یکی هم دیروز اومده که ENTERPRISE MSDN هستش:dENTERPRICE کلاً دیگه آخرین نسخس یا بازم میاد؟!
مشکلی نداره نسخه پرو کامل هستش فقط چند تا امکانات که اصلا کاربردی نداره برای ماها توی enterprise هست که به حال ما هیچ فرق نمیکنه حالا که دان کردی دیگه ارزش نداره دوباره بگیریمن نسخه ی Pro رو نصبیدم و فعالش کردم!به درد نمی خوره؟محیطش خیلی با این که من دارم فرق داره؟!
ویندوز خوبی هست اما همونطور که دوستان گفتن برای اینکه به عنوان سیستم عامل اصلی ازش استفاده کنید زوده و باید کمی صبر کنیددر کل ویندوز خوبیه یا نه ؟ یا هنوز باید صبر کنیم ؟ زیاد از سیستم استفاده نمیکنه ؟ همه بازیا و نرمافزارا روش نصب میشن ؟
ویندوز خوبی هست اما همونطور که دوستان گفتن برای اینکه به عنوان سیستم عامل اصلی ازش استفاده کنید زوده و باید کمی صبر کنید
یه مدت که بگذره روش های بهتر و راحت تری برای اکتیو کردن میاد.چرا زوده؟ تنها مشکلی که داره البته مشکل ویندوز نیست مشکل بعضی کاربرا هست که نمیتونن با اسکایپ اکتیو کنن!
من که اصلی استفاده میکنم خیلی هم باحاله :dویندوز خوبی هست اما همونطور که دوستان گفتن برای اینکه به عنوان سیستم عامل اصلی ازش استفاده کنید زوده و باید کمی صبر کنید
ایدی و اواتارت تو حلقمیه مدت که بگذره روش های بهتر و راحت تری برای اکتیو کردن میاد.
مشکلی نیست هرچی فیلم و سریال دارم واسه مایکروسافت بیاد اطلاعاتم و بدزدهدوستان نمی دونم اینو شنیدید یا نه ولی این موضوع رسما تایید شده
ویندوز 8 ابزاریی برای راحت تر کردن دزدی اطلاعات
تو ویندوز 8 امکانی قرار داده شده که هر نرم افزاری که نصب میشه از طریق اینترنت به مایکروسافت اطلاع میده ولی از اونجا که port ی که مایکروسافت برای این کار در نظر گرفته اصلا ایمن نیست به راحتی قابل دسترسی و هک کردنه
من نمی خوام تبلیغ منفی کنم ولی به محض بیرون اومدن این خبر سهام Ubuntu کلی بالا رفت
سلام دوستان ، به یه مشکل تو اکتیو کردن برخوردم و اونم اینه که وقتی تو اسکایپ به اون مرحله که باید کد رو بهم بده ( وقتی آخرین شماره رو وارد میکنی ) اپراتور اعلام میکنه که امکان تکتیو کردن ویندوز نیست ، میخواستم بدونم هنوز این روش فعاله ؟