همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

والا من موندم بعضی ها چه انتظاری از نسل بعد داشتند که براورده نشده ؟! حالا میگن هم مثل نسل قبل نبوده ! لول :دی اتفاقا این نسل جدید از نسل قبلی خیلی بهتر عمل کرده و انتظارات را کاملا براورده کرده برعکس نسل قبل ! مگه ما تو نسل قبل تو عناوین لانچ چیزه خفن با گرافیک خفن داشتیم ؟! باز این نسل حداقل مثلا x1 را در نظر بگیریم بازیهای ryse و forza5 وجود داره که از هر لحاظ جواب گوی این نسل بوده و شروعش بسیار قویتر از نسل قبل هست .

واقعا جالبه که یه عده تو عناوین لانچ انتظار تحول بزرگ دارن که اتفاقا از این نظر قویتر از نسل قبل هست . حالا شما وایسید برای سال دوم که باز به نظر من با حضور عناوینی مثل QB و HALO 5 کاملا جوابگو میشه .
مخصوصا از لحاظ داستانی و گیم پلی !!!

آخه مساله همش گرافیک نیست ! مساله نوآوریه , تو هر قسمتی ...
از نوآوری تو گیم ها بگیر تا طراحی , سخت افزار و ...
به نظرم اینکه این نسل بهتره کاملا درسته اما به هیچ وجه انقلاب نیست , به هیچ وجه ! میشه گفته پیشرفت ولی دریغ از ذره ای نوآوری :|
چه کنسول مایکروسافت چه کنسول سونی .

دوستان ايكس باكس برنامه اي شبيه به proxy ps3 داره ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
نه،البته تو Xbox 360 ميشد آپديت ها و دموي بازي هارو و .... با PC دانلود كرد و بعد با مثلا برنامه horizon ريخت روي Xbox 360،ممكنه در اينده اين برنامه براي Xbox one هم بياد ولي فعلا خبري نيست :d

نه،البته تو Xbox 360 ميشد آپديت ها و دموي بازي هارو و .... با PC دانلود كرد و بعد با مثلا برنامه horizon ريخت روي Xbox 360،ممكنه در اينده اين برنامه براي Xbox one هم بياد ولي فعلا خبري نيست :d

خب مگه proxy ps3 غير از دانلود اپديت و دمو .... كار ديگه اي هم ميكنه ؟

خب مگه proxy ps3 غير از دانلود اپديت و دمو .... كار ديگه اي هم ميكنه ؟

تا اونجايي كه من يادمه نه كار ديگه اي نميكنه.تنها خوبيش اينه كه ميتوني با حد اكثر سرعتي كه داري به وسيله PC بازي با آپديت و... كه مربوط به كنسول هاي سوني (ps3,ps vita و احتمالا pa4) دانلود كني

والا من موندم بعضی ها چه انتظاری از نسل بعد داشتند که براورده نشده ؟! حالا میگن هم مثل نسل قبل نبوده ! لول :دی اتفاقا این نسل جدید از نسل قبلی خیلی بهتر عمل کرده و انتظارات را کاملا براورده کرده برعکس نسل قبل ! مگه ما تو نسل قبل تو عناوین لانچ چیزه خفن با گرافیک خفن داشتیم ؟! باز این نسل حداقل مثلا x1 را در نظر بگیریم بازیهای ryse و forza5 وجود داره که از هر لحاظ جواب گوی این نسل بوده و شروعش بسیار قویتر از نسل قبل هست .

واقعا جالبه که یه عده تو عناوین لانچ انتظار تحول بزرگ دارن که اتفاقا از این نظر قویتر از نسل قبل هست . حالا شما وایسید برای سال دوم که باز به نظر من با حضور عناوینی مثل QB و HALO 5 کاملا جوابگو میشه .
کی گفته تویه نسل قبل عناوین خفن نداشتیم؟چه فایده که سازنده ها از همین الان شیره کنسول رو سر همین ryse و forza5 کشیدن بیرون تازه هر دوشون گند زدن نمراتش که هست میتونی ببینی همه چیز گرافیک نیست حالم داره از این گرافیک بهم میخوره من بازی ای میخوام که نشستم سرش حوصلم سر نره گرافیک برام یه 5 دقیقه جذابه بعد واسم عادی میشه من میگم ما تویه نسل قبلی 2 بار نسل بعد رو رویه کنسولهایه نسل قبل تجربه کردیم همین gta v که بازی میکنی باید ماله نسل بعد میبود که بازم دم این کنسولهای نسل قبل گرم که با این قدرتشون تونستن با x one و ps4 رقابت کنن به هر حال بهترین کنسولها همین x360 ps3 بودن دیگه نمیتونن دوران طلایی این دستگاها رو دوباره بسازن

آخرین ویرایش:
بچه ها یه چیز جالب:d
همون طور که میدونید استودیوی لیفت لندن قراره از 3 بازی رونمایی کنه که تمرکز اصلی بر روی ارتباط بین پلتفرم ها هست!:d حالا اخباری اومده مبنی بر اینکه مایکروسافت داره رو سیستمی کار میکنه به اسم Threshold که هر سه سیستم رو تقریبا یکی میکنه...یعنی مثلا یک App Store برای هر سه پلتفرم(موبایل ایکس باکس و کامپیوتر)
جالبیش اینه که Threshold یک اسم دیگه از Halo هست مثل اینکه مایکروسافت علاقه عجیبی به این بازی داره پروژه هاش همه اسماشون از رو اونه!
Xbox One, Windows and Windows Phone to be united by Threshold – rumour | VG247

بچه ها یه چیز جالب:d
همون طور که میدونید استودیوی لیفت لندن قراره از 3 بازی رونمایی کنه که تمرکز اصلی بر روی ارتباط بین پلتفرم ها هست!:d حالا اخباری اومده مبنی بر اینکه مایکروسافت داره رو سیستمی کار میکنه به اسم Threshold که هر سه سیستم رو تقریبا یکی میکنه...یعنی مثلا یک App Store برای هر سه پلتفرم(موبایل ایکس باکس و کامپیوتر)
جالبیش اینه که Threshold یک اسم دیگه از Halo هست مثل اینکه مایکروسافت علاقه عجیبی به این بازی داره پروژه هاش همه اسماشون از رو اونه!
Xbox One, Windows and Windows Phone to be united by Threshold ***8211; rumour | VG247

سیستم نیست :d آپدیت بعدی ویندوزه مثل Blue که بعد شد windows 8.1 و WP 8.1

یه چیز جالبی که درباره پروژه های Lift London وجود داره علاوه بر X1 ، همشون روی ویندوز فون و ویندوز 8 در دسترس و F2P هستن !! :d
باید ایده های خوفی داشته باشن ! :d شاید یه چیز مثل Dust 514 ربطش به Eve Online !
من نه می دونم و نه بازی کردم ولی شندیم که بازیکن ها توی Dust 514 روی پلی 3 یگان های پی سی بازها در Eve Online بودن !!
نمی دونم این ایده به بار نشست یا نه ، ولی با اینکه Dust 514 شکست خورد ایده ی خیلی جالبی داشت ! :d
اگر همچین ویژگی ها و ایده های خفنی داشته باشه و بتونه پلتفرم های مختلف رو به هم وصل کنه و ار لحاظ کیفی توی سطح خوبی باشه ، شاید بتونه موفق بشه !! :-":|

پ.ن : مگر این ها چند وقت که تاسیس شدن یهو می خوان سه تا پروژه که حداقل روی سه تا پلتفرم هست رو رونمایی کنن ؟! :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or