همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

یه نگاه به گرافیک Forza می ندازم (1080p@60fps) یه نگاه به رایز میندازم (900p) بعد یه نگاه به گرافیک کال آو می ندازم :-b یه چیزی با عقل جور در نمیاد :confused:

یه نگاه به گرافیک Forza می ندازم (1080p@60fps) یه نگاه به رایز میندازم (900p) بعد یه نگاه به گرافیک کال آو می ندازم :-b یه چیزی با عقل جور در نمیاد :confused:
آره درایور Xbox one و Devtools هاش جور در نیومدن:d
یادش بخیر یه بنده خدایی میگفت باید منتظر موج دوم بازیها بود تا ببینیم اختلاف چقدره:d

ظاهرا Microsoft خیلی براش جا نیفتاده که نسل عوض شده هنوز تو فضای 720 دور می زنهb-)
عوضش بساط شادیه ps فن ها جور شده :d چه جشنی گرفتن :d فک نمیکردم تا قبل این همه خبر انقدر تحت فشار بودن که اینجوری خودشونُ دارن خالی می کنن :d
منی که به مایکرو ایمان دارم هم با خیال راحت کنسولش رو می خرم. ترجیح میدم اینجور مقایسه ها رو با بازی هایی مثل Witcher 3 انجام بدم تا یه بین نسلی که حتی دو کیت های اصلی کنسول دیر به سازنده رسیده :d
همچنین هیچ مقایسه ای نمی تونه من رو از هیلو و فورتزا و نوشته های سم لیک دور کنه :d دیگه بازی های شاهکاری مثل تایتان فال و رایز بماند

کامت قشنگی بود :d
رایز همش کات سین هست. بازی نیست که! فیزیک تخریبش خیلی داغون هست واسه همین الکی بزرگش کردن :smile:
فورتزا هم که یه بازی محدود هست چون ریسینگه بازی واسه همین این 1080 و 60 فریم کاره آسونی هست :smile:

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Inanc
چه جشنی گرفتن:d​
56715383253590092402.gif

پ.ن:فرخنده صفحه 100ــه اینجا؟:d

عوضش بساط شادیه ps فن ها جور شده :d چه جشنی گرفتن :d فک نمیکردم تا قبل این همه خبر انقدر تحت فشار بودن که اینجوری خودشونُ دارن خالی می کنن :d
منی که به مایکرو ایمان دارم هم با خیال راحت کنسولش رو می خرم. ترجیح میدم اینجور مقایسه ها رو با بازی هایی مثل Witcher 3 انجام بدم تا یه بین نسلی که حتی دو کیت های اصلی کنسول دیر به سازنده رسیده :d
همچنین هیچ مقایسه ای نمی تونه من رو از هیلو و فورتزا و نوشته های سم لیک دور کنه :d دیگه بازی های شاهکاری مثل تایتان فال و رایز بماند

کامت قشنگی بود :d
رایز همش کات سین هست. بازی نیست که! فیزیک تخریبش خیلی داغون هست واسه همین الکی بزرگش کردن :smile:
فورتزا هم که یه بازی محدود هست چون ریسینگه بازی واسه همین این 1080 و 60 فریم کاره آسونی هست :smile:
وقتی اعلام شده بود ps4 میتونه 15 دقیقه آخر بازی هارو ظبط کنه و XBOX ONE فقط 5 دقیقه رو جشن گرفته بودن.دیگه الان که کاملا عادیه:d

اوه اوه پسر من که pcباز بودم. میگم این ماکرو مگه چقد تو این نسل قبلی خوب کار کرده بوده که الان جوری شده دوستان میان خودجوش ترول میکنن اونم با گرافیک cod:d.
ولی بدون شوخی من واقعا در حالت کما به سر میبرم چه جوریه گرافیک بازی های forza و ryse و quantum break رو میبینم بعد میبینی cod شده 720:-o. از نظر من ماکرو باید خیلی رو بازی تمرکز کنه از لحاظ سیاست و سخت افزار که خیلی اوضاش وخیمه. امیدوارم تا چند ماه دیگه بازی های دیگه سریع بیان ببینیم چی میشه. من که تا 5الی 6 ماه دیگه هیچ کدوم رو نمیخرم. اگه واقعا تو بازی های بعدی هم اختلاف باشه که دیگه واقعا تاسف باید خورد برای ماکرو.:-s

یکی از برو بچه های خارج:d :
True that man. That or the fact is their SDK tools for developers is really shi**y for now (obviously rushed) I think over time they may be able to utilize it but for now the drivers and tools developers are using for it is just not optimized at all.

بعد از اون جریان انلاین بودن کنسول خیلی جو خوب بود و دوباره ورق داشت برمیگشت به سمت ماکرو اما این بتلفیلد و COD دوباره شرایطو خراب کردن و این کارو خیلی برای ONE سخت میکنه وان قبل اومدنش دو تا ضربه ی سنگین خورده تا الان ماکرو باید هر جور شده پیش گیری میکرد از این اتفاق بتل و کال
FMS5 , RYSE میتونن شرایطو خیلی بهتر کنن و دیدو نسبت به کنسول عوض کنن

من خودم شخصا انتظار اینقدر تفاوت رو بازیای اول نسل نداشتم یعنی مطمئن بودم که اول نسل یه خاطر اون طراحی عجیب و غریب xo باید بازیا اختلاف داشته باشن ولی شخصا فکر نمیکردم اینهمه تفاوت وجود داشته باشه که بازی با رزولوشن نصف روی xo اجرا بشه در حالیکه تقریبا با همین رزولوشن روی کنسولای نسل قبلم اجرا میشه ولی مسلما روی موج دوم سوم بازیا باید وضعیت تغییر کنه نمیدونم چه مقدار ، ولی اوضاع بهتر میشه .
فقط این وسط چیزی که برام عجیه اینه که مایکروسافت چرا اینقدر برای عرضه xo عجله کرده! حتی اگر یک سال یا 6 ماه دیرتر کنسول رو ریلیز میکردن وضعیت میتونست خیلی بهتر باشه حداقل یه آموزشی به بازیسازا میدادن فرصت میدادن یکم دیگه با سخت افزار کار کنن ، من اگه جای بیل گیتس بودم یکی یه دونه چک و لگد به همشون میزدم که دیگه پرچم مایکروسافتو وایتکسی نکنن :d

من خودم شخصا انتظار اینقدر تفاوت رو بازیای اول نسل نداشتم یعنی مطمئن بودم که اول نسل یه خاطر اون طراحی عجیب و غریب xo باید بازیا اختلاف داشته باشن ولی شخصا فکر نمیکردم اینهمه تفاوت وجود داشته باشه که بازی با رزولوشن نصف روی xo اجرا بشه در حالیکه تقریبا با همین رزولوشن روی کنسولای نسل قبلم اجرا میشه ولی مسلما روی موج دوم سوم بازیا باید وضعیت تغییر کنه نمیدونم چه مقدار ، ولی اوضاع بهتر میشه .
فقط این وسط چیزی که برام عجیه اینه که مایکروسافت چرا اینقدر برای عرضه xo عجله کرده! حتی اگر یک سال یا 6 ماه دیرتر کنسول رو ریلیز میکردن وضعیت میتونست خیلی بهتر باشه حداقل یه آموزشی به بازیسازا میدادن فرصت میدادن یکم دیگه با سخت افزار کار کنن ، من اگه جای بیل گیتس بودم یکی یه دونه چک و لگد به همشون میزدم که دیگه پرچم مایکروسافتو وایتکسی نکنن :d

من نمی دونم یک بازی دو نسلی که تصادفا گرافیک شاخی هم نداره چرا مبنی شما شده..؟ وقتی RYSE هست و داریم گرافیکش رو به چشم می بینیم خوب مشخص هست ایراد از کجا هست وقتی Crytek همچین گرافیکی رو اول نسلی ایجاد میکنه قطعا سازنده های دیگه هم می تونن حالا یا واقعا علم کار با ESRAM رو بلد نیستن یا فرصتش رو نداشتن که اینها قابل جبران هست..

من همون زمان معرفی وان که اول گفتن می بعد 1 ماه تاخر انداختن فهمیدم از برنامه عقب هستن
اتفاقا تصمیم درستیه اگه بزارن واسه 6 ماه دیگه تعطیلات رو از دست میدن فروش بد میشه e3 پارسال همه منتظر نسل بعد بودن باید مایکرو پیش دستی میکرد مثل 360 اما دن متریک با اون دماغ گندش هنوز عجله ای نداشت

85002091739784179228.jpg
64935387663564045721.jpg

یه بنده خدایی از ساختمان جدید رمدی دیدن کرده و یه مقاله دربارش نوشته که محیط کاری رمدی و شکل ساختمان رو توصیف کرده(قشنگ نوشته).
متاسفانه اجازه ورورد به طبقه سوم ساختمان که مربوط به کوانتوم برک هست رو نداشته.
برا من جالب بود حالا اگه کسی خواست بخوونه :دی لینکشو پایین میزارم(عکساش فی.لترن با ف.یلترشکن برین).
30th October 2013 <br> Article: Visiting Remedy ~ The Sudden Stop
اتاق ماساژ دارن :| و باشگاهشون هم درحال ساخته :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or