همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

97044292319144048926.jpg

:-s:d

dead rising 3 :d

عزیز میشه یکم درباره گیم پلی ددرایزینگ3 توضیح بدی؟چون نسخه 2 کمی تکراری بود و زیاد جذابیت نداشت این چطور؟
یک بازی میخوام که افلاینش مدت زیادی منو سرگرم کنه
یک سوال دیگه دد رایزینگ بخش افلاینش به غیر از بخش داستانی بخش دیگه ای هم داره؟
رایس چطور به غیر از بخش داستانی در افلاین بخش دیگه ای هم داره؟
ددرایزینگ مراحل فرعی داره؟
قربون دستت داداش گل

عزیز میشه یکم درباره گیم پلی ددرایزینگ3 توضیح بدی؟چون نسخه 2 کمی تکراری بود و زیاد جذابیت نداشت این چطور؟
یک بازی میخوام که افلاینش مدت زیادی منو سرگرم کنه
یک سوال دیگه دد رایزینگ بخش افلاینش به غیر از بخش داستانی بخش دیگه ای هم داره؟
رایس چطور به غیر از بخش داستانی در افلاین بخش دیگه ای هم داره؟
ددرایزینگ مراحل فرعی داره؟
قربون دستت داداش گل
تو تاپيك DR3 كه توضيح دادم درباره بازي ولي دوباره هم توضيح ميدم:d
براي من نسخه دوم تكراري نشد تا اخر بازي:d . اين نسخه هم با توجه به اين كه يك محيط شهري نسبتا بزرگ با كلي اسلحه و ماشين داره اصلا تكراري نميشه و نشد:d
بازي كه ماموريت فرعي خيلي داره + كلي هم چيزي داره كه تو شهر بايد دنبالشم بگردي و جمع كني.براي من 20 ساعت طول كشيد تا بازي تموم بشه(بازي 100% كامل كردم)
يك بخش nightmare هم داره كه همون بخش داستاني ولي محدوديت سيو و زماني داري
Co-op انلاين هم داره:d
Ryse يك بخش gladiator داره كه فكر كنم بشه افلاين انجامش داد،به صورته wave هست و بايد با دشمنان تو هر wave مبارزه كني(خودم بازي نكردم ولي ميدونم اينجوريه :d)

تو تاپيك DR3 كه توضيح دادم درباره بازي ولي دوباره هم توضيح ميدم:d
براي من نسخه دوم تكراري نشد تا اخر بازي:d . اين نسخه هم با توجه به اين كه يك محيط شهري نسبتا بزرگ با كلي اسلحه و ماشين داره اصلا تكراري نميشه و نشد:d
بازي كه ماموريت فرعي خيلي داره + كلي هم چيزي داره كه تو شهر بايد دنبالشم بگردي و جمع كني.براي من 20 ساعت طول كشيد تا بازي تموم بشه(بازي 100% كامل كردم)
يك بخش nightmare هم داره كه همون بخش داستاني ولي محدوديت سيو و زماني داري
Co-op انلاين هم داره:d
Ryse يك بخش gladiator داره كه فكر كنم بشه افلاين انجامش داد،به صورته wave هست و بايد با دشمنان تو هر wave مبارزه كني(خودم بازي نكردم ولي ميدونم اينجوريه :d)

خیلی خیلی خیلی ممنون عزیز
یک سوال دیگه ببخش اذیتت کردم ددرایزینگ بعد از اینکه تموم کردی بخش داستانی بازم میتونی برای خودت تو شهر بگردی و دور بزنی و زامبی بکشی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or