همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

یه سوال از دوستانِ اهل فن و مطلع :دی
جدی جدی بازی ساختن برای One سخته !؟ /:) :-? اصلاً مگه میشه ماکروسافت بعد از 360 کنسولی بسازه که بازی سازی براش سخت باشه !؟ 8-|

پ.ن: سوالم رو اینجا میپرسم چون جای دیگه ای نیست ، وگرنه میدونم که کسی اینجا سابقه‌ی ساخت بازی برای One رو نداره :دی

اگر سخت بود ما شاهد بهترین گرافیک لانچ نبودیم (RYSE)

یک سری سازنده ها دیگه بیش از حد تنبل هستن

اگر سخت بود ما شاهد بهترین گرافیک لانچ نبودیم (RYSE)

یک سری سازنده ها دیگه بیش از حد تنبل هستن

سازنده ها تنبل نیستن بعضیاشون تا 6 ماه پیش dev kit نداشتن برعکس FP یا مثل Turn 10 که مستقیم تو جریان ساخت کنسول بودن یا Crytek که کدهاشونو خود مایکروسافت براشون کانورت میکرده.حق دارن نتونن بازیو پولیش کنن.مخصوصا که مولتی پلت بازی میسازن نمیتونن روی یه کنسول تمرکز کنن.

میگم نکنه COD ـه 720p واقعیت داشته باشه؟
2023.gif

میگم نکنه COD ـه 720p واقعیت داشته باشه؟
2023.gif

خب بشه مگه چی میشه؟:دی
من که pre-orderام رو کنسل کردم :دی خیالی نیست :دی
فعلا اینو ببین حال کن :
GTA 5 has sold-in 29 million copies; more Take-Two financial results here
Xbox 720p =))
اصلا اون صحنه ی تخریب پل رو ببین یا باید به رمدی ایمان بیاری یا اینکه باید به رمدی ایمان بیاری :دی

آخرین ویرایش:
به ارواح خاک بروس لی این نسخه که از BF4 مقایسه کردن نسخه نهایی نیست این تو مقایسه Preview سایت یورو گیمر نوشته:
اولا که اسم مقایسه روشه Preview
دوما نوشته:

[Update: DICE's tech mastermind Johan Andersson has been in touch to say that AO will be the same on the final Xbox One version.]

کارگردان تکنیکی DICE تو تویت ازش سوال کردن نسخه XO بازم تغییرات داره؟ جواب داده:

00996075691180398150.jpg

بله چندین تغییر دیگه وجود داره.

خلاصه نا امید نشید در نا امیدی بسی امید است :d خدارو چه دیدین شاید مایکرو پول داد :d

به ارواح خاک بروس لی این نسخه که از BF4 مقایسه کردن نسخه نهایی نیست این تو مقایسه Preview سایت یورو گیمر نوشته:
اولا که اسم مقایسه روشه Preview
دوما نوشته:

کارگردان تکنیکی DICE تو تویت ازش سوال کردن نسخه XO بازم تغییرات داره؟ جواب داده:

بله چندین تغییر دیگه وجود داره.

خلاصه نا امید نشید در نا امیدی بسی امید است :d خدارو چه دیدین شاید مایکرو پول داد :d

عزیز دیگه کوتاه بیا:دی تو این چند روز که نمیتونن معجزه کنن,ان شالله برا بدکمپانی 3:>
فعلا برو Day one editionت رو کنسل کن تا ضرر نکردی :دی
فعلا که شایعه Cod و کرش کردن سیستم و اشغال بودن لایو زیاده تو اینترنت :دی
ولی وقتی رمدی هست:
Who Cares؟

دوتا بالایی :d
خلاصه از من میشنوین نا امید نشید از فنای سونی یاد بگیرین 8 سال مقاومت و ایثار کردن (360 که لامصب اوایل نسل قبل به PS3 کمبو 200X میزد) آخر سرم بعد از پایان 8 سال دفاع مقدسشون بازم فن سونی موندن.شما ها که اول نسلی بازی اختصاصیم خوب دارین.

آخرین ویرایش:
خلاصه از من میشنوین نا امید نشید از فنای سونی یاد بگیرین 8 سال مقاومت و ایثار کردن (360 که لامصب اوایل نسل قبل به PS3 کمبو 200X میزد) آخر سرم بعد از پایان 8 سال دفاع مقدسشون بازم فن سونی موندن.

همینی که نقل قول کردم :دی
من فقط pre-orderام رو کنسل کردم :دی
واقعا این چیزا برام مهم نیست :دی ,همونجور که نسل قبل برا الن ویک 360 خریدم,این نسل هم برا کوانتوم برک و بقیه بازیای رمدی وان میخرم :دی

خلاصه از من میشنوین نا امید نشید از فنای سونی یاد بگیرین 8 سال مقاومت و ایثار کردن (360 که لامصب اوایل نسل قبل به PS3 کمبو 200X میزد) آخر سرم بعد از پایان 8 سال دفاع مقدسشون بازم فن سونی موندن.

من جانباز جنگهای دریمکست با پلی 1 و ایکس باکس اورژینال با پلی 2 هستم تازه تو این نسل نفسی کشیدم دیگه تحمل یه خمپاره دیگه رو ندارم :d

به ارواح خاک بروس لی
بچها تگ [sarcasm/] رو اضافه کنید قضیه جدی داره میشه:d

25r30wi.gif

همینی که نقل قول کردم
biggrin1.gif

من فقط pre-orderام رو کنسل کردم
biggrin1.gif
COD که 720 شد اونوقت چیکار میکنی؟:dمن یه دوجین pre-order کردم , هر رزولوشنی که اعلام شد یکیشو کنسل میکنم:>

حالا یه چیزی میگم نمیدونم شاید زیاد منطقی نباشه اتفاقا به نظر من مایکرو هر چی تو 3rd p کم بیاره بهتره بیشتر جری میشه روی FP هاش خوب تمرکز میکنه و بیشتر پول خرج میکنه مثل کاری که سونی نسل قبل کرد.

خلاصه از من میشنوین نا امید نشید از فنای سونی یاد بگیرین 8 سال مقاومت و ایثار کردن (360 که لامصب اوایل نسل قبل به PS3 کمبو 200X میزد) آخر سرم بعد از پایان 8 سال دفاع مقدسشون بازم فن سونی موندن.شما ها که اول نسلی بازی اختصاصیم خوب دارین.

مهدي تو روحت نفله شدم از خنده :)):d ٨ سال - عمري اه ها :d

خارج از همه ي بحث ها

كنسول رو شما اگه به خاطر مولتي هايي مثل bf4 و cod ghost ميخوايد بريد PC بگيريد كه PS4 رو مثل ادامس خرسي بجوه

اما اگه به خاطر halo و forza و بازي هاي اختصاصيش ميخوايد حتما بخريد كه ضرري توش نيست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or