همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سیاست های مایکروسافت از شروع معرفی این نسل خیلی خیلی افتضاح بود
به عنوان فن ایکس باکس اصلا فکر نمیکردم اینقدر اشتباهات تاکتیکی داشته باشه مایکروسافت ( ولی خوب یه جورایی مدیریت ضعیف افراد مختلف اشکار بود ) توی خیلی قسمت ها ماکرو سوتی داد .
از ویندوز و دیر وارد شدن به عرصه ی موبایل و تبلت گرفته تا Xbox one و استراتژی های پشتش ...
مایکروسافتی که نسل قبل این همه موفقیت کسب کرد ! به یکباره تو این نسل خیلی از نقاط قوت خودش رو فراموش کرد !
ولی با همه این تفاسیر مایکروسافت سونی نیست که به ورشکستگی حتی نزدیک بشه ( یا حتی به زیان دهی برسه ) ماکرو درسته اشتباهات زیادی تا اینجای کار داشته اما هیچ وقت یادتون نره جزو ثروتمندترین کمپانیهای دنیاست و شک نکنید که اشتباهاتش رو جبران خواهد کرد .
درسته تا اینجا چیزی که واضحه اینه که PS4 قویتر هست اما من هیچ وقت نمیتونم قید FM5 و Titanfall و Ryse و Halo و KI و Fable و QB رو بزنم به خاطر سخت افزار ضعیفتر نسبت به PS4
خدایی با این همه عناوین قوی اگر اشتباهات تاریخی رو ماکرو نمیکرد حتی با وجود قیمت بیشترش فروش بهتری نسبت به رقیب در انتظارش بود اما .......
به هر حال بازم میگم چیزی که الانم میتونه تو سرنوشت نسل بعدی تاثیر بزاره بازی و فقط بازیست
به امید حرکتای مثبت از طرف ماکرو;)

از موقعی که بیلی زده تو کار کارهای خیر خواهانه اینا کلا مایکرو داره درجا میزنه:دی
دیگه معلومه تیم طراحی کنسول چه گندی زدن :دی
نمیشه توجیح ـش کرد هنوزم دیر نشده :دی
همه پیش خرید هارو کنسل کنه 6 ماه دیگه یه کنسول دیگه بده بیرون:دی
والا:دی

آقا من جدا شک کردم که گرافیک Ryse واقعا اینجوری باشه، آخرش سر همین بازی کلا Epic Fail نشیم یهو :دی
دیگه کم کم منم دارم به گرافیک ryse , fms5 شک میکنم:d اون گند آنلاین بودن کنسول رو مایکرو خوب جمع کرد ولی این یکیو فکر نکنم بشه کاریش کرد مگه اینکه عرضه ی کنسولو تاخیر بزنه
بدبختی nfs ام قراره اینجوری باشه کلا سمت ما فعلا آب قطعه:d این کنسول اگه بتونه 50 میلیون بفروشه مایکرو باید کلاشو بندازه هوا دو تا شوک وحشتناک قبل اومدنش تا حالا داشته

خیلی عجیبه چطور COD : Ghost هم مثل BF4 داره رو 720p اجرا میشه ؟! اصلاً منطقی نیست ! من اصلاً از این تریپ امید دادن ها یا توهم زدن ها خوشم نمیاد که فرضاً تو آینده یه قدرت نهفته و ماورائی تو X1 کشف میشه که تمام عناوین مولتی پلتفرم یا انحصاریو 1080 و 60 فریم اجرا میکنه ولی جداً چجوری هم BF4 هم COD:G رو XO دارن 720p اجرا میشن؟!

چیزی که از اولین نمایش های COD:G میشد حدس زد و الان هم در عمل مشخص شد این بود که Ghost نسبت به BF4 گرافیک نسبتاً ضعیف تری داره و به همون نسبت هم احتمالاً پردازش کمتری میخواد و نتیجه اشم دیدم BF4 رو PS4 با رزولوشن 900p اجرا شد و Ghost رو همین کنسول با رزلوشن 1080p . تا اینجا همه چی منطقی هست سخت افزار قوی تره PS4 پردازش کمتر COD نسبت به BF4 و نتیجه اشم Full HD اجرا شدن این بازی . . . ولی نکته عجیب اینجاست چرا همین این اتفاق در مورد نسخه X1 نیافتاده !! یعنی به همون نسبت که COD رو PS4 با رزولوشن بالاتری اجرا شده به همون نسبت هم رو X1 پیشرفت کنه و فرضاً 900P شه ؛ چطوری هر دوی این بازی ها(CODو BF) رو xbox one دارن 720 اجرا میشن اونم COD ایی که شخصاً فکر میکنم حتی نمیشه بهش گفت یه بازی نسل بعد !! چرا این پیشرفته نیست !؟

این روند غیر منطقی و عجیب غریب جوری که شما داری عناوینی مثل Ryse یا Forza 5 به راحتی با رزولوشن های بالاتر و در عین حال با گرافیک فوق العاده بهتری نسبت به COD و BF4 میبینی با عقل جور در نمیاد . . . این 720p اجرا شدن عناوین مولتی پلتفرم رو XO وقتی که همین عناوین رو ps4 دارن با رزولوشن های متفاوتی اجرا میشن . . . !بنظرم اینجا دیگه بحث صرفاً به قوی تر بودن PS4 یا ضعیف تر بودن XO ختم نمیشه .

البته میشه این موارد رو حداقل در مورد عناوین انحصاری یه جورایی توجیح کرد و قبولم دارم مثلاً کرایتک از لحاظ فنی ، از لحاظ تکنیکی تیم فوق العاده ایی هست ، انجین قدرمندی هم در اختیار دارن رو مبحث گرافیک هم مانور زیادی میدن ولی بالاخره همین کرایتک تو نسل پیشم بود دیگه ، فرضاً Crysis 2 چقدر از killzone 3 سر بود ؟ یا از BF.3 ؟ و . . . ؟ کرایتک خیلی خوبه از لحاظ گرافیکی جزو بهترین هاست ولی همین کرایتک تو نسل قبل حتی تو بازی دومشون( Crysis3) هم نتونست بازیش رو 720 به صورت نیتیو اجرا کنه ! بعد چطوری تو این نسل یهو میاد از لحاظ گرافیکی یکی از خیره کننده ترین عناوین لانچ میسازه اونم با رزولوشن 900P !حتی به گفته خودشون بازی رو 1080p هم مشکلی واسه اجرا شدن نداشته . . . !

در کل منظورم اینکه این تفاوت 50% یا 70 یا 100 درصدی (نمیدونم واقعاً باید چند در صد در نظر بگیریم ) که تو رزلوشن ها بین XO و PS4 داریم میبینیم و اصلاً چیزه کمی نیست با 1080p اجرا شدن Forza5 ، با 900P بودن Ryse و در عین حال با 720P اجرا شدن COD هیچ رقمه جور در نمیاد .

آخرین ویرایش:
بازیایی که تا الان تایید شدن 1080p روی X1 اجرا میشن:

UFC
FIFA
NBA 2K14
Forza 5

من نمیدونم نسل قبل Bayonetta یا چندتا بازی دیگه رو یادتون هست؟ اینها معرف این بود که PS3 کلا تو باقالیه؟ اگه آره پس Uncharted و Killzone و TLoU و ... چی بودن؟
Crytek داره Ryse رو با همکاری مایکروسافت میسازه ، T10 موقع ساخت کنسول با مایکرو مشاوره میکرده پس اینا مستقیما به پیچ و خم برنامه نویسی برای Xone آشنا هستن مشکلی از نظر به روز رسانی dev kit ها و مشاوره های تخصصی نداشتن.
من نمیدونم شماها چرا اینقدر نا امید هستین!
DF رو قبول دارین؟ دیگه تقریبا هر مقاله ای که درباره نسل جدید نوشت به واقعیت تبدیل شد این یه تیکه از مقاله ای هست که همین چند روز قبل نوشت از زبون سازنده های بازی:

So, with limited time, limited resources and limited access to development hardware before the retail consoles arrive, studios have to make a decision. Do they want their game to look good, play well and maintain a solid frame-rate? If so, compromises have to be made and screen resolution is an easy change to make that has a dramatic effect on the frame-rate. This will likely be the main driving reason behind the resolution choice for the launch titles and won't be any indicator of console "power" - compare Project Gotham Racing 3's sub-native presentation with its sequel, for example

وقتی زمان محدوده ، منابع محدودن و دسترسی به سخت افزارهای توسعه قبل از کنسول نهایی محدوده ، استودیوها باید یه تصمیمی بگیرن. آیا اونها میخوان که بازیاشون خوب باشه ، خوب اجرا بشه و فریم ریت خوب باشه؟ اگر آره ، باید یه توازنی صورت بگیره و رزولوشن تصویر تغییر آسونیه که تاثیر زیادی روی فریم ریت داره.این به احتمال زیاد دلیل اصلی پشت انتخاب رزولوشن برای بازیهای لانچ خواهد بود و دلیلی برای شاخصه "قدرت" کنسول نیست.

The Secret Developers: what next-gen hardware balance means for gaming

The Secret Developers: what next-gen hardware balance means for gaming • Articles • Eurogamer.net

توی مقاله به نسلهای قبلم اشاره کرده و مطالب جالبی داره اگه علاقه دارین بخونید مقاله جالبیه.

آخرین ویرایش:
خیلی عجیبه چطور COD : Ghost هم مثل BF4 داره رو 720p اجرا میشه ؟! اصلاً منطقی نیست ! من اصلاً از این تریپ امید دادن ها یا توهم زدن ها خوشم نمیاد که فرضاً تو آینده یه قدرت نهفته و ماورائی تو X1 کشف میشه که تمام عناوین مولتی پلتفرم یا انحصاریو 1080 و 60 فریم اجرا میکنه ولی جداً چجوری هم BF4 هم COD:G رو XO دارن 720p اجرا میشن؟!

چیزی که از اولین نمایش های COD:G میشد حدس زد و الان هم در عمل مشخص شد این بود که Ghost نسبت به BF4 گرافیک نسبتاً ضعیف تری داره و به همون نسبت هم احتمالاً پردازش کمتری میخواد و نتیجه اشم دیدم BF4 رو PS4 با رزولوشن 900p اجرا شد و Ghost رو همین کنسول با رزلوشن 1080p . تا اینجا همه چی منطقی هست سخت افزار قوی تره PS4 پردازش کمتر COD نسبت به BF4 و نتیجه اشم Full HD اجرا شدن این بازی . . . ولی نکته عجیب اینجاست چرا همین این اتفاق در مورد نسخه X1 نیافتاده !! یعنی به همون نسبت که COD رو PS4 با رزولوشن بالاتری اجرا شده به همون نسبت هم رو X1 پیشرفت کنه و فرضاً 900P شه ؛ چطوری هر دوی این بازی ها(CODو BF) رو xbox one دارن 720 اجرا میشن اونم COD ایی که شخصاً فکر میکنم حتی نمیشه بهش گفت یه بازی نسل بعد !! چرا این پیشرفته نیست !؟

این روند غیر منطقی و عجیب غریب جوری که شما داری عناوینی مثل Ryse یا Forza 5 به راحتی با رزولوشن های بالاتر و در عین حال با گرافیک فوق العاده بهتری نسبت به COD و BF4 میبینی با عقل جور در نمیاد . . . این 720p اجرا شدن عناوین مولتی پلتفرم رو XO وقتی که همین عناوین رو ps4 دارن با رزولوشن های متفاوتی اجرا میشن . . . !بنظرم اینجا دیگه بحث صرفاً به قوی تر بودن PS4 یا ضعیف تر بودن XO ختم نمیشه .

البته میشه این موارد رو حداقل در مورد عناوین انحصاری یه جورایی توجیح کرد و قبولم دارم مثلاً کرایتک از لحاظ فنی ، از لحاظ تکنیکی تیم فوق العاده ایی هست ، انجین قدرمندی هم در اختیار دارن رو مبحث گرافیک هم مانور زیادی میدن ولی بالاخره همین کرایتک تو نسل پیشم بود دیگه ، فرضاً Crysis 2 چقدر از killzone 3 سر بود ؟ یا از BF.3 ؟ و . . . ؟ کرایتک خیلی خوبه از لحاظ گرافیکی جزو بهترین هاست ولی همین کرایتک تو نسل قبل حتی تو بازی دومشون( Crysis3) هم نتونست بازیش رو 720 به صورت نیتیو اجرا کنه ! بعد چطوری تو این نسل یهو میاد از لحاظ گرافیکی یکی از خیره کننده ترین عناوین لانچ میسازه اونم با رزولوشن 900P !حتی به گفته خودشون بازی رو 1080p هم مشکلی واسه اجرا شدن نداشته . . . !

در کل منظورم اینکه این تفاوت 50% یا 70 یا 100 درصدی (نمیدونم واقعاً باید چند در صد در نظر بگیریم ) که تو رزلوشن ها بین XO و PS4 داریم میبینیم و اصلاً چیزه کمی نیست با 1080p اجرا شدن Forza5 ، با 900P بودن Ryse و در عین حال با 720P اجرا شدن COD هیچ رقمه جور در نمیاد .
به نظر من چند دلیل میتونه داشته باشه
1-سازندگان دارن با همون موتور نسل پیش که بازدهی جالبی نداره رو اینا بازی میسازن و چون که ps4هم سخت افزار ساده و خوب قویی داره دارن راحت کار میکنن روش
2-مورد بعدی به نظر من درایور و نا آشنا بودن سخت افزار xone هست ولی تعجب من اینجاس که مایکروسافت که خودش این کارست چرا نباید درایور کارآمدی رو در اختیار سازندگان بزاره
در آخر هم اینو بگم باید یه مدتی بگذره تا ببینیم واقعا xone چند مرده حلاجه فقط صبر صبر

مشکل سر Dev های قدیمیه ...
اگه یادتون باشه Crytek بعد از تحویل Devkit های جدید ذوق کرده بود ...
سهیل ببین فرضاً اگه AC ، WD ،COD:G ، BF4 همگی رو 720p ، XO اجرا میشدن و رو 1080p ، ps4 خوب دلیلش مشخص بود ولی اگه رزولوشن ها رو X1 ثابت باشه یعنی همون 720p و رو ps4 متغیر مثلاً 900p BF4 ؛ WD:720p ؛ AC:1080 و الی آخر . . . ؛ این دیگه دلیلش صرفاً نمی تونه قوی تر بودن ps4 باشه . حالا شاید به سخت یا حالا متفاوت بودن سخت افزار X1 نسبت به PS4 ربط داشته باشه یا به قول تو مربوط به Dev kit و درایور های ناقص بوده باشه ولی در هر صورت بنظرم دلیل اصلی این تفاوت ها فقط قوی تر بودن ps4 نیست.

پ.ن: خیلی جالب میشه اگه یکی از این بازی های مولتی پلتفرم در آینده فرضاً همین WD رو جفت کنسول ها 720p اجرا شه .

آخرین ویرایش:
سهیل ببین فرضاً اگه AC ، WD ،COD:G ، BF4 همگی رو 720p ، XO اجرا میشدن و رو 1080p ، ps4 خوب دلیلش مشخص بود ولی اگه رزولوشن ها رو X1 ثابت باشه یعنی همون 720p و رو ps4 متغیر مثلاً 900p BF4 ؛ WD:720p ؛ AC:1080 و الی آخر . . . ؛ این دیگه دلیلش صرفاً نمی تونه قوی تر بودن ps4 باشه . حالا شاید به سخت یا حالا متفاوت بودن سخت افزار X1 نسبت به PS4 یا به قول تو مربوط به Dev kit و درایور های ناقص بوده باشه ولی در هر صورت بنظرم دلیل اصلی این تفاوت ها فقط قوی تر بودن ps4 نیست.

پ.ن: خیلی جالب میشه اگه یکی از این بازی های مولتی پلتفرم در آینده فرضاً همین WD رو جفت کنسول ها 720p اجرا شه .

قدرت GPU کنسول PS4 بیشتر هست و در این شکی نیست بزرگترین برتری XO فقط ESRAM هست که نمی تونه روی مواردی مثل رزولوشن تاثیر بگذاره و فقط می تونه به اجرای انواع و اقسام افکتها کمک کنه در ضمن ESRAM یک حافظه 32 MB هست که Crytek هم در موردش گفته بود حتی یک MSAA رو به طور کامل نمیشه روش پیاده کرد و ابراز امیدواری کرده بود که در آینده بشه با مهندسی برنامه ریزی این محدودیت رو کنار زد.
استفاده از ESRAM و ME و... همه سخت به نظر میان مخوصا که اول نسل هستیم و ماکرو کنسولش رو تغییر داده جدیدا یعنی طی 3 - 4 ماه اخیر ماکرو XO رو قوی تر کرده که میکامی هم اشاره کرده بود که اول XO ضعیف تر بوده بعد با تغییرات به PS4 رسیده..! خوب این تغییر قطعا برای بازی سازهای مثل IW یا DICE که موتورشون بهینه نیست هم دارن روی چندین پلتفروم مختلف کار میکنن فهمش سخت هست و نمی تونن خودشون رو بهینه کنن
RYSE هم یک بازی انحصاری هست که تصادفا غول گرافیکی دنیا داره اون رو می سازه و تصادفا هم رابطه خیلی خوبی با ماکرو داره و قطعا هر تغییری روی XO صورت گرفته اول Crytek با خبر شده و یک گام جلوتر هست

کلن اصلا این نسل عجیبه همچیش !! :|
ولی خداییش عکسای مقایسه ی BF4 روی Xone و PS4 و PC رو دیدم واقعا به این نتیجه رسیدم که نسخه ی Xone در بعضی جاها از PC هم بهتره ! :|
به نظر من باید منتظر باشیم که راکستار یه بازی مولتی پلتفرم بزنه ... اونموقع ببینیم که رو کدوم کنسولا بهتره !! :d

سهیل ببین فرضاً اگه AC ، WD ،COD:G ، BF4 همگی رو 720p ، XO اجرا میشدن و رو 1080p ، ps4 خوب دلیلش مشخص بود ولی اگه رزولوشن ها رو X1 ثابت باشه یعنی همون 720p و رو ps4 متغیر مثلاً 900p BF4 ؛ WD:720p ؛ AC:1080 و الی آخر . . . ؛ این دیگه دلیلش صرفاً نمی تونه قوی تر بودن ps4 باشه . حالا شاید به سخت یا حالا متفاوت بودن سخت افزار X1 نسبت به PS4 ربط داشته باشه یا به قول تو مربوط به Dev kit و درایور های ناقص بوده باشه ولی در هر صورت بنظرم دلیل اصلی این تفاوت ها فقط قوی تر بودن ps4 نیست.

خوب سازندشون فرق می کنه ، یکی فریم بهتر به 900P ترجیح میده ، یکی افکتهای بیشتر یا کمتری داره ... یکی انجینش بهینه تره ... 1001 داستان این وسط هست ...

آقا من میترسم فردا بگن AC IV قراره روی 480p اجرا بشه! خارج از شوخی من صبر میکنم این ویدیو گیم پلی Ryse بیاد ببینم واقعا قضیه چیه۰ اگه واقعا گرافیک بازی همین باشه که دارن روش مانور میدن که میشه به آینده امیدوار بود :دی

پ۰ن: خدمت عزیزان اونوری که با خوندن این کامنتها ذوق زده میشن سلام عرض میکنم :دی
پ۰ن۲: سلام ویژه‌ای هم دارم خدمت جناب ایسام!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or