همه چیز درباره Windows 8

سلام دوستان این مشکل من بالاخره حل نشد که نشد.:(
من این کدها رو که تو cmd میزنم اتفاقی نمیفته و میره خط بعد.
نمیدونم دیگه چی کار کنم. اگه ممکنه دوستان منو راهنمایی کنن.
ممنون.

چرا زوده؟ تنها مشکلی که داره البته مشکل ویندوز نیست مشکل بعضی کاربرا هست که نمیتونن با اسکایپ اکتیو کنن!

زوده بخاطر اینکه هنوز هیچ آنتی ویروسی برای کار با تکنیکهای Native ویندوز 8 اصلاح نشده
هنوز هیچ کدوم از مرورگرهای کروم، فایرفاکس و موزیلا برای Modern UI آماده نشده
هنوز دانلود منیجر مناسب برای Modern UI نداریم
هنوز بیشتر برنامه های سیستمی با سیستم فایل مدرن ویندوز 8 سازگاری ندارن
هنوز Utility مخصوص تنظیمات پنهان ویندوز 8 مثل ابزارهای مخصوص ویندوز 7 موجود نیست
هنوز Office 2013 که با رابط جدید هماهنگ هست در دسترس نیست
و.................

توجه داشته باشید که از ویندوز بخاطر خود ویندوز استفاده نمی کنیم فقط، سکویی برای بهتر اجرا کردن و استفاده ی بهتر از نرم افزارهای دیگه هست.

دوستان نمی دونم اینو شنیدید یا نه ولی این موضوع رسما تایید شده
ویندوز 8 ابزاریی برای راحت تر کردن دزدی اطلاعات
تو ویندوز 8 امکانی قرار داده شده که هر نرم افزاری که نصب میشه از طریق اینترنت به مایکروسافت اطلاع میده ولی از اونجا که port ی که مایکروسافت برای این کار در نظر گرفته اصلا ایمن نیست به راحتی قابل دسترسی و هک کردنه

من نمی خوام تبلیغ منفی کنم ولی به محض بیرون اومدن این خبر سهام Ubuntu کلی بالا رفت

شایعاتی بیش نبود!
بعد از مدت کوتاهی مایکروسافت طی جوابیه ای رسما اعلام کرد که از اطلاعات گرفته شده از گزینه ی Smart Screen ( که موقع نصب می تونید Off کنیدش) نه برای تبلیغات و نه مورد دیگه ای استفاده نخواهد کرد، فقط برای جلوگیری از نصب نرم افزارهای مخرب تعبیه شده، همونطور که توی IOS شرکت Apple هم فن آوری مشابهی وجود داره.

آقا من هرکاری میکنم نمیتونم آپدیت درایور کارت گرافیکمو نصب کنم. گرافیک GeForce 610M(روی نوت بوک) هستش و ویندوزمم Enterprise 64bit. مطمئن هستم درایور رو کاملاً صحیح از سایت انویدیا دانلود کردم. مشکل اینه که هر دفعه که میزنم آپدیت کنم بعدِ Check Compatibility میگه سیستم باید ری استارت شه. منم هردفعه ری استارت میکنم باز دفعه بعد همینو میگه! چه کنم من؟

آقا من هرکاری میکنم نمیتونم آپدیت درایور کارت گرافیکمو نصب کنم. گرافیک GeForce 610M(روی نوت بوک) هستش و ویندوزمم Enterprise 64bit. مطمئن هستم درایور رو کاملاً صحیح از سایت انویدیا دانلود کردم. مشکل اینه که هر دفعه که میزنم آپدیت کنم بعدِ Check Compatibility میگه سیستم باید ری استارت شه. منم هردفعه ری استارت میکنم باز دفعه بعد همینو میگه! چه کنم من؟

از Installer نصب نکن، برو Device Manager و روی Display Adapters و روی کارت گرافیکت کلیک راست کن و Update Driver رو بزن و مسیر پوشه ی C:\Nvidia رو بده تا دستی درایور رو نصب کنه.

از Installer نصب نکن، برو Device Manager و روی Display Adapters و روی کارت گرافیکت کلیک راست کن و Update Driver رو بزن و مسیر پوشه ی C:\Nvidia رو بده تا دستی درایور رو نصب کنه.
الان اینکارو هم کردم. این رو می‌گه:
eoatk2slnt1eywsuy8.png

در حالی که ورژن فعلی درایور 290.69 هست(از بخش System Information تو NVIDIA Control Panel چک کردم) و آپدیتی که سعی دارم نصبش کنم جدیدترین آپدیت درایور یعنی 302.80 هستش.

الان اینکارو هم کردم. این رو می‌گه:
eoatk2slnt1eywsuy8.png

در حالی که ورژن فعلی درایور 290.69 هست(از بخش System Information تو NVIDIA Control Panel چک کردم) و آپدیتی که سعی دارم نصبش کنم جدیدترین آپدیت درایور یعنی 302.80 هستش.

برای اینکه اشتباه انجام دادی، شما نباید گزینه ی اول( نصب اتوماتیک) رو بزنی، باید گزینه ی دوم یعنی Browse My Computer for Driver Software رو بزنی و بعد مسیر C:\Nvidia رو بدی ( البته قبلش باید یه بار ستاپ درایور رو اجرا کرده باشی تا فیلها رو توی مسیر C کپی کرده باشه، یعنی فولدر Nvidia حتما اونجا موجود باشه با درایور جدید)

برای اینکه اشتباه انجام دادی، شما نباید گزینه ی اول( نصب اتوماتیک) رو بزنی، باید گزینه ی دوم یعنی Browse My Computer for Driver Software رو بزنی و بعد مسیر C:\Nvidia رو بدی ( البته قبلش باید یه بار ستاپ درایور رو اجرا کرده باشی تا فیلها رو توی مسیر C کپی کرده باشه، یعنی فولدر Nvidia حتما اونجا موجود باشه با درایور جدید)
اونیکه می خوای نصب کنی خودش نصبه .

منم از اول همین کار رو کردم. حواسم بود گزینه دوم رو بزنم. وقتی گفتین دستی منظورتونو متوجه شدم و دقیقاً همین کار رو کردم. فولدر انویدیا هم تو درایو C بوده چون قبلاً میخواستم از اینستالر نصب کنم و فایل ستاپ و Subfolderهای دیگشم هست همونجا. ولی مشکل همونی بود که تو پست قبلیمم گفتم.

منم از اول همین کار رو کردم. حواسم بود گزینه دوم رو بزنم. وقتی گفتین دستی منظورتونو متوجه شدم و دقیقاً همین کار رو کردم. فولدر انویدیا هم تو درایو C بوده چون قبلاً میخواستم از اینستالر نصب کنم و فایل ستاپ و Subfolderهای دیگشم هست همونجا. ولی مشکل همونی بود که تو پست قبلیمم گفتم.
شما احتمالا درایور سری M نگرفتی

شما احتمالا درایور سری M نگرفتی
خیر دوست من از این بابت مطنئنم. اسم کامل فایل دانلودیم اینه 302.80-notebook-win8-64bit-international که کلمه‌ی Notebook خودش حاکی از اینه که درایور رو درست دانلود کردم چون سری M فقط برای لپتاپ ها هستش تا اونجا که میدونم.

خیر دوست من از این بابت مطنئنم. اسم کامل فایل دانلودیم اینه 302.80-notebook-win8-64bit-international که کلمه‌ی Notebook خودش حاکی از اینه که درایور رو درست دانلود کردم چون سری M فقط برای لپتاپ ها هستش تا اونجا که میدونم.
یه کار دیگه کن که همه چی معلوم بشه
شما همون قسمت نصب دستی که رفتی همونجا که مسیر فولدر درایور میدی زیرش یه گزینه دیگه هست به اسم let me pick.....
اونو بزن میره صفحه جدید حالا have disk بزن بعد گزینه browse از اینجا برو تو پوشه درایور بعدش بعدش پوشه Display.Driver بعدش فایل اینستالر درایور دستی وارد کن که یک یا چند فایل به اسم های nv_dispi و پسوندشم INF هستش از وقتی واردش میکنی سازگار بودن درایور با کارت معلوم میشه اگه سازگار باشه تیکش میخوره ولی اگه نباشه تیکش نمیزنه حالا هر کدوم از این موارد که اتفاق افتاد شما درایور رو از همینجا بزنی زورکی نصب میکنه(یعنی به نوعی از این مسیر نصب کاملا دستی هست و ویندوز حق دخالت نداره)

آخرین ویرایش:
دوستان اگر ویندوزمو (الآن روی کامپیوترم 7 نصبه) به win8 ارتقا بدم، برنامه هایی که الآن نصبه میپره ؟

امیر عزیز خوب باید ویندوز قبلیتونو فرمت کنین تا بتونین ویندوز 8 نصب کنین دیگه 100 درصد پاک میشه خوب .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or