همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

ولی مهدی جان الان به شدت یک جو منفی به سمت ماکرو هست. الان واقعا ماکرو باید تا میتونه رو بازی حساب باز کنه. الان باید کاری که نسل قبل سونی کرد رو انجام بده. رو بازی خیلی مانور بده. امید وارم که بتونه:)
دوست عزیز من در حدی نیستم که برای مایکروسافت نظر بدم و منافعم هم از فروش بیشتر یا کمتر اونها تامین نمیشه در نهایت هر اتفاقی که بیوفته من فقط یه ناظرم و اینجا هم اینترنت هست و هیچ کدوم از ما همدیگرو نمیشناسه آخر سر همه میرن دنبال بقیه زندگی خودشون و هیچ اتفاق خاصی حتی تو بدترین سناریو نمیوفته.
یکی از خوبیای گیمرها اینه که خیلی فراموش کارن همین که اولین بازی پلی بشه و بهشون حال بده حتی اگر فن یه کنسول خاصی باشن سریع همه اخبار بدو فراموش میکنن و میرن دنبال عشق و حالشون به نظر من بازیای لانچ XO خوب هستن از اونطرف Xbox اینستال بیس بزرگی داره به همین راحتی نیست که همه چی تموم شده باشه تایتان فال و فورزا مطمئنن یه قشر بزرگ گیمر رو جذب میکنه و بعد از اون Halo و ... حتی خود سونی قبول داره رقابت تو این نسل مثل یه دوی ماراتن میمونه.
بحث منم سر مقایسه PS3 و x360 اصلا قدرت دوتا کنسول نبود بیشتر نظرم مقایسه شرایطشون بود من معمولا زیاد اهل فکت صادر کردن نیستم ولی الان حاضرم با همه شرط ببندم اختلاف دو کنسول روی موج دوم و سوم بازیا کم میشه و رقابت متمرکز میشه روی انحصاریهای بهتر. در مورد اینکه سونی اینقدر FP داره و مایکرو اینقدر پول داره و چه و چه هم نظری ندارم از آینده کسی خبر نداره عنوانی مثل آنچارتد رو کمتر کسی بعد از دیدن قسمت اولش به این اندازه نسبت به آیندش امیدوار بود همون اتفاق هر لحظه ممکنه در مورد یکی از IP های این نسل هم بیوفته شاید یه IP جدید معرفی بشه از هر چیزی که فکر میکنیم بهتر و موفق تر باشه.

کلن اینکه مجلس ترحیم برای کنسول و اینها همش مضخرفی بیش نیست!چون همون طور که بحث لانچ تایتل و اینا میشه سریع جواب میشنویم مگه نسل همین 1 ساله؟از اونرشم هست!از طرفی من حدس میزنم کیت های نهایی دیر به دست بازی سازا رسیده و اون تاخیری هم که سازنده BF ازش صحبت کرد احتمال زیاد برای وان بوده...اما منکره این نمیشه شد که دوباره یک جو منفی ایجاد میشه که خب زمان میبره تا درست بشه

رامین خیلی از حرفا و نطراتت رو قبول دارم ولی اینو حتما بخون این مقاله رو یه بازیساز که برای یوروگیمر سابقش تایید شده نوشته به قول خودش روی این پلتفرمها کار کرده PlayStation 2, Xbox, PlayStation 3, Xbox 360, PC, PS Vita, Nintendo DS, iPhone, Wii U, PlayStation 4 and Xbox One و الانم داره روی عنوان بزرگ نسل بعد کار میکنه و تا به حال از عنوانهایی که کار کرده بالای 35 میلیون نسخه شیپ شده.

The Secret Developers: what next-gen hardware balance means for gaming • Articles • Eurogamer.net

الان آدمایی مثل کوجیما و یرلی و کارمک و شینجی میکامی عقیده دارن دوتا کنسول یکسان هستن به نظر من نمیشه فقط روی بازیای لانچ قضاوت کرد.
مثلا یرلی عقیده داره Move engine های XO موثرن:

Crytek: the next generation • Interviews • Eurogamer.net

به نظر من مشکل اصلی سازنده ها در حال حاضر زمان هست که برای پورت بازی از PC به XO و جایگزین کردن eSRAM به جای Main memory و اسکیل کردن کدها برای بهره گرفتن از DME ها زمان کافی نداشتن مشکلی که تو PS4 موقع پورت وجود نداره.
در مورد API ای که تو Xbox one استفاده کردن رسما مایکروسافت اعلام کرده که اجازه دسترسی به سخت افزار رو تو پایین ترین حد به صورت مستقیم میده.
اینارو از بلاگ رسمی مایکروسافت نقل و قول میکنم:

Raising the Bar with Direct3D

چي بگم مهدي جان - هرچقدر هم نشه از 100 قدرت كنسول استفاده كرد- اگر استديو هاي سوني از ١٠٠ درصد قدرت محاسباتي ps4 استفاده كنند با gnm و فلان و بهمان كه قطعا هم ميتونن اينده باز هم در ابهام هست.

ايشالا كه بتونن از تكنيك هاي اختصاصي x one SOC در اينده بهتر استفاده كنن اما چيزي كه هست من اصلا اينده خوشي نميبينم. خدا كنه اشتباه كنم. البته اينكه اختلاف هاي بين اين ٢ تا كمتر ميشه من 100% قبول دارم شكي هم درش نيست اما من يكي شخصا انتظار تفاوت به خصوص اصلا نداشتم نه اينكه يكي 720 يكي 1080 :-|

البته من xone و به خاطر halo اون شده از زير خاك پول بيارم ميخرم و اگه به مولتي ها باشه با يك pc قوي جفت كنسول هاي نسل بعد رو دود ميكنم اما درمورد قدرت كنسول ها خوب نمي تونم فعلا ذهنم رو راضي كنم.

فعلا از امشب تا 3 ماه ديگه كه ميام اميدوارم خبر هاي خوبي رو بشنوم. حتما هم خواهم شنيد با خبر هايي درمورد HALO عزيزم

چه جالب دم ماکروسافت گرم یه کنسول ضعیفتر از رقیب ساخته که بازی سازی براش سخت تره=))خاک تو سرت

من هنوز هم باورم نمیشه ماکروسافت بعد از 360 بیاد یه کنسول بسازه که بازی ساختن و کار باهاش راحت نباشه
کجاش عجیبه که باور نمیکنی.؟؟کنسول ساخت ماکروسافتی که احمقانه ترین سیاست هارو برا نسل بعد داشت خب همینا با همین تفکر کنسول رو ساختن و متاسفانه میشه سیاست هارو تغییر داد ولی کنسول طراحی و ساخته شده رو نه:|

Xbox Consoles News: You don't need to own studios to make great games, argues Xbox One boss - Xbox 360 - The Official

Magazine

"Certain people will look at how many Microsoft-badged employees do you have versus Sony-badged employees, and when they start to weigh the different first parties," he continued. "And I know there are some people that want to own their own studio, be independent, drive their business, and go completely their own way, keep their own culture.

"And I respect that - if people want to work that way, we'll continue to work with them. I don't see it as a barrier to what we can do together. Whether it's Remedy, whether it's Insomniac, whether it's Crytek. So the relationship with Respawn? Obviously they have a publisher, EA, for their game, but it's a strong relationship and we feel great about what they're bringing to Xbox."

دقیقا روی صحبتش با ما هستش ! :d یعنی قراره از خریتشون کم بشه ؟! :d

آخرین ویرایش:
اینقدر با این خبر 720P خوشحال شدن اگه GT6 متاش بالای 85 بشه اینقدر خوشحال نمیشن :d
واقعا آدم خیلی باید خجسته باشه فکر کنه قدرت وان در همون حده . انشاالله بعد از یه مدت دوباره باید برن بشینن روی اژدهای خفته تا از داخل تخم خارج بشه :d

جالب اینه جماعتی که تا دیروز میگفتن مولتی قبول نیست چون لیدپلتفرم 360 بوده شروع به جشن گیری کردن:d
نمیدونم چرا زبونشون گرفته دیگه در مورد انحصاری صحبت نمیکنن از E3 :d

اینقدر با این خبر 720P خوشحال شدن اگه GT6 متاش بالای 85 بشه اینقدر خوشحال نمیشن :d
واقعا آدم خیلی باید خجسته باشه فکر کنه قدرت وان در همون حده . انشاالله بعد از یه مدت دوباره باید برن بشینن روی اژدهای خفته تا از داخل تخم خارج بشه :d
...........................
به خاطر یکی از دوستان ادیت میکنم.
فقط اگه برات سخت نیست یه بار دیگه نوشتتو بخون و بفهم چی داری مینویسی.

آخرین ویرایش:
جالب اینه جماعتی که تا دیروز میگفتن مولتی قبول نیست چون لیدپلتفرم 360 بوده شروع به جشن گیری کردن:d
نمیدونم چرا زبونشون گرفته دیگه در مورد انحصاری صحبت نمیکنن از E3 :d
7 سال آزگار ما نشستیم یه اژدها از خواب پاشه نشد!:d کار رسید به بچش!حالا دو سه تا بازی معلوم نیست چرا رزولشنش کمه پارتیکال نمیدونم چی چی نداره, شده اصلی ترین فاکتور در خرید کنسول!و از طرفی این جالبه که میگی بازی میگن اول نسله!اما میگی رزولوشن کار همین اول نسل تمومه!:d

Eury
کدوم انحصاری؟ نکنه انتظار داری در مورد Knack صحبت کنن؟ :-/
من طرفدار سونی هستم ولی دوست عزیز چرا ارزش یک بازی را کم میکنی و سعی میکنی ترولش کنی همین من که سر سخت طرفدار سونی هستم ولی برای آمدن Fable رو هر سه کنسول قدیمی و جدید ایکس باکس لحظه شماری میکردم و میکنم همین بازی هم اتفاقا یکی از بازی های بسیار خوب هست که واقعا ارزش خرید داره همه چی که زامبی و شوتر نیست اونا جایه خودش اینم جایه خودش از نظر انحصاری هم سونی چیزی کم نداره حتی اگر بیشتر نداشته باشه the Order - killzone - infamus - ,و ... اتفاقا همین Knack واقعا عالی هست

Eury
کدوم انحصاری؟ نکنه انتظار داری در مورد Knack صحبت کنن؟ :-/
خب بالخره ازشون انتظار میره در مورد موضوع مورد علاقشون (انحصاری) صحبت کنن!:d( حالا اگه ندارن اشکالی نداره , در مورد نداشتنش صحبت کنن)

7 سال آزگار ما نشستیم یه اژدها از خواب پاشه نشد!
:d
کار رسید به بچش!حالا دو سه تا بازی معلوم نیست چرا رزولشنش کمه پارتیکال نمیدونم چی چی نداره, شده اصلی ترین فاکتور در خرید کنسول!و از طرفی این جالبه که میگی بازی میگن اول نسله!اما میگی رزولوشن کار همین اول نسل تمومه!
51454295837995847277.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or