همه چیز درباره Windows 8

من نسخه ی Pro رو نصبیدم و فعالش کردم!به درد نمی خوره؟محیطش خیلی با این که من دارم فرق داره؟!
مشکلی نداره نسخه پرو کامل هستش فقط چند تا امکانات که اصلا کاربردی نداره برای ماها توی enterprise هست که به حال ما هیچ فرق نمیکنه حالا که دان کردی دیگه ارزش نداره دوباره بگیری
محیط ایناش هم فرقی نداره این نسخه MSDN هم باز فرقی نداره فرقش فقط اینه که برای سازمان ها و شرکت ها میزنن که با یه سریال چند تا ویندوز اکتیو میکنن یعنی هرکس دان نکرده به جاش میتونه اینو دانلود بکنه ولی هر کی دانلود کرده احتیاج نیست وسواس به خرج بده من این MSDN هم ریختم هیچ فرقی نمیکنه فقط فرقش همونه که گفتم

در کل ویندوز خوبیه یا نه ؟ یا هنوز باید صبر کنیم ؟ زیاد از سیستم استفاده نمیکنه ؟ همه بازیا و نرمافزارا روش نصب میشن ؟
ویندوز خوبی هست اما همونطور که دوستان گفتن برای اینکه به عنوان سیستم عامل اصلی ازش استفاده کنید زوده و باید کمی صبر کنید

ویندوز خوبی هست اما همونطور که دوستان گفتن برای اینکه به عنوان سیستم عامل اصلی ازش استفاده کنید زوده و باید کمی صبر کنید

چرا زوده؟ تنها مشکلی که داره البته مشکل ویندوز نیست مشکل بعضی کاربرا هست که نمیتونن با اسکایپ اکتیو کنن!

سلام دوستان ، به یه مشکل تو اکتیو کردن برخوردم و اونم اینه که وقتی تو اسکایپ به اون مرحله که باید کد رو بهم بده ( وقتی آخرین شماره رو وارد میکنی ) اپراتور اعلام میکنه که امکان تکتیو کردن ویندوز نیست ، میخواستم بدونم هنوز این روش فعاله ؟

آخرین ویرایش:
برای استقبال از ویندوز 8 آماده‌اید؟

n00023376-b.jpg

اواخر سال گذشته خورشیدی، مایکروسافت نسخه پیش‌نمایش آخرین سیستم عامل خود، ویندوز ۸ را ارائه کرد.
واسط کاربری و ظاهر متفاوت از برجسته‌ترین تغییرات در این سیستم عامل بود.
نسخه تکمیلی این محصول در ۲۶ اکتبر مصادف با ۵ آبان سال جاری عرضه خواهد شد.

به گزارش ایتنا این درحالی است که WHQL (لابراتوار آزمایش کیفیت قطعات سخت‌افزاری ویندوز) در حال بررسی تمام قطعات سخت‌افزاری سازگار با ویندوز ۸ است و هم اکنون لیست مادربرد‌های سازگار با ویندوز ۸ را اعلام کرده است.

در این میان تمامی مادربرد‌های موجود گیگابایت در بازار‌های کشور، چه مبتنی بر چیپ‌ست اینتل و چه مبتنی بر چیپ‌ست AMD، به طور رسمی از ویندوز ۸ پشتیبانی می‌کنند.
علی الخصوص مادربرد‌های مبتنی بر چیپ‌ست H61 گیگابایت که با ROM ۳۲ مگابایتی هم قادر به اجرای ویندوز ۸ خواهند بود.

تنها محصولات مبتنی بر چیپ‌ست G41 و G760 (آن هم به دلیل محدودیت‌های ذاتی چیپ‌ست) از این سیستم عامل پشتیبانی نمی‌کنند.

در حال حاضر درایور‌های مورد نیاز سیستم عامل ویندوز ۸ روی وب‌سایت رسمی گیگابایت قرار گرفته است و به طور مداوم بروز رسانی خواهند شد.

من که اصلی استفاده میکنم خیلی هم باحاله :d
یه مدت که بگذره روش های بهتر و راحت تری برای اکتیو کردن میاد.
ایدی و اواتارت تو حلقم
دوستان نمی دونم اینو شنیدید یا نه ولی این موضوع رسما تایید شده
ویندوز 8 ابزاریی برای راحت تر کردن دزدی اطلاعات
تو ویندوز 8 امکانی قرار داده شده که هر نرم افزاری که نصب میشه از طریق اینترنت به مایکروسافت اطلاع میده ولی از اونجا که port ی که مایکروسافت برای این کار در نظر گرفته اصلا ایمن نیست به راحتی قابل دسترسی و هک کردنه

من نمی خوام تبلیغ منفی کنم ولی به محض بیرون اومدن این خبر سهام Ubuntu کلی بالا رفت
مشکلی نیست هرچی فیلم و سریال دارم واسه مایکروسافت بیاد اطلاعاتم و بدزده :D

از جاهای دیگه هم میشه نرم افزار برای استور دانلود کرد ؟ بغیر از استور منظورم ه
نرم افزار faceboogh ?

سلام دوستان ، به یه مشکل تو اکتیو کردن برخوردم و اونم اینه که وقتی تو اسکایپ به اون مرحله که باید کد رو بهم بده ( وقتی آخرین شماره رو وارد میکنی ) اپراتور اعلام میکنه که امکان تکتیو کردن ویندوز نیست ، میخواستم بدونم هنوز این روش فعاله ؟

کدوم سریال رو میزنی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or