همه چیز درباره Windows 8

من ویندوزو یبار دیگه ریختم تازه تازه خوب بعد فقط یبار یوزر اکانتو اوردم پایین خاموش کردم بعد رفتم رو مای کامپیوتر و پروپرتیسو زدم خوب الان گزینه اکتیوو میزنم ارور میده کادری باز نمیشه که من رمزو بخام بزنم همین .
واقعا اون مراحل رو قدم به قدم رفتی؟ پس کجا از cmd استفاده کردی؟ کجا اینترنت رو قطع کردی؟ اینجوری نمیتونم بهت کمک کنم!
حداقل یه زحمت بکش طبق اون مراحلی که هست برو جلو! سر خود که نمیشه عزیز من! :|

---------- نوشته در 06:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:24 PM ارسال شده بود ----------

میشه لینکه دانلود ـه ورژن enterprise international 32 bit رو هم بذارید؟

صبر کن اون لینکو نگیر.
بذار چک کنم مطمن شم که جهانی باشه.

سلام من ویندوز 8 enterprise 64x ریختم میخوام با روش اسکایپ اکتیو کنم کدو که میزنم تموم میشه میگه که ما نمتونیم اکتیو کنیم و با فلان جا ایمیل بزنید و...

سلام اقا مسعود بله تمام مراحل رو رفتم
1توی cmd اون کدرو وارد کردم
بعد دکمه ی اکتیو رو زدم
بعد activate by phone رو زدم
بعد زنگ زدم به شرکت و کدهارو وارد کردم
بعدش یکبار گفت زنگ بزن شرکت ماکروسافت و چندتا error دیگه داد(یعنی کدی که من باید وارد کنم بهم نداد)

دوستان از این روش استفاده کنید:
http://forum.bazicenter.com/thread41733/page51/#post2174990

منتهی مثل اینکه این سریال ها از کار افتادن. پس این سریال هارو جایگزین سریال های قبلی کنید:

Activate Windows 8 Via Phone | 7pm Tech

موفق باشین.

سلام
سریالهارو چجوری میش وارد کرد ؟ من تو قسمت اکتیو سازی قسمتی برای وارد کردن سریال ندیدم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
راستی هنوز آنتی ویروس کاسپر روی ویندوز 8 نصب نمیشه؟

با روش اسکایپ و توضیحاتی که داده شد هرکس بلد بود انجام بده هرکسی بلد نبود صبر کنه تا کرک جدیدی بیاد.
کچل شدم اینقدر من و دوستان توضیح دادیم اما باز هم این قبیل مشکلات رو دارین:
من تو قسمت اکتیو سازی قسمتی برای وارد کردن سریال ندیدم

:| :|

---------- نوشته در 08:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:13 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید من رفتم تو این سایت ولی نتونستم کدی بگیرم میشه بگید چجوریه؟

داری باهام شوخی میکنی؟ :|:|

خداییش جدی میگین یا شوخیتون گرفته؟ :دی

slmgr /ipk N7RRX-RVH4P-PCPBM-89D8Y-X4PK2
slmgr /ipk KM7FN-2WHWX-FMH2Y-43KXF-CRYQP
slmgr /ipk NB7P3-C66T2-848FB-M3BJB-2PKVC

دو تا کد جدید میدم مال اینترپرایز هست.تست شده 100درصد جواب میدن تا از کار نافتادن عجله کنید: slmgr /ipk KM7FN-2WHWX-FMH2Y-43KXF-CRYQP
slmgr /ipk NB7P3-C66T2-848FB-M3BJB-2PKVC الان دارم رو ویندوز8 تایپ میکنم این کلید enter لعنتی هر کاری میکنم و میزنم یه خط نمیاد پایین برای تایپ کردن کسی به این مشکل تا حالا بر نخورده؟

دو تا کد جدید میدم مال اینترپرایز هست.تست شده 100درصد جواب میدن تا از کار نافتادن عجله کنید: slmgr /ipk KM7FN-2WHWX-FMH2Y-43KXF-CRYQP
slmgr /ipk NB7P3-C66T2-848FB-M3BJB-2PKVC الان دارم رو ویندوز8 تایپ میکنم این کلید enter لعنتی هر کاری میکنم و میزنم یه خط نمیاد پایین برای تایپ کردن کسی به این مشکل تا حالا بر نخورده؟
من هم تایید میکنم که CRYQP هنوز کار میکنه. (البته تا ۱ ساعت قبل)
برای مشکل Enter یا همون Carriage Return‌: این مربوط به تنظیمات سیستم عامل یا بروزر شما نیست. از ورژن های اولیه IE10‌ این مشکل عدم همخونی با ادیتور بعضی سایت ها بود.
میتونی با بروزر های دیگه مثلا Chrome‌امتحان کنی یا:

F12 بزن تو IE10‌و بعدش Alt+9‌بزن برای تغییر دادن DocumentMode به IE9 standards و ممکنه که لازم باشه :
Compatibility view رو هم برای IE 10 فعال کنی.
IE رو یکبار Restart‌کنی.
میتونی سایتهایی که ادیتورشون این مشکل رو داره تو لیست Compatibility view settings‌از منوی Tools اضافه کنی.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من هر چی این کد های اکتیو رو تو cmd میزنم اتفاقی نمیفته و فقط میره خط بعد(بدون هیچ پیغامی).
وقتی هم میرم تو قسمت windows activation ارور میده و قسمت call by phone نمیاد.
اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.

سلام دوستان من هر چی این کد های اکتیو رو تو cmd میزنم اتفاقی نمیفته و فقط میره خط بعد(بدون هیچ پیغامی).
وقتی هم میرم تو قسمت windows activation ارور میده و قسمت call by phone نمیاد.
اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.
دوست عزیز run as admin زدی ؟ اگه نشد ری استارت کن اینقدر بزن تا بیاد :d
باید دیسکانک باشی قسمت دوم مشکلت :d کل بای فون تا اسکایپ رو نصب کنی میاد بالای اکتیو

چرا من همچين مشكلي نداشتم ؟؟

1-بار هم من مشكلي با پروكسي نداشتم‌،چه زماني كه فعال بود برنامه هاي مترو بدون اشكال كار ميكردن ، چه زماني كه بسته بودمش !!!‌
دليل قانع كننده اي نيست چون رو 3 تا سيستم ديگه كه نصب كردم ،اون ها هم با پروكسي مشكلي نداشتن !!

استاد عزیز،چون شما بین پرو ک سی و Proxifier فرقی قائل نیستی گویا! وگرنه قبل از اومدن شما به تاپیک بارها دوستان اینجا اومدن و مشکل Proxifier داشتن، از جمله خودم.
Proxifier روی ویندوز 8 به تنهایی فعلا کار نمی کنه و Metro App از کار می افته.

نوشته شده توسط Mr.Freeze;2185143 [B:
اعلامیه ! : :d : دوستان این آر تی ام رو مایکروسافت نسخه پرو شو گذاشته 15 دلار ! :d نتیجه : rtm نسخه نهایی نیست ! :| :d چرا : :| :

مایکروسافت دیوونه نیست که ویندوز نسخه نهایی رو بیاد به 15 دلار بده !! ! :d :d :| ( اونایی که میگن نسخه نهاییه دعوا نکنن لطفا ! :d )[/B]

دوست عزیز، مجبوری خبری بدی که خودت هم نصفه نیمه متوجه شدی؟! چرا واقعا؟
اون 15 دلار یک امتیاز ویژه مخصوص کسانی هست که تا تاریخ 26 اکتبر یک دستگاه PC یا لپ تاپ از سازندگان معتبر بخرن و با کوپن مخصوصی که دریافت می کنن می تونن فقط با 15 دلار ویندوز 7 خودشون رو به ویندوز 8 ارتقا بدن،

این با حرفی که شما زدی یکی بود؟! مایکروسافت دیوونست ؟ :|
:|

دوستان چطوری این Framework 3.5 رو نصب کنم، از سایت ماکروسافت یه فایل 2 مگی گرفتم که بعد به وسیله اینترنت نصب کنه که نشد از اینترنت هم دان کردم نصب نشد :|

استاد عزیز،چون شما بین پرو ک سی و Proxifier فرقی قائل نیستی گویا! وگرنه قبل از اومدن شما به تاپیک بارها دوستان اینجا اومدن و مشکل Proxifier داشتن، از جمله خودم.
Proxifier روی ویندوز 8 به تنهایی فعلا کار نمی کنه و Metro App از کار می افته.

:|
من برای راحت تلفظ کردن این برنامه میگم ******

محض اطلاع شما باید عرض کنم به نقل از سایت پی سی دانلود :مکان فعلی شما با آی پی تون همخونی نداره .
منظور از مکان فعلی مکانی است که در قسمت control panel و در تنظیمات region انتخاب کردید.
و بعد از استفاده از نرم افزارهایی که IP شما رو تغییر میدن این گزارش به صورت اوتوماتیک به ماکروسافت ارسال میشه و Metro برای شما از کار میوفته !!!!!

توی تنظیمات region وارد بشید و تنظیمات location رو روی همان کشور یا شهری بزارید که برایتان نشان داده شد ! (****** یا به قول شما همون Proxifier را باید ببینید از کدوم کشور ساپورت میشه)

---------- نوشته در 02:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:04 AM ارسال شده بود ----------

دوستان چطوری این Framework 3.5 رو نصب کنم، از سایت ماکروسافت یه فایل 2 مگی گرفتم که بعد به وسیله اینترنت نصب کنه که نشد از اینترنت هم دان کردم نصب نشد :|

دوست عزیز به صفحات قبل رجوع کنید ، به طور کامل گذاشتم اموزش نصب را

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or