همه چیز درباره Windows 8

خب من به علت اینکه 3-2 تا از برنامه هایی که باهشون کار میکردم تو وین 8 کار نمیکردن برگشتم به 7 و منتظر نسخه اصلی با کرک درست درمون میمونم :|:(
نسخه اصلی؟!!!:-/ اتفاقا من از سخت کرک شدنش خوشم اومد:d به زور کرک شد اما وقتی کرک شد خیلی حال کردم:d

درود...
دوستان یه مشکلی دارم از روش skype واسه خودم اکتیو کردم.
امروز خواستم واسه یکی از بچه ها اکتیو کنم بعد گرفتن کد از مایکرو وقتی همه بلاک ها رو وارد کردم گزینه اکتیو خاموش بود مشکل از چیه؟

من نسخه 8400 رو از خود سایت مایکروسافت گرفتم و سریالی که خود مایکروسافت گذاشته بود رو زدم
الان این سریال چند روزس؟از کجا میشه فهمید که چقدر دیگه زمان دارم؟
بعدش الان سریالی هست که جایگزین کنم یا روشی که دیگه احتیاج به تمدید کردن نباشه؟

من نسخه 8400 رو از خود سایت مایکروسافت گرفتم و سریالی که خود مایکروسافت گذاشته بود رو زدم
تا زمانی که ویندوز 8 عرضه بشه فک میکنم اعتبار داشته باشه مشکلی نباشه !
این سریال ها هم برای نسخه نهایی 9200 هستش !

اگر نسخه ی Evalution رو از سایت مایکروسافت گرفتید فقط 90 روز کار می کنه ، حتی اگر اکتیوش کرده باشید، توی صفحه ی Start گزینه ی System رو بزنید بهتون جزییات رو نشون میده.

اگر نسخه ی Evalution رو از سایت مایکروسافت گرفتید فقط 90 روز کار می کنه ، حتی اگر اکتیوش کرده باشید، توی صفحه ی Start گزینه ی System رو بزنید بهتون جزییات رو نشون میده.
ویندوز الان اکتیو شدس اما میخوام از حالت 90 روز برش دارم

من گفتم خودم فعال کردم، یه راهنما هم واسه بقیه بذارم همه باهم دیگه از اینکه مایکرو رو دور زدیم و تونستیم از این ویندوز استفاده کنیم لذت ببریم:d
برنامه ی cmd رو به صورت Adminstrator اجرا کنید و یکی از کد های زیر رو وارد کنید.

slmgr /ipk QGR4N-78PMD-KCRQ7-83BXT-YG667
slmgr /ipk 4TP9N-CTM6K-4RVCH-92C3W-VH3HC
اینترنت رو قطع کنید و از قسمت Change PC Settings در قسمت Activation گزینه ی Activate رو کلیک کنید و بعدش Activate by Phone.
از صفحه ای که میاد کشور مورد نظر را UK انتخاب کنید و در صفحه ی بعد شماره تلفن رو با Skype شماره گیری کنید.
از طریق Keypad کلید 1 رو بزنید و بعدش هیچی نزنین تا بگه Please enter the first group یه همچین چیزی:d هر گروهی از کد رو که وارد میکنید اگه مورد قبول واقع شده باشه میگه Thank you و ... . و شما باید گروه بعدی رو وارد کنید. همینطور گروه به گروه پیش برید. وقتی همه ی کد رو ارائه دادین، اگه گفت We were unable ..... بدونید که بخت بهتون پشت کرده و کلید غیرفعال شده:d اما اگه به حرف زدن ادامه داد و کد رو داد با خیال راحت کد رو وارد کنید و حالشو ببرید:d

ویندوز 8 واقعا یک افتضاحه .اصلا با گیم مچ نمیشه

درایورها ی مین اپدیت ...درایور گرافیک اپدیت .بعضی از بازیهای جدید که تو 7 مس اب خوردن بالا میاد تو 8 یا بالا نمیاد یا باید هزار جور دنگ و فنگ بکار ببری

خواهش میکنم کمک !

ویندوز ۸ شما (۶۴ بیتی) رو خریدم بردم نصب کنم دیدم سریال میخواد٬زنگ زدم فروشگاه میگه توی خود سیدی ریختن!!! من ویندوز نداشتم چطوری باید سریال نامبری رو که توی سیدی بود رو میخوندم؟!

حالا با هزار دردسر ریختمش٬موقع اکتیو کردن میگه اکتیویتورتون ساخت ۷۸۵۰ هستش در حالی که ویندوزی که نصبش کردید ساخت ۸۲۵۰ هستش!!

حالا چیکار کنم که ویندوزم اکتیو نیست؟!! کسی اکتیویتور Build 8250 رو میتونه بهم بده؟!!!

ویندوز ۸ شما (۶۴ بیتی) رو خریدم بردم نصب کنم دیدم سریال میخواد٬زنگ زدم فروشگاه میگه توی خود سیدی ریختن!!! من ویندوز نداشتم چطوری باید سریال نامبری رو که توی سیدی بود رو میخوندم؟!

حالا با هزار دردسر ریختمش٬موقع اکتیو کردن میگه اکتیویتورتون ساخت ۷۸۵۰ هستش در حالی که ویندوزی که نصبش کردید ساخت ۸۲۵۰ هستش!!

حالا چیکار کنم که ویندوزم اکتیو نیست؟!! کسی اکتیویتور Build 8250 رو میتونه بهم بده؟!!!

دوست عزیز ویندوز 8 نسخه نهایی که ما داریم ورزن 9200 هست! شما نسخه های بتا رو دارین که اصلا به درد نمیخورن!

---------- نوشته در 03:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:30 PM ارسال شده بود ----------

ویندوز 8 واقعا یک افتضاحه .اصلا با گیم مچ نمیشه

درایورها ی مین اپدیت ...درایور گرافیک اپدیت .بعضی از بازیهای جدید که تو 7 مس اب خوردن بالا میاد تو 8 یا بالا نمیاد یا باید هزار جور دنگ و فنگ بکار ببری

شما framwork هارو نصب کردید؟

---------- نوشته در 03:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:30 PM ارسال شده بود ----------

حالا اگه یکی جواب مارو داد!:-l:d

پست اول نحوه دسترسی به اپ ستور رو نوشتم!

دوست عزیز ویندوز 8 نسخه نهایی که ما داریم ورزن 9200 هست! شما نسخه های بتا رو دارین که اصلا به درد نمیخورن!
نسخه Consumer Preview رو خریدم! خب وقتی میرم فروشگاه از کجا بفهمم نسخه ۹۲۰۰ هستش ؟ روی هیچکدوم از جلاید ننوشته !

از کجا میتونم نسخه اصلی رو بخرم ؟! وبسایتی دارید ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or