راه بود برای همچین چیزی که الآن تو MS Research جای 11 تا پروژه میومدن همه رو میکردن یکی. ولی خب محتمل ترین اینجا Fortaleza هست چون از اسلاید های مایکروسافت که لیک شد، توش بوده (چیزی که تک تکش درست بوده. از سخت افزار تا برنامه ریزی و ...) بعد هم پتنت های ثبت شدش نشون میده که یه دوربین میخواد که اینجا کینکت هست. حالا اینکه چجوری کار میکنه نمیدونم چون اگه میدونستم الان اونجا داشتم کار میکردم :d

آخرین ویرایش:
خب اونوقت از اونور DF میاد میگه 900 ـه رایز کیفیتش از 1080 هایی که تا حالا اومدن بهتره. فقط مسئله تعداد نیست ! کیفیت پیکسل هم مهمه که اینجا ثابت میکنه 900 میتونه از 1080 هم بهتر باشه. واقعا رزولوشن چیزی نیست که بخواد باعث شه من تصمیم بگیرم چی بخرم :d بازیه ! که به شخصه تا وقتی هیلو وجود داره، کنسول اولم همیشه xbox هست ! بحمدالله هم به جز هیلو هرچی دوست دارم مولتیه :d در نتیجه من واقعا واسم مهم نیست رزولوشن و این حرفا و رو یه چیزه خاص مثلا رفتم PS خریدم (قبلا GOW3 اینجا هم احتمالا Order که اینا هم فقط و فقط به خاطر داستان و تمشون هست که خیلی بهم میخوره نه چیزه دیگه).
900 خیلی بیشتر از 720 :دی منم به 900 راضیم ولی 720 انصافا خیلی ضایست :|.
منم کاری به اینکارا ندارم فقط به خاطر یه بازی کنسول بعدیمو میخرم که اونم مشخصه چیه :دی(شایدم کلا سراغ نسل بعد نرم :|)
ولی بحثش که اشکال نداره.یه چیزی هم به اطلاعاتمون اضافه میشه :دی.
HMV
yahoo_4.gif
His Master's Voice
HMVدیگه چیه؟:دی

آخرین ویرایش:
فک کنم اول انقدر هایپ شده بودی خوب بامپر ها رو فشار نمی دادی :d

ولی خیالمو راحت کردی .

الان دیگه هیچ ضعفی نسبت به کنترولر 360 نداره ؟
:d
به خاطر DR 3 چون از بامپر ها زياد استفاده كردم درست شد.البته LB از RB نرم تر شده(به خاطر استفاده بيشتر :d )
نه نداره :d

والا من موندم بعضی ها چه انتظاری از نسل بعد داشتند که براورده نشده ؟! حالا میگن هم مثل نسل قبل نبوده ! لول :دی اتفاقا این نسل جدید از نسل قبلی خیلی بهتر عمل کرده و انتظارات را کاملا براورده کرده برعکس نسل قبل ! مگه ما تو نسل قبل تو عناوین لانچ چیزه خفن با گرافیک خفن داشتیم ؟! باز این نسل حداقل مثلا x1 را در نظر بگیریم بازیهای ryse و forza5 وجود داره که از هر لحاظ جواب گوی این نسل بوده و شروعش بسیار قویتر از نسل قبل هست .

واقعا جالبه که یه عده تو عناوین لانچ انتظار تحول بزرگ دارن که اتفاقا از این نظر قویتر از نسل قبل هست . حالا شما وایسید برای سال دوم که باز به نظر من با حضور عناوینی مثل QB و HALO 5 کاملا جوابگو میشه .

والا من موندم بعضی ها چه انتظاری از نسل بعد داشتند که براورده نشده ؟! حالا میگن هم مثل نسل قبل نبوده ! لول :دی اتفاقا این نسل جدید از نسل قبلی خیلی بهتر عمل کرده و انتظارات را کاملا براورده کرده برعکس نسل قبل ! مگه ما تو نسل قبل تو عناوین لانچ چیزه خفن با گرافیک خفن داشتیم ؟! باز این نسل حداقل مثلا x1 را در نظر بگیریم بازیهای ryse و forza5 وجود داره که از هر لحاظ جواب گوی این نسل بوده و شروعش بسیار قویتر از نسل قبل هست .

واقعا جالبه که یه عده تو عناوین لانچ انتظار تحول بزرگ دارن که اتفاقا از این نظر قویتر از نسل قبل هست . حالا شما وایسید برای سال دوم که باز به نظر من با حضور عناوینی مثل QB و HALO 5 کاملا جوابگو میشه .
باشه بابا :|
نسل قبل زمان خودش خوب بود.
این یکی جالبتره,بعضیا میان گرافیک لانچ الان رو با گرافیک 8سال قبل مقایسه میکنن.
لانچ نسل قبل رو با عناوین سال قبلش مقایسه کن.
لانچ این نسل هم با عناوین دو سال پیش مقایسه کن.
نتیجه رو هم پیش خودت نگه دار.

چرا هیشکی منو دوس نداره ؟؟؟:(=((
ما هم دوست داریم:x:d
نه نمیشه[2]:d
---------------------------
2 سال که صبر کنین کلی عنوان به معنای واقعی نسل بعدی میان، اولیش همین Titanfall هست، بعدش The Crew و Watch Dogs و The Division بعدش HALO و Destiny. دیگه از نسل بعد چی میخواین؟!:d

باشه بابا :|
نسل قبل زمان خودش خوب بود.
این یکی جالبتره,بعضیا میان گرافیک لانچ الان رو با گرافیک 8سال قبل مقایسه میکنن.
لانچ نسل قبل رو با عناوین سال قبلش مقایسه کن.
لانچ این نسل هم با عناوین دو سال پیش مقایسه کن.
نتیجه رو هم پیش خودت نگه دار.
نسل قبل کسی شکایتی نداشت ! ولی الان شکایت دارن ؟! چرا ؟ این نسل از نسل قبلی خیلی قویتر شروع شده و حداقل یدونه بازی نسل بعد واقعی دیدیم مثل RYSE . اولا شما نمیتونی عناوین 1 سال پیش نسل قبل را با عناوین لانچ مقایسه کنی واقعا مقایسه بیخودیه ! دوم اینکه شاید از لخاظ بصری اره ولی از لحاظ تکنیکی همشون زیر RYSE له میشن !
کلا جالبه شما از لانچ یه نسل یه تحول بزرگ دارید در حاله اینکه کاملا انتظار بیجایی هست ! بی جا هست چون شما این را حساب کتاب نمیکنی که وقتی سازنده وارد به نسل بعد میشه لازم به انجین نسل بعدی هم داره ! که متاسفانه عناوین لانچ این نسل همشون انجین های نسل قبلی هستند . یدونه کرای انجین بیشنون واقعا نسل بعدی بود که نتیجش را هم دیدیم .
کلا جالبه که واسه من تو 1 ماه اول نسلا تصمیم بگیری که دقیقا من از این کار خیلی بدم میاد شما صبر کن یه 5 ماه بعد نظر قطعی بده ! به ورود به نسل بعد که مثلا قراره 5 سال حداقل ادامه پیدا کنه تو روز اول نتیجه گیری ؟!

در مورد لانچ نسل قبل با عناوین سال قبلش هم اتفاقا برعکس اصلا هیچ برتری محسوسی وجود نداشت همون زمان عناوینی مثل DOOM3 و HL2 بودن و هیچ برتریه قابل ملاحظه ای وجود نداشت ! ولی الان شما RYSE را با هر عنوانی که دلت میخواد با سال قبلش مقایسه کن بببینیم از لحاظ تکنیکی چند چندیم و حتی بصری ؟!

آخرین ویرایش:
نسل قبل کسی شکایتی نداشت ! ولی الان شکایت دارن ؟! چرا ؟ این نسل از نسل قبلی خیلی قویتر شروع شده و حداقل یدونه بازی نسل بعد واقعی دیدیم مثل RYSE . اولا شما نمیتونی عناوین 1 سال پیش نسل قبل را با عناوین لانچ مقایسه کنی واقعا مقایسه بیخودیه ! دوم اینکه شاید از لخاظ بصری اره ولی از لحاظ تکنیکی همشون زیر RYSE له میشن !
کلا جالبه شما از لانچ یه نسل یه تحول بزرگ دارید در حاله اینکه کاملا انتظار بیجایی هست ! بی جا هست چون شما این را حساب کتاب نمیکنی که وقتی سازنده وارد به نسل بعد میشه لازم به انجین نسل بعدی هم داره ! که متاسفانه عناوین لانچ این نسل همشون انجین های نسل قبلی هستند . یدونه کرای انجین بیشنون واقعا نسل بعدی بود که نتیجش را هم دیدیم .
کلا جالبه که واسه من تو 1 ماه اول نسلا تصمیم بگیری که دقیقا من از این کار خیلی بدم میاد شما صبر کن یه 5 ماه بعد نظر قطعی بده ! به ورود به نسل بعد که مثلا قراره 5 سال حداقل ادامه پیدا کنه تو روز اول نتیجه گیری ؟!
من غلط کردم روز اول نتیجه گیری کردم :دی
خودت هم داری میگی نسل بعد خیلی قویتره,اگه از من نتیجه گیریه,از شما هم نتیجه گیریه :)
Frostbite3,engine forza5,engine killzone اینا نسل بعدی نیستن؟:دی
خب نسل قبل هم شروعش عنوان نسل بعدی دیدیم,در صورتی که قبل از اون همچون بازیایی نبود.نمیدونم چطور میگی لانچ نسل قبل خوب نبود :|
تازه دوسال پیش رو میگم :دی بتلفیلد3 روی پی سی,امسال هم بخوای کرایسیس3 هست:دی
ولش کن ادامه ندیم بهتره,من یه چیزه دیگه میگم شما یه چیزه دیگه :دی

عزیز من چیزی که تابلو هست پافساری نکن ! جدی میگم . این نسل به طرز تابلویی از نسل قبل شروعش قویتر بوده ! شما نسل قبل کدوم بازی WOW وجود داشت از لحاظ گرافیکی ؟! هیچ عنوانی که نسل بعدی باشه وجودنداشت تا که گیرز 1 اومد بعد از 1 سال . الان RYSE که لانچ این نسل اومده با کدوم عنوان لانچ نسل قبلی مقایسه میکنی ؟! من میتونم بگم نسل قبل لانچش بسیار ضعیفتر بود چون حتی ما عناوینی که 1 سال قبلش 2004 داشتیم مثل DOOM3 و HL2 دیگه برو تا اخرش .

ryse این نسل تو لانچ واقعا گرافیک نسل بعدی داره از من نپرس برو از چندین تا سایت که نقدش کردند بپرس !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or