همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

نبود انحصاری برای سونی به نظرم کاملا منتفی هست بحثش چون استودیوهای بزرگی دارن باهاش همکاری می کنن.
naughty dog , santa monica , quantic dream قطعا کارای بزرگی دارن می سازن که لزوما نباید لانچ تایتل باشن. توی انحصاری , مشکل و نگرانی نداره سونی.

در مورد اتفاقی که داره Microsoft باهاش مواجه می شه که بحران روانی بدی رو سر رزولوشن مثلا باهاش مواجه شده سرزنش اصلی برمی گرده به 2 گروه به دید من :

1- دن ماتریک و مشاورینش که درک درستی از وضعیت حاکم به صنعت گیم نداشته و ندارن و سیاست گذاری ضعیفی برای طراحی محصول جدید کردن.

2- خود Microsoft که افراد بی صلاحیت رو به مناصب مهم رسوند که بدون توجه به خواست عمومی گیمرها به راه خودشون رفتن و تا چند روز قبل از اخراجشون به لجبازی خودشون ادامه دادن.

بعضی اشتباهات به پای ادم ارزون تموم نمیشه:-b

بچه ها یکی میاد اینجا پست های مارو بر میداره میذاره تو تایپک بغلی. گفتن که بدونین.:d.
----------
ولی آقا الان ماکرو نباید جوگیر شه بیاد دوباره کلی بازی معرفی کنه. بزاره 4یا 5 ماه دیگه بازی های خودشو حتی یه تیزر 20ثانیه بزنه. کلن ماکرو این چند وقت خیلی داغون شده:|. ای کاش این بیل گیتس بر میگشت یه تو دهنی میزد به اینا:punish:

ولی آقا الان ماکرو نباید جوگیر شه بیاد دوباره کلی بازی معرفی کنه. بزاره 4یا 5 ماه دیگه بازی های خودشو ...

چی چی بگذار چند ماه دیگه !؟ :| یه ماه دیگه تو VGA باید بازی BTS رو نیشون بده :> :دی

آخرین ویرایش:
بچه ها یکی میاد اینجا پست های مارو بر میداره میذاره تو تایپک بغلی. گفتن که بدونین.:d.
----------
ولی آقا الان ماکرو نباید جوگیر شه بیاد دوباره کلی بازی معرفی کنه. بزاره 4یا 5 ماه دیگه بازی های خودشو حتی یه تیزر 20ثانیه بزنه. کلن ماکرو این چند وقت خیلی داغون شده:|. ای کاش این بیل گیتس بر میگشت یه تو دهنی میزد به اینا:punish:

اسم بیل گیتس اومد !
مجله فوربس که هر سال لیستی از قدرتمند ترین افراد جهان منتشر میکنه امسال بیل گیتس رو به عنوان نفر ششم یا ششمین فرد قدرتمند و صاحب نفوذ جهان معرفی کرد تو این فهرست قبل از بیل گیتس این افراد قرار دارن:

1.ولادیمیر پوتین
2.باراک اوباما
3.شی جینگ پینگ رییس جمهور چین
4.پاپ فرانسیس رهبر کاتولیکهای جهان
5 آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان
6.بیل گیتس!

اصلا این دو شرکت قابل مقایسه نیستن تو سه ماه سوم 2013 ماکرو حدود 6 میلیارد سود کرد ولی سونی 100 میلیون یورو :dتقریبا میشه 60 برابر یا به گفته دوستان سونی فن 6000% :d

ماکرو تقریبا سالی 25 میلیارد دلار سود می کنه

چی چی بگذار چند ماه دیگه !؟ :| یه ماه دیگه اگه تو VGA باید بازی BTS رو نیشون بده :> :دی

میگم نکنه واقعا توی VGA بازی رو نشون بدن؟
d.gif

حالا که نسخه های بتل و کال آف رو xone تو رزولوشن 720 اجرا میشه و تقریبا با کنسولهای این نسل برابری میکنه !! یه سوال پیش میاد ؟ نسخه وان با نسخه این نسل چه فرقی میکنه؟؟

آیا اینقدری فرق دارن که ارزش خرید نسخه xone رو داشته باشن؟؟ من که از اول پی ضعیف بودن xone نسبت به ps4 رو به تنم مالیده بودم ولی یکی بیاد لاقل تفاوت نسخه وان رو با نسخه های این نسل بگه یه کم دلمون خوش باشه :d

آیا اینقدری فرق دارن که ارزش خرید نسخه xone رو داشته باشن؟؟ من که از اول پی ضعیف بودن xone نسبت به ps4 رو به تنم مالیده بودم ولی یکی بیاد لاقل تفاوت نسخه وان رو با نسخه های این نسل بگه یه کم دلمون خوش باشه
:d
رزولوشن از 600p به 720p رسیده:d
بازی هم به شدت fuglyــه یعنی همون نسخه نسل قبلو رزولوشنشو بالا بردن:|

از اونجایی که Forza 5 با اون گرافیک عالی و مدل های وحشتناک ماشین ها داره 1080p - 60fps و Ryse با بهترین گرافیک لانچ روی 900p اجرا میشه، پس مشخصه مایکروسافت کلی تو تامین dev kit های درست حسابی از مرحله پرت بوده:دی مخصوصا اینکه کنسولش یه مقدار نامتعارف تره و نیازش به dev kit درست حسابی شدیدتر. اگه یادتون باشه اولین جایی که این بحث رزولوشن ها رو مطرح کرد Edge بود که اتفاقا تو همون خبرش هم به نقل از سازنده ها نوشته بود:
Even this close to launch, “the hardware isn’t locked,” said another source. Sony and Microsoft are each still working on the graphics drivers for each console, and Xbox One is lagging behind in this regard – Microsoft “has been late on their drivers and that has been hurting them,” said one source. Another described Xbox One’s graphics drivers less charitably as “horrible”.
البته من از تفاوت واقعی قدرت خبر ندارم و از یه جایی بیشتر هم سر در نمیارم، منتها الان تفاوت قدرت رسیده به 125% (:دی) که خُب فکر نکنم طبیعی باشه.

پ.ن: راستی یه نکته جالبی که این چند روزه متوجه شدم این بود که خیلی بیشتر از اونی که فکر میکردم تو کرک و پر یه سری زدم، چون زارت و زورت دارن پست های من رو (از قدیمی تا جدید) نقل قول میکنن:دی واقعا فکر نمیکردم تا این حد روی روان یه عده تاثیر گذار باشم:-/ :دی

میگم نکنه واقعا توی VGA بازی رو نشون بدن؟
d.gif
بهترین زمان و مکان برای نمایش یه گیم پلی از استودیو بلک تاسک :d
مخصوصا اگه مثل سال گذشته جسیکا آلبا بیاد اسم بازی رو به زبون بیاره واسه شروع :-"
به شخصه یه گیم پلی قدرتمند از بازی بلک تاسک رو به کل سخت افزار ایکس وان ترجیح میدم

- - -ویرایش - - -

پ.ن: راستی یه نکته جالبی که این چند روزه متوجه شدم این بود که خیلی بیشتر از اونی که فکر میکردم تو کرک و پر یه سری زدم، چون زارت و زورت دارن پست های من رو (از قدیمی تا جدید) نقل قول میکنن:دی واقعا فکر نمیکردم تا این حد روی روان یه عده تاثیر گذار باشم:-/ :دی
والا ما رو هم بعضی موقع ها شوکه میکنی وقتی میری یه بوک مارک از 2 سال پیشه طرف ورمیداری میاری :d

حرف های خیلی قشنگ و هایپ کننده ای زده ! فقط حیف که شرایط داغونه ! :d

While he thinks that Epic would be “the right team” to work on a new Gears game, he does think “finding another team to do it” would be possible, but Microsoft would have to be “very careful” in making sure the team fit Gears

اونقدر با اطمینان حرف زده که انگار IP برای خودشونه ! :d
he does think “finding another team to do it” would be possible,

بوی مولتی شدن میاد ! :-s
:d
Of course, he also said that Gears would probably have to change a bit, because “it ran its course on 360″ and “doesn’t quite have the story arc of something like Halo”. While he was careful to avoid saying the franchise needed a reboot, he does think it’s time to “step back” and think about how to “expand the universe” of gears. “Maybe make it more gritty.”

همون چیزی که من می خوام . . . ونکته ای که می تونه GeoW رو در نسل بعد همچنان بهترین نگه داره ! :bighug:
پ.ن : OpenWorld یا SandBox کنید لطفا ! :>

رستاخیر مردگان متحرک از Xbox One :d
عکس این Xbox One غول آسا رو چند روز پیش دیدیم اما درهاش باز شدند و زامبی ها ریختند بیرون! سورپرایزی برای DR3

XboxZombies-1-670x376.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or