همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

والله زیبایی چیزیه که با چشم باید دید نه با عدد، فرض کنید دونفر کنار هم وایستادن بعد بهتون بگن که بگید کدوم یکی خوشگلتره شما هم بیاید بگید دومی 3 تا از اولی خوشگل تره :d
پ.ن: Brace your self COD comparison is coming #:-s

آخرین ویرایش:
COD که 720 شد اونوقت چیکار میکنی؟:dمن یه دوجین pre-order کردم , هر رزولوشنی که اعلام شد یکیشو کنسل میکنم:>

ایندفه Day-One رو کنسل میکنم :دی
ولی جدا توی سایتا که نظرات رو میخووندم عده ای نوشته بودن که کنسل کردن :دی و عده ی زیادی هم گفته بودن اگه DR3 نبود کنسل میکردیم,فکرشم نمیکردم DR3 کنسول سلر باشه :دی

زیبایی بحث نیست که دیگه نبود AA خیلی واظحه! حالا به 1080 upscale شه بهتر میشه اما بازم نبودش احساس میشه!
امیدوارم تو نسخه نهایی وان این مشکلا نباشن وگرنه تو یه نسخه AA باشه تو یکی نباشه خیلی مسخرس

خوب تایتان کلا واسه ابر قدرت کنسول های جهان منتشر نمیشه :d متاسفانه مایکرو انقدر بی عقل هست که نمیره این استودیو رو بخره :| بابا حدودا 75 نفر بیشتر نیستن :|
یک چهارم اون پولی که داده به نوکیا میداد Remedy و Respawn رو می خرید تازه باز یه چی تهش می موند میتونست یه استودیو جدید هم تاسیس کنه :d

خوب تایتان کلا واسه ابر قدرت کنسول های جهان منتشر نمیشه :d متاسفانه مایکرو انقدر بی عقل هست که نمیره این استودیو رو بخره :| بابا حدودا 75 نفر بیشتر نیستن :|
یک چهارم اون پولی که داده به نوکیا میداد Remedy و Respawn رو می خرید تازه باز یه چی تهش می موند میتونست یه استودیو جدید هم تاسیس کنه :d

اگر مایکروسافت عقل داشت که بایوور و بانجی رو می خرید . :| یا حداقل Ensemble رو نمی بست ! :|
کلا خاک بر سرش ! :d

اگر مایکروسافت عقل داشت که بایوور و بانجی رو می خرید . :| یا حداقل Ensemble رو نمی بست ! :|
بانجی که بحثش جداست، توافقی بود :d
ولی بایوور :| یکی از بزرگترین اشتباهات تاریخ مایکروسافت بود!!
این نخریدن رسپاون هم یه روزی میشه بزرگترین اشتباه مایکروسافت :| همچنین رمدی :|

بانجی , رمدی و Respawn که خودشون میخوان مستقل بمونن:|حماقت اونجایی بود که بایوور رو نخرید

عوضش یه دوجین استودیو world class تاسیس کرده برای فک اندازی:d

بانجی که بحثش جداست، توافقی بود :d
ولی بایوور :| یکی از بزرگترین اشتباهات تاریخ مایکروسافت بود!!
این نخریدن رسپاون هم یه روزی میشه بزرگترین اشتباه مایکروسافت :| همچنین رمدی :|

یه لحظه تصور کن Mass Effect و Dragon Age انحصاری بودن ! :|

کلا حرف از خریدن و بستن استادیو نزنید که اوضاغ سونی خیلی خیته توی این مورذ

اصلا بحث سونی نیست ، خاک بر سر جفتشون ! :d ولی سونی حداقل IP ها رو انحصاری می کنه !
مثلا مایکروسافت باید Jade Empire رو برای خودش ثبت می کرد که اگر بایووری هم در کار نبود حداقل یه استدیوی دیگه ادامشو بسازه!
الان مثلا Gears of War که بلا تکلیفه ! :|

عوضش یه دوجین استودیو world class تاسیس کرده برای فک اندازی:d

فعلا که فقط باید با اسمشون فکت بیوفته ! در واقع تا بازی معرفی نکنن وجود خارجی ندارن فعلان ! :|:d

برای چی بخره ؟:دی
همین که استدیو های متسقل میان بازی انحصاری تولید میکنن کافیه حالا میخواد زیر پرچم مایکرو باشه یا نباشه :دی
همین 343 turn 10 اینا بسه :دی

زیبایی بحث نیست که دیگه نبود AA خیلی واظحه! حالا به 1080 upscale شه بهتر میشه اما بازم نبودش احساس میشه!
امیدوارم تو نسخه نهایی وان این مشکلا نباشن وگرنه تو یه نسخه AA باشه تو یکی نباشه خیلی مسخرس
AA نیست، این هزار بار:دی اون دندونه های بیشتر به خاطر رزولوشن کمتره، نه AA. یعنی تنها جایی که رزولوشن مشخص میشه همون دندونه هاست، اونم نه تو همه صحنه ها. بعضی جاها مشخصه، بعضی جاها باید با ذره بین نگاه کرد:دی

AA نیست، این هزار بار:دی اون دندونه های بیشتر به خاطر رزولوشن کمتره، نه AA. یعنی تنها جایی که رزولوشن مشخص میشه همون دندونه هاست، اونم نه تو همه صحنه ها. بعضی جاها مشخصه، بعضی جاها باید با ذره بین نگاه کرد:دی
من که از این چیزا سر در نمیارم فقط میبینم نسخه X one بهتره!تازه موهای کله طرف رو میشه دید:d

فعلا که فقط باید با اسمشون فکت بیوفته ! در واقع تا بازی معرفی نکنن وجود خارجی ندارن فعلان !
yahoo_22.gif
yahoo_4.gif
E3 سال بعد = فک ریزون:>

من که جفتش رو دیدیم خیلی چرت بودن :دی ولی هر دو یه اندازه چرت بودن و تفاوت تو همون 2 3 فریم بود :دی
همچین گفتن 56% ضعیف تره من خودم رو آماده کرده بودم یه چیزی در حد ـه مافیا 2 PS3 ببینم لول :دی

به جاي اينكار ميتونست صاف 2 ميليارد دلار بده به Take Two و اين يعني انحصاري شدن ,...GTA,Bioshock,NBA 2K ,و رسما تير خلاصي ميشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or