همه چیز درباره Windows 8

مشکلم حل شد باو نزنین لطفا !! چون rtm رو دانلوده این consumer رو ریختم !! :d :|

آقا مسعود گفت سبک ترین ویندوز ، ویندوز 8 ـه :| چرا منو میزنین !!؟ باو منم گفتم xp سبک تر نیست !؟ :d

سبک تر منطورم به کیلوگرم نبود باو :)) منظورم به راحتی اجرا و فشار کم روی رم و cpu و زود بالا اومدن و... بود! :دی

سبک تر منطورم به کیلوگرم نبود باو :)) منظورم به راحتی اجرا و فشار کم روی رم و cpu و زود بالا اومدن و... بود! :دی

راس میگی راس میگی ! :| نمیدونستم ویندوز اکس پی از ویندوز 8 زیاد تر روی cpu فشار میاره !!!!! :| :| :d ولی در بالا اومدن دیگه حق با تو هست ! :d

با IE میرفتم نمینداخت خط !! :| با کروم رفتم درست شد ! >:d< فرق rtm با release و consumer چیه !؟ :| :d :d

اعلامیه ! : :d : دوستان این آر تی ام رو مایکروسافت نسخه پرو شو گذاشته 15 دلار ! :d نتیجه : rtm نسخه نهایی نیست ! :| :d چرا : :| :

مایکروسافت دیوونه نیست که ویندوز نسخه نهایی رو بیاد به 15 دلار بده !! ! :d :d :| ( اونایی که میگن نسخه نهاییه دعوا نکنن لطفا ! :d )

آخرین ویرایش:
DOWNLOAD WINDOWS 8 ENTERPRISE INTERNATIONAL

دوستان لینک دانلود ویندوز 8 نسخه اینترپرایز 64 بیت (نسخه بین المللی) که مدیا پلیر هم داره و نسخه نهایی ویندوز 8 به شمار میاد با لینک پرسرعت و مستقیم و یک فایل در پست اول قرار گرفت.
تمام کسانی که میخوان به ویندوز 8 کوچ کنن این نسخه رو بگیرن و نصب کنند.
خودم این نسخه رو در حال حاضر روی سیستمم دارم. و همچنین اکتیو هم کردم.

attachment.php

Attachments

• WIN8.jpg
    WIN8.jpg
    56.3 KB · مشاهده: 90
دوستان یه سوال دیگه میخام بدونم که الان برا نصب کردن کارت گرافیکم نیاز برا این ویندوز چون من وقتی ویندوزو ریختم رزولوشن صفحه اوکی بود بعد من برا ویندوز 7 نرم افزار داشتم میریختم ایا لازم رو اینم همون برنامرو نصب کنم یا نه خودش میشناسه قبلش اصلا ati 64 که رو 7 میریختمو رو این بریزم اوکیه .

من الان وقتی نصبش کردم اینه و وقتی میرم گزینه اکتیوو میزنم که بخام ازین سریالهایی که گذاشتین استفاده کنم اصلا کادری باز نمیشه تا من پسوردی چیزی وارد کنم اینم عکسش .

اولین برنامه اکتیو کردن تمام نسخه های ویندوز 8 منتشر شد!
دانلود + آموزش در پست اول!

خوب من الان این برنامرو از کجا دانلود کنم و چطوری استفاده کنم کسی تا الان اکتیو کرده با این نرم افزار فقط بگه چطوری ممنون . من پست اولو نگاه کردم ولی نرم افزاری گیر نیاوردم . بعد دوستان کنار اکتیو کردن میشه بگین چیا نیاز داره تا من باید انجام بدم ایا به غیر اکتیو کردن باید برا این ویندوز 8 باید کار دیگم کنم .

آخرین ویرایش:
شما که اکتیو کردین اینتر پرایز رو!
180 روزه اکتیو کردید یا کلی؟

با روش اسکایپ کلی و نامحدود هست!

دوستان خواهشا یکی بیاد ساده بگه من چطور ویندوزمو که 64 بیت بین مللی هستشو اکتیو کنم . یکی بیاد ساده بگه من چطور این ویندوز 8 اکتیوش کنم .
با روش اسکایپ که احسان توضیح داد برو اکتیو کن. هرچند فکر کنم الان برای اونم کمی مشکل ایجاد شده.

مسعود عزیز روش اسکایپ اینه درسته

با اجازه ی فرشید جان
روش هنوز کار میکنه فقط ممکنه key رو از کار انداختن -
از این key استفاده کنین :

slmgr /ipk 76NDP-PD4JT-6Q4JV-HCDKT-P7F9V

یا
-جدید-
slmgr /ipk NB7P3-C66T2-848FB-M3BJB-2PKVC

key های بیشتر
منابع
1 - 2 - 3 - 4

من وقتی میرم قسمت اکتیو کردن به این مشکل میخورم جایی نیست که بتونم کی وارد کنم اصلا .

لینک

گذاشتم!
ftp://199.127.101.138/Windows%208%20Enterprise%20RTM%2032bit.iso

قدم به قم بگو چیکار میکنه. از اولین کار..؟

من ویندوزو یبار دیگه ریختم تازه تازه خوب بعد فقط یبار یوزر اکانتو اوردم پایین خاموش کردم بعد رفتم رو مای کامپیوتر و پروپرتیسو زدم خوب الان گزینه اکتیوو میزنم ارور میده کادری باز نمیشه که من رمزو بخام بزنم همین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or