همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

Microsoft uses Kinect technology to turn gestures into text, and text into speech.
Kinect and sign language translation - YouTube
جالبه ولی بدرد گیم نمیخوره.

- - -ویرایش - - -

Ilkka Villi (آلن ویک) داره با رمدی کار می کنه :دی آلن ویک 2؟ :-/:bighug:

تایید شده که هست ولی فعلا on-holdه.
82244412272808532614.png

آخرین ویرایش:
19rodar هستم که چون فعلا بن شدم:d با اجازه از مدیران سایت و دوست عزیزم وهاب با کاربریش اومدم همین یه پست رو بدم و نظرمو در مورد اتفاقات این هفته بگم:

دوستان مایکرو فن چرا بعضی هاتون با شنیدن رزولوشن BF4 و CoD:Ghosts اینقدر ناامید شدید؟! یعنی این بود اعتماد شما به کمپانی بزرگ و با تجربه مایکروسافت؟یعنی واقعا شما فکر می کنید Xbox one کلا قادر به اجرای بازی 1080p نیست؟شوخی می کنید حتما آره؟

امروز تو پیج Xbox one بودم این مطلب رو دیدم گفتم اینجا بذارمش چون دقیقا باعث میشه همه دوزاریشون بیوفته که چرا این دو بازی مولتی به صورت 720p روی X1 اجرا می شود:

02708534681042170726.jpg

همانطور که می بینید یکی از کاربران در فیسبوک Xbox one اومده گفته فقط بازیهای مولتی پلتفرم روی XO به صورت 720p هستند که Xbox one در جوابش اینطور گفته:

این اصلا درست نیست،اینها فقط بازیهای لانچ هستن که درواقع بازیهای بین نسلی هستند که معنیش اینه که اونا واسه کنسولهای این نسل طراحی و ساخته شدند و تنها روی کنسولهای نسل بعد پورت شده اند و واسه PS4 به دلیل سخت افزارش،پورت شدن راحت تر بوده نسبت به XO ( این به خاطر پیچیدگی خاص سخت افزار XO هستش ) بذارید 6 ماه بگذره دیگه هیچ تفاوتی روی بازیهای PS4 و XO نخواهید دید و بازیهای هر دو کنسول با یک رزولوشن یکسان اجرا می شوند.

در صفحه تویتر اکثر گیمرهای خارجی هم که آدم نگاه میکنه هیچکدوم ناراحت این موضوع نیستند البته کمی واسشون عجیب هست که چرا مایکرو Devkit ها رو خوب ارائه نداده اما ناراحت نیستند.یکی از این تویت ها رو اینجا میذارم.این تویت در جواب به تویت خودم بود که از این گیمر خارجی سوال پرسیدم که نظرت در مورد تفاوت رزولوشن بازیهای PS4 و XO چیه ؟همانطور که می بینید من و penello رو جواب داده:d

42941267288018291328.jpg

پس دوستان عزیز،با خیال راحت کنسول مورد علاقتون رو بخرید و اصلا به بعضی ها توجه نکنید! این مدت که بن بودم همش فیسبوک و تویتر بودم و اطلاعات خوبی دارم :dفردا از بن در میام اطلاعات زیاد تری واستون میذارم:d

@Breaking Down

اون صفحه فیســـبوک رسمی نیست و fan page ـه...

بابک جان میدونم.ولی این حرفش دقیقا حقیقته.چیزی ـه که DF هم تو مقالش بهش اشاره کرده.راستی فردا از بن در میام بیشتر توضیح میدم.فعلا خطری هستش این دوستمون رو بن نکنید که پروفایلش رو بهم قرض داده:d

خاک تو سرشون ! :| بعد از Forza و Dirt ریسنگ مورد علاقه ی من PGR هستش !
مطمئنا هورایزن 2 وجود خواهد داشت گفته برا سه تا ریسینگ جا نداریم! :|

We talk. Alan Hartman [Turn 10 studio manager] and I talk about PGR

با ترن 10 ؟! معلومه نمی تونن PGR بسازن ! چون تغییرات اب و هوایی داره ! لول ! :d

بچه ها که میگفتن اپیک داره برا PS4 انحصاری میسازه.تا چند روز دیگه هم معرفیش میکنن.
-------------------------------------------
کال اف دیوتی1, MoH Killer بود.
تایتانفال ,CoD Killer خواهد بود.
چه رابطه جالبی :)

جالب بودن یه طرف این مهمه که این 2 3 سال برای مایکرو انحصاری باقی میمونه حداقل ... که تضمینی میشه برای فروش بیشتر برای شماره های بعدی رو one

من که شکی درباره xoneندارم چون واقعا اگه bf4 حتی روی ps4هم بازی نسل بعدی نمیدونم واقعا نمیدونم اگه این بازی نسل بعده من اینارو نخواهم خرید باور کنین هیچ کدوم از bfهای نسل پیش رو نگرفتم حتی با قیمت 5 تومان ناقابل:d بازی فعلا ony ryse

[h=1]Xbox One games of tomorrow - six mystery titles we're dying to uncover[/h]1-Microsoft's big Japanese exclusive
2-
A new Gears of War
3-
Crackdown 3
4-
Mass Effect 4
5-
Alien: Isolation
6-
Black Tusk's upcoming game
any chat from Microsoft on the project refers to it as the "next big entertainment franchise," which would seem to indicate that it may go the way of Quantum Break, and include non-gaming elements.
این صحبت بالایی درباره بازی بلک تاسکه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or