آره درایور Xbox one و Devtools هاش جور در نیومدن:dیه نگاه به گرافیک Forza می ندازم (1080p@60fps) یه نگاه به رایز میندازم (900p) بعد یه نگاه به گرافیک کال آو می ندازم :-b یه چیزی با عقل جور در نمیاد :confused:
عوضش بساط شادیه ps فن ها جور شده :d چه جشنی گرفتن :d فک نمیکردم تا قبل این همه خبر انقدر تحت فشار بودن که اینجوری خودشونُ دارن خالی می کنن :dظاهرا Microsoft خیلی براش جا نیفتاده که نسل عوض شده هنوز تو فضای 720 دور می زنهb-)
کامت قشنگی بود :dیه نگاه به گرافیک Forza می ندازم (1080p@60fps) یه نگاه به رایز میندازم (900p) بعد یه نگاه به گرافیک کال آو می ندازم :-b یه چیزی با عقل جور در نمیاد :confused:
وقتی اعلام شده بود ps4 میتونه 15 دقیقه آخر بازی هارو ظبط کنه و XBOX ONE فقط 5 دقیقه رو جشن گرفته بودن.دیگه الان که کاملا عادیه:dعوضش بساط شادیه ps فن ها جور شده :d چه جشنی گرفتن :d فک نمیکردم تا قبل این همه خبر انقدر تحت فشار بودن که اینجوری خودشونُ دارن خالی می کنن :d
منی که به مایکرو ایمان دارم هم با خیال راحت کنسولش رو می خرم. ترجیح میدم اینجور مقایسه ها رو با بازی هایی مثل Witcher 3 انجام بدم تا یه بین نسلی که حتی دو کیت های اصلی کنسول دیر به سازنده رسیده :d
همچنین هیچ مقایسه ای نمی تونه من رو از هیلو و فورتزا و نوشته های سم لیک دور کنه :d دیگه بازی های شاهکاری مثل تایتان فال و رایز بماند
کامت قشنگی بود :d
رایز همش کات سین هست. بازی نیست که! فیزیک تخریبش خیلی داغون هست واسه همین الکی بزرگش کردن :smile:
فورتزا هم که یه بازی محدود هست چون ریسینگه بازی واسه همین این 1080 و 60 فریم کاره آسونی هست :smile:
من خودم شخصا انتظار اینقدر تفاوت رو بازیای اول نسل نداشتم یعنی مطمئن بودم که اول نسل یه خاطر اون طراحی عجیب و غریب xo باید بازیا اختلاف داشته باشن ولی شخصا فکر نمیکردم اینهمه تفاوت وجود داشته باشه که بازی با رزولوشن نصف روی xo اجرا بشه در حالیکه تقریبا با همین رزولوشن روی کنسولای نسل قبلم اجرا میشه ولی مسلما روی موج دوم سوم بازیا باید وضعیت تغییر کنه نمیدونم چه مقدار ، ولی اوضاع بهتر میشه .
فقط این وسط چیزی که برام عجیه اینه که مایکروسافت چرا اینقدر برای عرضه xo عجله کرده! حتی اگر یک سال یا 6 ماه دیرتر کنسول رو ریلیز میکردن وضعیت میتونست خیلی بهتر باشه حداقل یه آموزشی به بازیسازا میدادن فرصت میدادن یکم دیگه با سخت افزار کار کنن ، من اگه جای بیل گیتس بودم یکی یه دونه چک و لگد به همشون میزدم که دیگه پرچم مایکروسافتو وایتکسی نکنن :d