با این روش هم حل نشد متاسفانه. آپدیت 304.79 رو که نسخه بتاش هم هست ظاهراً دانلود کردم و براحتی هم نصب شد و مشکلم حل شد بالاخره.یه کار دیگه کن که همه چی معلوم بشه
شما همون قسمت نصب دستی که رفتی همونجا که مسیر فولدر درایور میدی زیرش یه گزینه دیگه هست به اسم let me pick.....
اونو بزن میره صفحه جدید حالا have disk بزن بعد گزینه browse از اینجا برو تو پوشه درایور بعدش بعدش پوشه Display.Driver بعدش فایل اینستالر درایور دستی وارد کن که یک یا چند فایل به اسم های nv_dispi و پسوندشم INF هستش از وقتی واردش میکنی سازگار بودن درایور با کارت معلوم میشه اگه سازگار باشه تیکش میخوره ولی اگه نباشه تیکش نمیزنه حالا هر کدوم از این موارد که اتفاق افتاد شما درایور رو از همینجا بزنی زورکی نصب میکنه(یعنی به نوعی از این مسیر نصب کاملا دستی هست و ویندوز حق دخالت نداره)
دوستان اگر ویندوزمو (الآن روی کامپیوترم 7 نصبه) به win8 ارتقا بدم، برنامه هایی که الآن نصبه میپره ؟
میخوام آپگرید کنم ، نمیخوام ویندوزمو کلا عوض کنم که !
امیر عزیز خوب باید ویندوز قبلیتونو فرمت کنین تا بتونین ویندوز 8 نصب کنین دیگه 100 درصد پاک میشه خوب .
خوش به سعادتت! چطوری با این زنه کنار اومدی؟:d آقا من هر کدی رو که میدم هی میگه قادر به فعالسازی نیستیم! پایین سمت راست صفحه متن Activate Now اومده بود واسه همین تصمیم گرفتم فعال کنم ویندوز رو! من فقط اگه یه بار میتونستم فعال کنم دیگه میدونستم چیکا کنم! شما چطوری فعال کردید؟! Windows Update رو باید Disable کنید و همینطور چندتا چیز دیگه و گذرتون هم طرفای سایت Micro نباید بیفته!:dمن ویندوز رو اکتیو کردم با استفاده از روش اسکایپ یه دو سه هفته مشکلی نداشت ولی دیشب زد که باید اکتیو کنم ..باز اکتیو کردم اکتیو شد الان هم ارور داده باید اکتیو کنم..مشکل از کجاست ؟
جواب منو بدینسلام.من چرا وقتی میرم تو منوی استارت نمیتونم به Xbox Live یا جاهای دیگه برم!سوسک هم استفاده کردم.باید چیکار کنم مشکلم حل شه؟ممنوووووون.
بیا یه آقایی بکن یه کد معتبر بده به ما:dجواب منو بدین.راستی من ویندوز رو اکتیو کردم با اسکایپ تازه اپدیت هم کردم از کار نیوفتاد
![]()
پ.خ شد برو حالشو ببر با من نموندیبیا یه آقایی بکن یه کد معتبر بده به ما:d
مرسی، :-* برو حالشو ببر:dپ.خ شد برو حالشو ببر با من نموندیبرو حالشو ببر
![]()