همه چیز درباره Windows 8

من کلا یه چیزی در مورد اکتیو آفلاین بگم
سیستم اکتیو کردن و آپدیت کردن ویندوز 8 خیلی با قبل تفاوت داره. یعنی آپدیتش نه Firmware هست نه آپدیت های نرمال که میفرسته. یه نوع سیستم مخصوصه که قبلا هم گفتم. زود احتمالش کمه بیاد. نه به خاطر پیچدگی یا اینکه مایکرو سختش کرده باشه. مشکلش اینه که تا حالا استفاده نشده و شناخته شدنش زمان میبره. ممکن هم هست اونقدر مشکلی نداشته باشه و زودتر بیاد
این در مورد xbox بعدی و WP8 هم اجرا میشه. البته دلیل اینکه چرا اومده روی این سیستم رو نمیدونم.

دوستان کم کم دارید تاپیک رو به سمت و سوی فکاهی می برید! آخه کسی مجبورتون نکرده که الان ویندوز 8 نصب کنید بعد بیاید اینجا کمک به توان بی نهایت بخواید که.
"این روش از درجه ی سختی متوسط برخوردار است و کاربرانی که از حداقل تجربه و کار با سیستم عامل و کمی هم زبان انگلیسی برخوردار باشند قادر به تکمیل آن می باشند، تمام!!

من نمی خوام نا امیدتون کنم اما بعضی دوستان واقعا خودشون و وقتشون رو بی جهت روی اینکار می زارن، قبلا هم گفتم برای نصب ویندوز 8 عجله نکنید.
چون دوستان اشتباه میکنند و متن 3 خطی رو ترجمه نمیکنند و بهمراه 2 تا عکس بگذارند
هرکسی دوست داره ویندوز جدید رو نصب کنه :d گناه دارند کمکشان کنید

اصلا یادم رفت برای چی پست زدم داداش بعد اکتیو' ویندوز اپدیت کردی برای ویندوز مشکلی پیش نیامد؟
الان ویندوز من اکتیو هست هنوز هم 30 روز فرصت هست ؟ یا دیگه کامل کرکه ؟
بازهم کرک واسش میاد ؟

من كه شخصا هرچي در توانم هست دارم بكار ميگيرم تا بتونم ويزاي مهاجرت دوستان از سون به 8 را براشون بگيرم.

اصلا یادم رفت برای چی پست زدم داداش بعد اکتیو' ویندوز اپدیت کردی برای ویندوز مشکلی پیش نیامد؟
الان ویندوز من اکتیو هست هنوز هم 30 روز فرصت هست ؟ یا دیگه کامل کرکه ؟
بازهم کرک واسش میاد ؟

متن سه خطی؟! دوست عزیز کاربر باید با اسکایپ تماس بگیره و اعداد Phone Activation رو هم به سیستم بده و اعدادی رو که خونده میشه هم یادداشت کنه، همین کار به این سادگی رو بعضی دوستان نمی تونن خودشون انجام بدن، در این شرایط می خوام بدونم چه اصراری هست حتما ویندوز 8 نصب کنن؟، نه هنوز برنامه ها برای مد Metro Ui بهینه شدن و نه هنوز Office 2013 اومده و نه هنوز درایورها ی سیستمی و برنامه های امنیتی باهاش سازگار شدن، در این شرایط چه اصراری هست همه ویندوز 8 نصب کنن؟! چه فایده ای داره؟ خودم هم تا فراهم شدن همه ی این شرایط دلیلی نمی بینم به ویندوز 8 ارتقا بدم، فقط روی VM دارمش.

ویندوز شما همه اگه اکتیو شده باشه دیگه شمارش 30 روزه یا مدت دار نداره اصلا، توی جزییات اکتیو در بخش System نوشته، هیچ مشکلی هم بعد از اکتیو چه برای آپدیت چه چیزای دیگه پیش نمیاد

نحوه ی نصب و تنظیم Proxifire در ویندوز 8 :
"چندین بار این داستان تکرار شد تا بالاخره یه موضوع رو فهمیدم! نصب برنامه ی proxifire دسترسی به برنامه های مترو رو قطع میکنه! و تمام مدت داستان همین بوده٬
proxifier ٬ حتی اگر بعد از نصب دوباره پاکش کنیم هم مشکلی حل نمیشه!

جستجویی کردم توی اینترنت و به کمک وبلاگ ۱b1t و یکی از کاربران سوپریوز مشکل حل شد.کلید حل٬ برنامه ایست به اسم Fiddler2 که از اینجا میتونید دانلود و نصبش کنید. این برنامه یک وب ****** هست که به برنامه نویس ها اجازه میده تا برنامه هاشون رو اشکال زدایی کنند.

افزونه ای برای ویندوز ۸ داره به اسم windows8LoopbackUtility که از اینجا میتونید دریافت کنید. بعد از دریافت کافیه اجراش کنید و گزینه ی Excempt All رو بزنید و تغییرات رو ذخیره کنید.

تموم شد! موفق شدیم!‌:دی فقط کافیه Fiddler2 رو با کلیدهای Ctrl+M به سیستم tray بفرستیم دیگه هم نیای نیست که سروقتش بریم! حالا برنامه ی proxifier رو اجرا میکنیم و بعدش دسترسی کامل داریم به تمام برنامه های مترو! میتونید Fiddler2 رو به startup سیستم اضافه کنید تا هروقت ویندوز بالا میاد اجرا بشه چون برای دسترسی به برنامه های مترو اجرا کردن Fiddler2 و proxifier هر دو لازمه!
از فروشگاه مایکروسافت لذت ببرید! همینطور برنامه های مترو
منبع: وبلاگ خوره نابغه.

آخرین ویرایش:
دوستان من الان consumer رو ریختم ، چندتا مشکل دارم : 1. درایو dvd نیست :| 2. وقتی اینتر رو میزنم فاصله نمیندازه :| مشکلات من رو حل کنین

شما اشتباه کردی Cunsumer ریختی، نسخه ی آزمایشی رو کسی پشتیبانی نمی کنه، باگ هم داره حتما.

xp سبک تر نیس ؟! :|

ویندوز 98 سبکتر هست! ویندوز 3.1 هم از همه سبکتر هست، می خوای اونو بریزم دست جمعی!!؟ :)

متن سه خطی؟! دوست عزیز کاربر باید با اسکایپ تماس بگیره و اعداد Phone Activation رو هم به سیستم بده و اعدادی رو که خونده میشه هم یادداشت کنه، همین کار به این سادگی رو بعضی دوستان نمی تونن خودشون انجام بدن، در این شرایط می خوام بدونم چه اصراری هست حتما ویندوز 8 نصب کنن؟، نه هنوز برنامه ها برای مد Metro Ui بهینه شدن و نه هنوز Office 2013 اومده و نه هنوز درایورها ی سیستمی و برنامه های امنیتی باهاش سازگار شدن، در این شرایط چه اصراری هست همه ویندوز 8 نصب کنن؟! چه فایده ای داره؟ خودم هم تا فراهم شدن همه ی این شرایط دلیلی نمی بینم به ویندوز 8 ارتقا بدم، فقط روی VM دارمش.

ویندوز شما همه اگه اکتیو شده باشه دیگه شمارش 30 روزه یا مدت دار نداره اصلا، توی جزییات اکتیو در بخش System نوشته، هیچ مشکلی هم بعد از اکتیو چه برای آپدیت چه چیزای دیگه پیش نمیاد

نحوه ی نصب و تنظیم Proxifire در ویندوز 8 :
"چندین بار این داستان تکرار شد تا بالاخره یه موضوع رو فهمیدم! نصب برنامه ی proxifire دسترسی به برنامه های مترو رو قطع میکنه! و تمام مدت داستان همین بوده٬
proxifier ٬ حتی اگر بعد از نصب دوباره پاکش کنیم هم مشکلی حل نمیشه!

جستجویی کردم توی اینترنت و به کمک وبلاگ ۱b1t و یکی از کاربران سوپریوز مشکل حل شد.کلید حل٬ برنامه ایست به اسم Fiddler2 که از اینجا میتونید دانلود و نصبش کنید. این برنامه یک وب ****** هست که به برنامه نویس ها اجازه میده تا برنامه هاشون رو اشکال زدایی کنند.

افزونه ای برای ویندوز ۸ داره به اسم windows8LoopbackUtility که از اینجا میتونید دریافت کنید. بعد از دریافت کافیه اجراش کنید و گزینه ی Excempt All رو بزنید و تغییرات رو ذخیره کنید.

تموم شد! موفق شدیم!‌:دی فقط کافیه Fiddler2 رو با کلیدهای Ctrl+M به سیستم tray بفرستیم دیگه هم نیای نیست که سروقتش بریم! حالا برنامه ی proxifier رو اجرا میکنیم و بعدش دسترسی کامل داریم به تمام برنامه های مترو! میتونید Fiddler2 رو به startup سیستم اضافه کنید تا هروقت ویندوز بالا میاد اجرا بشه چون برای دسترسی به برنامه های مترو اجرا کردن Fiddler2 و proxifier هر دو لازمه!
از فروشگاه مایکروسافت لذت ببرید! همینطور برنامه های مترو
منبع: وبلاگ خوره نابغه.

چرا من همچين مشكلي نداشتم ؟؟

1-بار هم من مشكلي با پروكسي نداشتم‌،چه زماني كه فعال بود برنامه هاي مترو بدون اشكال كار ميكردن ، چه زماني كه بسته بودمش !!!‌
دليل قانع كننده اي نيست چون رو 3 تا سيستم ديگه كه نصب كردم ،اون ها هم با پروكسي مشكلي نداشتن !!

دوستان من الان constumer رو ریختم ، چندتا مشکل دارم : 1. درایو dvd نیست :| 2. وقتی اینتر رو میزنم فاصله نمیندازه :| مشکلات من رو حل کنین
باو چرا constumer ریختی ؟ به احتمال زیاد درایوت به یه پورت slave متصله تو constumer باید به یکی از پورت های master وصلش کنی تا ویندوز بشناسدش.

مشکلم حل شد باو نزنین لطفا !! چون rtm رو دانلوده این consumer رو ریختم !! :d :|

آقا مسعود گفت سبک ترین ویندوز ، ویندوز 8 ـه :| چرا منو میزنین !!؟ باو منم گفتم xp سبک تر نیست !؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or