DieDie
کاربر سایت
دوست عزیز من در حدی نیستم که برای مایکروسافت نظر بدم و منافعم هم از فروش بیشتر یا کمتر اونها تامین نمیشه در نهایت هر اتفاقی که بیوفته من فقط یه ناظرم و اینجا هم اینترنت هست و هیچ کدوم از ما همدیگرو نمیشناسه آخر سر همه میرن دنبال بقیه زندگی خودشون و هیچ اتفاق خاصی حتی تو بدترین سناریو نمیوفته.ولی مهدی جان الان به شدت یک جو منفی به سمت ماکرو هست. الان واقعا ماکرو باید تا میتونه رو بازی حساب باز کنه. الان باید کاری که نسل قبل سونی کرد رو انجام بده. رو بازی خیلی مانور بده. امید وارم که بتونه![]()
یکی از خوبیای گیمرها اینه که خیلی فراموش کارن همین که اولین بازی پلی بشه و بهشون حال بده حتی اگر فن یه کنسول خاصی باشن سریع همه اخبار بدو فراموش میکنن و میرن دنبال عشق و حالشون به نظر من بازیای لانچ XO خوب هستن از اونطرف Xbox اینستال بیس بزرگی داره به همین راحتی نیست که همه چی تموم شده باشه تایتان فال و فورزا مطمئنن یه قشر بزرگ گیمر رو جذب میکنه و بعد از اون Halo و ... حتی خود سونی قبول داره رقابت تو این نسل مثل یه دوی ماراتن میمونه.
بحث منم سر مقایسه PS3 و x360 اصلا قدرت دوتا کنسول نبود بیشتر نظرم مقایسه شرایطشون بود من معمولا زیاد اهل فکت صادر کردن نیستم ولی الان حاضرم با همه شرط ببندم اختلاف دو کنسول روی موج دوم و سوم بازیا کم میشه و رقابت متمرکز میشه روی انحصاریهای بهتر. در مورد اینکه سونی اینقدر FP داره و مایکرو اینقدر پول داره و چه و چه هم نظری ندارم از آینده کسی خبر نداره عنوانی مثل آنچارتد رو کمتر کسی بعد از دیدن قسمت اولش به این اندازه نسبت به آیندش امیدوار بود همون اتفاق هر لحظه ممکنه در مورد یکی از IP های این نسل هم بیوفته شاید یه IP جدید معرفی بشه از هر چیزی که فکر میکنیم بهتر و موفق تر باشه.