COD که 720 شد اونوقت چیکار میکنی؟:dمن یه دوجین pre-order کردم , هر رزولوشنی که اعلام شد یکیشو کنسل میکنم![]()
خوب تایتان کلا واسه ابر قدرت کنسول های جهان منتشر نمیشه :d متاسفانه مایکرو انقدر بی عقل هست که نمیره این استودیو رو بخرهبابا حدودا 75 نفر بیشتر نیستن
![]()
یک چهارم اون پولی که داده به نوکیا میداد Remedy و Respawn رو می خرید تازه باز یه چی تهش می موند میتونست یه استودیو جدید هم تاسیس کنه :d
بانجی که بحثش جداست، توافقی بود :dاگر مایکروسافت عقل داشت که بایوور و بانجی رو می خرید .یا حداقل Ensemble رو نمی بست !
کلا خاک بر سرش ! :d
اگر مایکروسافت عقل داشت که بایوور و بانجی رو می خرید .یا حداقل Ensemble رو نمی بست !
بانجی که بحثش جداست، توافقی بود :d
ولی بایووریکی از بزرگترین اشتباهات تاریخ مایکروسافت بود!!
این نخریدن رسپاون هم یه روزی میشه بزرگترین اشتباه مایکروسافتهمچنین رمدی
![]()
کلا حرف از خریدن و بستن استادیو نزنید که اوضاغ سونی خیلی خیته توی این مورذ
عوضش یه دوجین استودیو world class تاسیس کرده برای فک اندازی:d
AA نیست، این هزار بارزیبایی بحث نیست که دیگه نبود AA خیلی واظحه! حالا به 1080 upscale شه بهتر میشه اما بازم نبودش احساس میشه!
امیدوارم تو نسخه نهایی وان این مشکلا نباشن وگرنه تو یه نسخه AA باشه تو یکی نباشه خیلی مسخرس
من که از این چیزا سر در نمیارم فقط میبینم نسخه X one بهتره!تازه موهای کله طرف رو میشه دید:dAA نیست، این هزار باراون دندونه های بیشتر به خاطر رزولوشن کمتره، نه AA. یعنی تنها جایی که رزولوشن مشخص میشه همون دندونه هاست، اونم نه تو همه صحنه ها. بعضی جاها مشخصه، بعضی جاها باید با ذره بین نگاه کرد
![]()
E3 سال بعد = فک ریزونفعلا که فقط باید با اسمشون فکت بیوفته ! در واقع تا بازی معرفی نکنن وجود خارجی ندارن فعلان ! ![]()
![]()
خوب تایتان کلا واسه ابر قدرت کنسول های جهان منتشر نمیشه :d متاسفانه مایکرو انقدر بی عقل هست که نمیره این استودیو رو بخرهبابا حدودا 75 نفر بیشتر نیستن
![]()
یک چهارم اون پولی که داده به نوکیا میداد Remedy و Respawn رو می خرید تازه باز یه چی تهش می موند میتونست یه استودیو جدید هم تاسیس کنه :d
اگر مایکروسافت عقل داشت که بایوور و بانجی رو می خرید .یا حداقل Ensemble رو نمی بست !